Author Topic: Προς Μιστερ μαξ και λοιπα μελη read it!  (Read 896 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
ερωτηση προς πι μαξ:πως θα καλυφθουμε νομικα ωστε να προβοκαρουμε και να βριζουμε οσο θελουμε ?

Πολυ καλο ερωτημα. Βασικα δεν μπορουμε να καλυφθουμε και εδω φαινεται η υπεροχη των γνησιων webwarιτων, οτι λεμε πραγματα τα οποια μπορουν να μας βαλουν στον κορυδαλλο, ομως παλι τα λεμε. Ναι, εμεις ειμαστε οι ελαχιστοι γενναιοι της νεας εποχης, ναι, αυτο ειναι που κοιτανε και ζηλευουν κατα βαθος οι βρωμαστοι.

Τελωσπαντων, ομως ο σωστος ανταρτης της πολης (πολη-διαδικτυο ειναι πια ενιαιος χωρος) ξερει οτι μπορει να πιαστει, ομως λαμβανει ολα τα προφυλακτικα μετρα.

Νομικη καλυψη δεν υπαρχει ομως μπορουμε να μην πιαστουμε χρησιμοποιοντας ΤΟR, και οσο για το ποιος θα το ξεκινησει, θα πρεπει να βαλουμε ενα φιλο λαθρομεταναστη να το ξεκινησει, δλδ στο ονομα καποιου μαχμουτ, καποιος περαστικος απο την ελλαδα εν πασι περιπτωσι. Και μετα ας τον ψαχνει η ΕΛΑΣ.  ;)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.