Author Topic: ΠΡΟΤΑΣΗ  (Read 115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΠΡΟΤΑΣΗ
« on: January 24, 2014, 03:22:17 pm »
Έτοιμάζω ένα blog στο tumblr με θεματολογία αυστηρώς γουεμπγουορική. Οι καυλιείς του μπάσταρδου απογόνου του webwar4 να αναμείνουν στις θέσεις των τραβώντας μαλακία πάραυτα για να διατηρηθούν σε θέσεις ετοιμότητος. Θα αποκαλύψω λεπτομέρειες σύντομα. Ευελπιστώ να φτιάξω ένα ιστολόγιο που θα συνδυάζει γουεμπγουορισμό, πουταναριό και αναρχοκαπιταλιστικό πνεύμα. Ομολογώ ότι ο Fringe Elements με ενέπνευσε, αν και στην πραγματικότητα δεν ταυτίζονται πλήρως οι απόψεις μας.

Το βασικό χαρακτηριστικο του γουεμπγορισμου δεν ειναι η γλωσσα του, αλλά το ιδιοκτησιακο του στατους που δεν υπάρχει, καθως και το οτι δεν γερνει το webwar as such σε μια ιδεολογια, αλλά ειναι το επίδεδο γήπεδο για ανταγωνισμό όλων. Γιατί δεν το κάνεις θέμα στην ΓΣ;

Πιστεύω πως κανεις δεν νομιμοποιειται να οικειοποιείται το ονομα του webwar.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.