Author Topic: ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  (Read 1045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ΠΛΕΘΡΑ

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 80
  • Φήμη 2
    • View Profile
σχολιο 3

Αντίστοιχες απόψεις υπάρχουν στον Ινδουϊσμό πέρι του "Τζίβα" (Θεία-Αιώνιος ουσία που δεν έχουν όλοι) και περί της ουσίας της ύλης και υλικού κόσμου ("Πράκτρι"). Ομοίως και στο Τίμαιο του Πλάτωνος υπάρχουν αντίστοιχες ρήσεις. Στα Ερμητικά κείμενα αναφέρει πάλι το ίδιο για τα Ενστικτώδη και Έλλογα άτομα πλασμένα απο διαφορετική ύλη (όσοι επέλεξαν να πιουν απο το κρατήρα της ζωής και πίστεψαν ότι κάποια μέρα θα γυρίσουν πίσω στο "Δημιουργό" τους και όσοι όχι που εκτίμησαν τα μέγιστα λάθος).
.........................αααακριβως  μεγαλη αληθεια αυτη ..ολο το συστημα του Τζαινισμου και οι θεωρια των Τζιβα ειναι αποκαλυπτικη της φυσης των ψυχων ,, και βεβεια αποκαλυπτικη της μεγαλη αληθεια οτι  αρχεγονη πυρηνικη ζωη αυτοσυντηρουμενη δεν  εχουν ολοι οι ενσαρκωμενοι σε αυτη την διασταση ..σνα να λεμε δνε εοχυν ολα τα πορτοκαλια  κουκουτσι ...κια μερικα δνε χουν καν καρπο ..παει να πει ειναι μονο φλουδα !!! η αλλιως κουφια!!!απο εκει πηγαζει κια η  εμμονη τους με οτι ακουν κια βλεπουν κι αγγιζουν κια η αντιπαραθεση τους οσους μιλουνγια το εσωτερισμο τον πυρηναιο .. ειναι σα να του θυμιζεις το τραγικο αποκλεισμο τους απο αυτο που ειναι το αυθνετικο μερος της ζωης το αυτοδιαιωνιζομενο ..

....αυτους τους ψυχικα ελλειμματικους κι αποκλεισμενους βεβαια μονο μ ε οικτο πρεπει κανεις να τους βλεπει ..κι οχι με μισος  παρα το γεγονος οτι καταφεραν οπως ειναι λογικο να κυβερνουν τνκοσμο μας αλλα αυτο τωρα τελιεωνει και η νυχτα υποχωρει οποτε οι γκριζοι υπανθρωποι και χοικοι ανθρωποι απλα χανουν μοιραια την δυναμη τους  ..η εποχη τους παρερχεται σιγα σιγα .............
« Last Edit: November 30, 2015, 01:13:47 pm by ΠΛΕΘΡΑ »