Author Topic: λασπη απο ΧΑ στον ηρωικο Ε.Α.  (Read 178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
λασπη απο ΧΑ στον ηρωικο Ε.Α.
« on: July 06, 2012, 02:06:43 am »
Συνεχιζει την λασπολογια των αγωνιστων η ΧΑ, καθε φορα και πιο χαμηλα σε επιπεδο πεφτει. Αυτη την φορα, με αφορμη την αποδραση των Επαναστατων Μαζιωτη - Ρουπα (αντε, καλη λεφτερια μαγκες!  :) ) χαρακτηριζει την οργανωση Επαναστατικος Αγωνας, ως "μαρξιστικη"!!!!


Quote
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/perierga-paichnidia-me-thn-kokkinh-tromokratia-ejafanisthkan-maziwths-kai-r#.T_Ye6M1MGo9

Ως γνωστόν, οι συλληφθέντες για συμμετοχή στην μαρξιστική τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», είχαν προφυλακιστεί αλλά όλως περιέργως καθυστέρησε η έναρξη της δίκης των και αποφυλακίστηκαν στο 18μηνο. Γεγονός πρωτοφανές παγκοσμίως για κατηγορουμένους σε υποθέσεις τρομοκρατίας, το οποίο όμως δεν πρέπει να μας ξενίζει, εφόσον βρισκόμαστε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!
..........


Οι μαρξιστες ζωντοβολα της ΧΑ, δεν ειναι επαναστατες, οι μαρξιστες καθονται διπλα σας στην αιθουσα του κυνοβουλιου.

Αλλα τι να πεις, οι τυποι εχουν φτασει στο επιπεδο καρατζαφερη....


ΟΥΤΕ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter