Author Topic: Παραλήρημα Βενιζέλου στον Χατζηνικολάου  (Read 388 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile

Πάντως το ότι έφυγαν οι  φασίστες δεν είναι καλό.  Το WebWar είναι σύγκρουση των άκρων, χωρίς τους φασίστες, Χ.Α. , ναζί και ακροδεξιούς από τη μία KAI τους αναρχοαυτόνομους , αναρχικούς, ακροαριστερούς από την άλλη WebWar δεν γίνεται.  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ, αλλίως WebWar τέλος.  Πάντως, επειδή αυτό το υποβαλκάνιο μέρος από ότι φαίνεται θα είναι το νέο μασατζίδικό μας για αρκετό καιρό, θα πρέπει να αρχίσουμε κάπως να το οργανόνουμε.  Ίσως να αρχίσουμε να διαδίδουμε περισσοτερο το backup του παλιού WebWar, έχει εξαφανιστεί απ'ότι βλέπω.  Είναι μια αρχή αλλά κάτι πρέπει να γίνει.  Τουλάχιστον μέχρι να βρτούμε μια άκρη.

Συμφωνω σε πολυ μεγαλο βαθμο. Παντως νομιζω οι ιδεολογοι φασιστες, αν υπαρχουν τετοιοι, ή αν μπορει να υπαρξει ιδεολογια για μια σκετη παλαβομαρα, περισσοτερο πιο ενδιαφεροντες θα ηταν. Δλδ ο μισανθρωπος καλος ητανε, οι αλλοι ηταν απλα φασαριοζοι μπροστα του.

Τεσπα, αυτο που ρωτας για Χιτη-Τενεκε. Παντα, ο Χιτης, οποτε γραφοταν κατι για ΔΗΕ, χεζοτανε πανω του και ο Τενεκες τον καθυσηχαζε, μεχρι την επομενη καταγγελια. Ο Χιτης ηταν πραγματι κοτα λιρατη, ενω ο Τενεκες ηταν πολυ πιο ηρεμος και ορθολογικος στις αποψεις του και στην αντιμετωπιση της ΔΗΕ-φοβιας που εσπερνε το καθε τρολλ που ηθελε να σπασει πλακα.

Το να πηραν γραμμη, ειναι ενα ενδεχομενο, το οποιο δεν μπορουμε ουτε να εξακριβωσουμε, ουτε να απορριψουμε.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.