Author Topic: Αραπομαγεία και Αραποφασισμός  (Read 224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΜΟΣ



ΚΑΙ ΑΡΑΠΟΜΑΓΕΙΑ



"Βουντού" από Γκανέζο μάγο σε Ρονάλντο!


Η αποστολή της Πορτογαλίας βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για προετοιμασία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του ποδιού και από τράβηγμα.

Η Πορτογαλία βρίσκεται στον 7ο όμιλο μαζί με τις Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Γκάνα αλλά ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα της Βραζιλίας....

Ένας μάγος από την Γκάνα, ο Νάνα Κουάκου Μπονσάμ που το όνομα του σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ''ο διάβολος της Τετάρτης" και είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα του, υποστήριξε ότι από τις δικές του ενέργειες θα χάσει ο Ρονάλντο το ματς της Πορτογαλίας με την Γκάνα στις 26 Ιουνίου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης!

"Γνωρίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τραυματίας, αφού έχω φροντίσει για αυτό! Σοβαρολογώ" είπε αρχικά ο Γκανέζος μάγος σε ραδιόφωνο της πατρίδας του και στη συνέχεια αποκάλυψε το μυστικό της συνταγής του: "Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ένα πείραμα με τέσσερις σκύλους, δουλεύοντας με ένα πνεύμα που αποκαλείται Καουίρι Καπάμ. Έλεγα πριν από τέσσερις μήνες πως εργάζομαι για να μην παίξει ο Ρονάλντο στο Μουντιάλ, ώστε να μην αγωνιστεί απέναντι στην Γκάνα. Αυτός ο τραυματισμός δεν γιατρεύεται με θεραπεία ή φάρμακα, αλλά μονάχα πνευματικά. Σήμερα θα έχει πρόβλημα στο γόνατο, αύριο σε άλλο σημείο".

Ο "CR 7" καλείται τώρα να αντιμετωπίσει και τα μάγια του Γκανέζου μάγου, την ώρα που υπάρχει ανησυχία στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του και ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης δήλωσε ότι "ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να παίξει μόνο αν είναι απόλυτα υγιής".

Η διοίκηση της Ρεάλ πάντως έχει ασφαλίσει τα πόδια του Ρονάλντο για 103 εκατομμύρια ευρώ!


http://www.ant1iwo.com/athlitika/2014/06/05/boyntoy-apo-gkanezo-mago-se-ronalnto/

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ  ;) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ  ;D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter