Author Topic: Παραλήρημα Βενιζέλου στον Χατζηνικολάου  (Read 394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fragger

  • Guest

Πάντως το ότι έφυγαν οι  φασίστες δεν είναι καλό.  Το WebWar είναι σύγκρουση των άκρων, χωρίς τους φασίστες, Χ.Α. , ναζί και ακροδεξιούς από τη μία KAI τους αναρχοαυτόνομους , αναρχικούς, ακροαριστερούς από την άλλη WebWar δεν γίνεται.  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ, αλλίως WebWar τέλος.  Πάντως, επειδή αυτό το υποβαλκάνιο μέρος από ότι φαίνεται θα είναι το νέο μασατζίδικό μας για αρκετό καιρό, θα πρέπει να αρχίσουμε κάπως να το οργανόνουμε.  Ίσως να αρχίσουμε να διαδίδουμε περισσοτερο το backup του παλιού WebWar, έχει εξαφανιστεί απ'ότι βλέπω.  Είναι μια αρχή αλλά κάτι πρέπει να γίνει.  Τουλάχιστον μέχρι να βρτούμε μια άκρη.

Συμφωνω σε πολυ μεγαλο βαθμο. Παντως νομιζω οι ιδεολογοι φασιστες, αν υπαρχουν τετοιοι, ή αν μπορει να υπαρξει ιδεολογια για μια σκετη παλαβομαρα, περισσοτερο πιο ενδιαφεροντες θα ηταν. Δλδ ο μισανθρωπος καλος ητανε, οι αλλοι ηταν απλα φασαριοζοι μπροστα του.

Τεσπα, αυτο που ρωτας για Χιτη-Τενεκε. Παντα, ο Χιτης, οποτε γραφοταν κατι για ΔΗΕ, χεζοτανε πανω του και ο Τενεκες τον καθυσηχαζε, μεχρι την επομενη καταγγελια. Ο Χιτης ηταν πραγματι κοτα λιρατη, ενω ο Τενεκες ηταν πολυ πιο ηρεμος και ορθολογικος στις αποψεις του και στην αντιμετωπιση της ΔΗΕ-φοβιας που εσπερνε το καθε τρολλ που ηθελε να σπασει πλακα.

Το να πηραν γραμμη, ειναι ενα ενδεχομενο, το οποιο δεν μπορουμε ουτε να εξακριβωσουμε, ουτε να απορριψουμε.

Τι εννοείς ιδεολογία?  Ο φασιμός σε ένα  μεγάλο μέρος του είναι λύνουμε τα προβλήματα όπως παρουσιαζονται με τα μέσα που έχουμε.  Δεν δίνει την τέλεια λύση αλλά δίνει μια μέτρια και απλή, ίσως υπραπλουστευμένη μερικές φορες λύση ΤΩΡΑ και την εφαρμόζει τόσο απόλυτα που έχει αποτελέσματα. 
Αλλά πέρα από αυτό τι είναι αυτό που γινόταν στο WebWar που φοβόταν όλοι τόσο πολύ την ΔΗΕ?  Υπήρχε τρέλα στο WebWar αλλά η ΔΗΕ που κόλαγε? Εκτός ίσως από το σπισισμό.  Αλλα και εκει τα links ήταν από το ευρύτερο δύκτιο, δεν ήταν hosted στο WebWar. 

Τέλος πάντων επσιδή βλέπω ότι μαλλον εδώ θα την βγάζουμε για αρκετό καιρό, υπάρχει κανένα σχέδιο/ενδιαφέρον από την παλία ομάδα, ή κανένας τρόπος  να γίνει μια καινούργια αρχή?  Μη μου πεις ότι νίκησε ο Αδωνις...