Author Topic: Οι γερές βάσεις της αλαζονείας των κουκουέδων  (Read 302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ideologikos anoixtomatis

  • Guest


Εστιάζουμε στα ελληνικά πράγματα της κατοχικής περιόδου.

Τη χώρα λυμαίνεται η τριπλή φασιστική- ναζιστική Κατοχή η οποία επιβάλλεται πρωτίστως δια της κτηνώδους ισχύος και δευτερευόντως δια της προπαγάνδας.

Εντος του λαού τωρα... Οι ιδεολογικές ζυμώσεις δίνουν μια μονολιθική ιδεολογική συνιστώσα με σαφες κομμουνιστικό πυρήνα οι οποίες τείνουν να κυριαρχήσουν σε ολο και μεγαλύτερα τμήματα του λαού.
  Σοβαρός αντίλογος από και εντος του λαού ΑΡΧΙΚΑ δεν υπάρχει διότι οι στικες ηγεσίες την έχουν κάνει για έξω ή αδρανούν ή και συνεργάζονται αργότερα με τον κατακτητή.
  Αντίλογος ιδεολογικός και υλικός αρχίζει να δημιουργείται μονάχα με την υλική και προπαγανδιστική επέμβαση των Άγγλων. Βλ. ΕΔΕΣ κλπ
 Επιπλέον αντίλογος υλικός και κτηνώδης κατά βάση δημιουργείται μετά το 43 με ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ και τη δημιουργία των ταγμάτων ασφαλείας.
Ο αντικομουνιστικός αντίλογος έχει ΞΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ εκτός του λαού και μετά την αποχώρηση των Γερμανών και την προσωρινή αδράνεια /ολιγωρία των Άγγλων καταρρέει σα χάρτινος πύργος. Βλ εκδίωξη του ΕΔΕΣ, Μελιγαλας, εξουδετέρωση κυβερνητικών δυνάμεων περιξ της Αθηνας, Διάλυση ομάδων Αντων τσαούς
 Στα Δεκεμβριανά δεν υπήρχαν μάχιμοι Έλληνες να αντιπαρατεθούν στους ΕΛΑΣΙΤΕΣ. Με τέτοια λειψανδρία βάλαν τους δωσιλογους να κάνουν τιποτις αψιμαχίες...
Πάμε τώρα στη Μέση Ανατολή. Εκει ο στρατός γίνεται βορά της κουκουεδικης προπαγάνδας η οποια απειλεί να τους σαρώσει όλους και ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ χάνουν τη δύναμη τους οι κομμουνισταί.

  Εν τω μεταξύ οι κκεδες ουδεμια βοηθεια ειχαν απο ΕΣΣΔ! Οτι επρατταν ηταν καθαρα ντοπιο δημιουργημα.

 Κατά το ξέσπασμα του εμφυλίου οι κυβερνητικοί έδειχναν πως δεν την παλεύουν διότι οι κκεδες είχαν πιάσει όλα τα πόστα στο λαό και συν τοις άλλοις ήταν ψημένοι και στη μάχη ενώ οι άλλοι ήτο άκαπνοι.

 Εν κατακλείδι οι άκαπνοι εγκλημάτησαν εις βάρος των λαϊκών αγωνιστών και ως εκ τούτου οι τελευταίοι κατέστησαν  πατριώτες και ήρωες!

Καμιά σοβαρή ένσταση;

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile

 Εν κατακλείδι οι άκαπνοι εγκλημάτησαν εις βάρος των λαϊκών αγωνιστών και ως εκ τούτου οι τελευταίοι κατέστησαν  πατριώτες και ήρωες!

Καμιά σοβαρή ένσταση;
Οι κομουνιστές ούτε πατριώτες ήταν ούτε ήρωες.