Author Topic: ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ  (Read 745 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Long Knives 88

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 447
  • Φήμη 1
    • View Profile
Η Αποκάλυψη δεν είναι εσχατολογικού σκοπού ακριβώς (θεωρούσαν εσχάτη εποχή το 1ο αι. μ.χ. λόγω του ότι θεωρούσαν - κοροίδευοντας το λαό φυσικά - ότι θα νικούσαν τη Ρώμη [...]) - τη μεγαλύτερη δηλαδή απειλή της εποχής) απλά απαθανάτισε κάποια βασικά ιστορικά αρχέτυπα στο μικρόκοσμο της ιστορίας της εποχής που τύγχανε να ανήκει και η Ρωμ. Αυτ. εκτεινόμενη απο Δυτική Ευρώπη ως και Ασία [οι δύο πόλοι του κόσμου].

Έτσι τα αρχέτυπα αυτά ανακυκλώνονται σε αύξουσα κλίμακα εντάσεως και γεωγραφικού εύρους τελέσεως των γεγονότων που περιγράφουν, με σταθερό λόγο. Αυτός είναι ο Λόγος (ΠΙ) του αλγόριθμου που μεταβάλλει και ανακατανέμει τις σημασίες των αρχετύπων κάθε εποχή. Βαβυλών = ...Βαβυλών = Ρώμη = Ευρώπη κλπ κλπ π.χ. Ή όπως το δει κανείς, για τη δύση η Βαβυλών μπορεί να είναι η Ρωσία, για τη Ρωσία (κληρονόμος της Ρωμ. αυτ. δια των Ρωμανώφ) η Βαβυλών η Δύση κλπ

Εδώ όμως οι 7-8 είναι και Ρωμαίοι αυτοκράτορες μίας και μόνο εποχής, της Πόρνης της Βαβυλώνος όπως λέει στην Αποκάλυψη, δηλαδή της Ρωμ. Αυτ. κατά το 1ο αι.μ.χ.

Η εκτίμηση σου ότι ο Όσιρις=Νιμρώδ [όπως και η ταυτοποίηση των Αυτοκρατόρων κλπ] που θα επιστρέψει στους τελευταίους καιρούς βάσει του αυτοματικού αυτού Αποκαλυπτικού "Αλγορίθμου" είναι σωστότατη, και το έχω πει και εγώ εδώ πέρα.  Αν και ενδέχεται ο Όσιρις να είναι διάφορο ιστορικό πρόσωπο του Νιμρώδ αλλά ποιος ξέρει.

Αυτός είναι ο Μπάρακ Ομπάμα (έστω και ως αρχέτυπο αν δεν είναι ο ίδιος ως συνείδηση που δεν αποκλείεται καθόλου). Να σημειωθεί ότι ο ιστορικός Νιμρώδ είναι ο Ναράμ-Σιν αλλά η βίβλος ως "Νιμρώδ" (ίδε γενεαλογίες γενέσεως) αναφέρει και την Μεσοποταμιακή αυτοκρατορία που δήθεν αιχμαλώτισε τους Ιουδαίους, απ' όπου προέρχεται και ο Μεσοποτάμιος Εβραίος δήθεν σύγχρονος αντίπαλος του Νιμρώδ.

Είναι πολύ απλό, ΟΥΔΕΙΣ ανασταίνεται, απλά αποτυπώνουν αρχέτυπα "κακών εθνικών" αυτοκρατόρων στις διάφορες προφητείες τους που αναπαράγουν οι Ιουδαιο-Χριστιανοί και διάφορες άλλες δήθεν διάφορετικές εκφάνσεις τους. Στο μέλλον οι ίδιες συνειδήσεις ατόμων παίζουν και τους ίδιους ρόλους, γιατί δεν υπάρχει θάνατος αλλά συνεχής "επανεμψύχωση" των ατόμων και συνειδήσεων τους (ως διαφορετικές αλλα ταυτόχρονα ίδιες) μέχρις ότου μεταβούν όλα στο άπειρο.

Δεν υπάρχει εσχατολογική μοναδικότητα αλλά οι "εσχάτοι" καιροί μεταβάλλονται συνεχώς στη συχνότητα των ακμών της περίοδου της σπείρας φι αν τη κοιτάζαμε απο οριζόντια σκοπιά που είναι σταθερή παρά το αυξανόμενο (πάλι σταθερού λόγου) πλάτος της. Αυτό τον αλγόριθμο του (ρητού) αριθμού ΠΙ αποτύπωσε η Αποκάλυψη.

Το πυρ εξ ουρανού που περιγράφει η Αποκ. είναι μόνο τα βέλη που είχαν φωτιά στην άκρη τους κατά τη Πολιορκία της Ιερουσαλήμ το 70 μ.χ. Τώρα βέβαια μπορεί να παιχτεί και μακροκοσμικά, σε αυξανόμενη κλίμακα και ένταση...

Κι εσύ λοιπόν πως ξέρεις ακριβώς τότε;
το πυρ εξ ουρανού που θα κατεβάσει ο Αντίχριστος για να πείσει ότι είναι Θεός, είναι όντως τα πύρινα βέλη των Ρωμαίων το 70 μ.Χ. Το άλλο πυρ εξ ουρανού, αυτό που ρίχνει ο Θεός στον Γωγ και τον Μαγώγ μετά τη χιλιετή ειρήνη, είναι σχεδόν βέβαιη αναφορά στον Ησαΐα και στην τιμωρία με φωτιά 185.000 στρατιωτών του Σενναχηρείβ το 701 π.Χ. στην πολιορκία της Ιερουσαλήμ.

Γενικά οι Εβραίοι φοβούνταν τις κοσμοκρατορίες (όλες εκτός των Περσών που τους απελευθέρωσαν) και έπλασαν αυτές τις φιγούρες ως σύμβολα κοσμικών εξουσιών ενάντια στη "θεϊκή" εξουσία του Γιαχβέ. Οι δε πρώτοι Χριστιανοί ήθελαν πάντα να εξεγερθούν ενάντια στη Ρώμη, και έθεσαν τον Νέρωνα ως το τελευταίο μοντέλο αντίθεου δαίμονα-ανθρώπου, και την Πόρνη Μεγάλη Βαβυλώνα ως σύμβολο της κοσμικής εξουσίας.

Οπότε αυτές οι (αντικρατικές) δοξασίες μπορεί να είχαν και απώτερο σκοπό την επανάσταση, ποιος ξέρει...
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko