Author Topic: Παραλήρημα Βενιζέλου στον Χατζηνικολάου  (Read 361 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

14/88

  • Guest
Ας δουμε τι έχουμε στα χέρια μας τώρα. ???  Έχουμε αυτό το μπουρδελο στο createforum >:(, τουλάχιστον δεν είμαστε τελείως ξεκομένοι και ξεκρέμαστοι.  Έσυ είσαι ο admin εδώ, άρχισε να οργανώνεις ότι μπορείς όπως μπορείς.  Προσπάθησε να επαναφέρεις μερικές από τις ενώτητες.

Από την άλλη, από τους παλιούς, ποιους μπορούμε να ξαναμαζέψουμε? Αναρχικούς, Χ.Α., φασίστες, Κομουνιστες, Εβραίους, τον Urf, από τις παλίες ομαδες του WebWar τι έχουμε και τι έμεινε?  Με ποιους έχεις επαφές?  Φέρε τους εδώ, πες τους ότι υπάρχουμε.  Κάποια cult χαρακτηριστκα από το παλίο WebWar πρέπει να μέινουν, η γλώσσα εδω μέσα θα είναι σκληρή όπως και να το κάνεις. Μην αρχίσουμε να φέρνουμε εδω και άσχετους που θα δημιουργλησουν μόνο προβλήματα. Επίσης και πολύ σημαντικό: Η συνέχεια του WebWar, αν έχεις το παλίο ανέβασέ το κάπου, και ξανακάντο, πρέπει να διατηρηθεί η συνέχεια, είναι θέμα ταυτότητας και δείγμα του χαρακτήρα του site.

Από κάπου πρέπει να γίνει μια νέα αρχή, υπάρχει ένα πάτημα εδώ, ας γίνει μια νεα αρχή από εδώ.  Με ότι υπάρχει.

βλακα φραγκερ φραγκα θα βαλεις η μονο μαλακιες θα λες; δες τι λεει η ψαριαλενα

Ένα ιδρυτικό μέλος της κοινότητας, όπως η αφεντιά μου, δεν εξαφανιζεται ποτέ, Μίστερ Μαξ, ιδίως εάν αναλογιστείς ότι, πρωτίστως, εγώ επικοινώνησα μαζί σου και σου εξήγησα, εξ'αρχής, τα τεκτενόμενα, και εάν κάνεις τον κόπο και ελέγξεις το email account σου, θα διαπιστώσεις ότι σου είχα ήδη στείλει αναλυτική απάντηση και, συν τοις άλλοις, και μόνο το γεγονός ότι έχω επιβιώσει τόσα χρόνια που δραστηριοποιούμαι, αδιαλείπτως, σχεδόν σε κάθε ιστοσελίδα του ελληνόφωνου (και όχι μόνο) διαδικτύου, χωρίς να ταυτοποιηθώ, και παρά την ανελέητη προσπάθεια «λυτών και δεμένων», ώστε να με αποκαλύψουν, λέει πολλά από μόνο του. Εν πάση περιπτώσει, αν και δεν είναι εκεί η ουσία, τις τελευταίες εβδομάδες, ένεκα πολιτικών εξελίξεων και επαγγελματικών υποχρεώσεων τρέχω και δεν φτάνω, παρ'όλα αυτά με πολύ κόπο και μετά από πολλά μηνύματα σε γνωστούς (και όχι μόνο), εν τέλει, κατάφερα να βγάλω άκρη ως προς το τι έχει συμβεί, αν και η αλήθεια είναι ότι περιμένω ακόμα κάποια ζητήματα να διευκρινιστούν, ώστε να γνωρίζω τι έχει διαδραματιστεί, πέραν πάσης αμφιβολίας. Τώρα, επί της ουσίας, επειδή, αφενός, σέβομαι αυτούς που μου εμπιστεύνται πληροφορίες και κρατώ τον λόγο μου και, αφετέρου, δε συνηθίζω να μιλώ χωρίς αποδείξεις, προς το παρόν, δε θα αποκαλύψω ακόμα τις σχετικές λεπτομέρειες που γνωρίζω, ωστόσο αυτά που χρειάζεται, να γνωρίζετε είναι ότι α) για να ξαναστηθεί το forum απαιτείται ένα καινούργιο domain name, καθώς και χρήματα για τον host provider που πρέπει να βρεθεί εκ νέου, β) χωρίς τη βοήθεια κάποιου/ας με αρκετές τεχνικές γνώσεις δε μπορούμε να ρυθμίσουμε τα απαραίτητα στον server καθώς το back up είναι custom made και οι δικές μου γνώσεις σε κώδικα PHP δεν επαρκούν και γ) τον Φ/Σ να τον υπολογίζετε εκτός της όλης αυτής προσπάθειας. Τέλος, αναφορικά με τις επιθέσεις (βλ. Distributed Denial of Service Attacks) που δεν πάψαμε ποτέ να δεχόμαστε, σας πληροφορώ ότι είχαμε πάντα τα τεχνικά μέσα, ώστε να τις αντιμετωπίσουμε ή τέλος πάντων να τις περιορίσουμε αισθητά, ακόμα κι όταν μας «χτυπούσαν» με ολόκληρο botnet, καθιστώντας τη σύνδεση στο forum εξαιρετικά προβλήματική. Αν και, προσωπικά, εκ των πραγμάτων, δε μπορώ να συμμετέχω όσο θα ήθελα (όχι μόνο εδώ, γενικώς), εντούτοις, είναι στο χέρι όλων των μελών της κοινότητας, ώστε η παρούσα κρίση (!) να γίνει ευκαιρία και από τις διεργασίες επανοργάνωσης, να αναδειχτούν νέα ενεργά μέλη με επαναστατική συνείδηση και ουσιαστικό ρόλο στη νέα συλλογική προσπάθεια ελευθεριακής έκφρασης -όσοι/ες περισσότεροι/ες αναδυθούν από τις διεργασίες, καθιστώντας την ανανέωση πράξη και όχι μόνο λόγια και βέβαια συνεισφέρουν και αυτοί/ες με τη σειρά τους (και οικονομικά) στην όλη προσπάθεια, τόσο το καλύτερο, καθώς θα αποδειχθεί στην πράξη ότι αυτά που γράφαμε ως ούγια στο «about», τα εννοούσαμε. Εξάλλου, είπαμε, το «Webwar» δεν κλείνει ποτέ!