Author Topic: ΤΡΕΙΣ ΓΡΙΦΟΙ - ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ  (Read 662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΤΡΕΙΣ ΓΡΙΦΟΙ - ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ
« on: December 14, 2014, 12:07:06 am »
O πατέρας παίρνει τη γυναίκα του και το φανάρι και την πάει γαμιώντας απέναντι σε 2 λεπτά. Σε 1 λεπτό (συνολικά 3) ο πατέρας επιστρέφει βαρόντας μαλακία και δίνει το φανάρι στην κωλόγρια και τον φλώρο τον γιο του, που τρέχει πιο αργά κι απ’ τη μάνα του. Αυτοί οι δύο περνάνε τη γέφυρα σε 10 λεπτά (συνολικά 13). Οπότε, η γαμιόλα η γυναίκα του παίρνει το φανάρι και γυρνάει στον μαλάκα τον άντρα της μετά από 2 λεπτά (συνολικά 15) και μαζί στα εναπομείναντα 2 λεπτά περνάνε πάλι τη γέφυρα γαμιώμενοι και τέλος πανηγυρίζουν με μια ξεγυρισμένη αιμομιξία, κατά την οποία γαμιέται και η ψωλόγρια.

ok, λοιπον, το 3154μχ 8 φασίστες με μαχαιρια και οπλα την πέσανε σε ενα αοπλο αναρχικό πισώπλατα και μετα απο ηρωικη μαχη πεθάνανε και οι 9, αφου ολοι ειχαν κοψει τα κεφαλια ολων. Τωρα το προβλημα ειναι πως η αστυνομια βρηκε τα κεφαλια αυτα, ας πουμε ολα ομοια σε οψη, και γνωριζοντας πως οι φασιστες την πεφτουν 8:1 θελουν να βρουνε ποιο ειναι το κεφαλι του αναρχικου. Εχουν στην διαθεση τους μια ζυγαρια του 1950μχ και ξερουν πως θα κανει δυο ζυγισματα και θα καταστραφει μετα. Ξερουν οτι το κεφαλι του αναρχικου ειναι πιο βαρυ απο των φασιστων γιατι διαθετει μυαλο μεσα, ενω των φασιστων ειναι ολων το ιδιο βαρος. Πως θα βρουνε ποιο ειναι το αναρχικο κεφαλι; (να το στειλουν στο εξωτερικο για εξετασεις δεν γινεται, γιατι η ελλαδα εχει περιορισμενο προϋπολογισμο, ειναι η τελευταια της χρονια στο μνημονιο συμφωνα με τον πρωθυπουργο τους και μετα θα απογειωθει.....)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.