Author Topic: ΤΡΕΙΣ ΓΡΙΦΟΙ - ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ  (Read 656 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΤΡΕΙΣ ΓΡΙΦΟΙ - ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ
« on: December 09, 2014, 11:12:19 am »
Μια οικογενια αναρχικων (πατερας, μητερα, γιος και γιαγιά) τρέχει να γλυτώσει απο τους εθνικιστες του μιχαλολιακου που πηραν την εξουσια μετα την επιτυχια τους στις εκλογες του 4342μχ. Τα ταγματα εφοδου με αρχηγο τον κλασσιδιαρη τους καταδιώκουν μεσα στην μαύρη νυχτα, και αυτοί με την βοηθεια ενος φαναριου τρεχουν να γλυτώσουν. Ξαφνικα φτάνουν μπροστα σε ενα μεγάλο ποτάμι με ορμητικα νερα και ενα μεγαλο καταρρακτη παρακατω. Υπάρχει μια γεφυρα απο σκοινιά, η οποια δεν κρατιεται καλα, και υπολογίζουν πως μονο δυο μπορουν να την διασχισουν καθε φορα, φυσικα κρατοντας το φανάρι. Πως θα πάνε ολοι μαζι με ασφάλεια απεναντι γνωρίζοντας οτι τα σκυλια του κλασσιδιαρη θα ειναι εκει σε 17 λεπτά, και οτι ο πατερας διασχιζει την γεφυρα σε 1 λεπτο, η μητερα σε 2, ο γιος σε 5 και η γιαγια σε 10; (οταν περνάνε 2 μαζι το γιοφυρι, προχωρανε με τον ρυθμο του αργότερου- και παντα πρεπει να περνάνε μαζί με φανάρι αλλοιως θα γκρεμμοτσακιστουνε.)

Στην ιστορια μας, γιατι για αληθινη ιστορια προκειται, περασανε εντος 17 λεπτων, μετα ηρθε ο κλασσιδιαρης και το ταγμα του, και σαν ηταν στην γεφυρα, οι αναρχικοι κοψανε τα σκοινια και ολοι οι εθνικιστες γκρεμμοτσακιστήκανε ουρλιαζοντας και παρακαλοντας για βοηθεια απο τους αναρχικους. Ο γιος πηγε να βοηθήσει αλλα ο σοφος αναρχικος πατερας του εξηγησε πως δεν ειναι σωστα αυτα τα πραγματα. Και τα ονοματα Κλασσιαδης και μιχαλολιακος υπάρχουν και στο 4324 γιατι η αρχηγία της ΧΑ παει κληρονομικα.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.