Author Topic: Ο Μπρέιβικ γαμούσε την μάνα του!  (Read 1959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Εβραϊκές θες να πείς Μάξ οτι είναι οι πολυεθνικές και όχι χριστιανικές. Έλα τώρα, μην φοβάσαι να δείξεις αντισιμίτης, αφού είσαι  ;)

Εβραϊκής προέλευσης είναι κυρίος και μουσουλμανισμός και ο χριστιανισμός βεβαίως για να διχάζουν τα πρόβατα, και μετά αυτοί να λύνουν και να δένουν ανενόχλητοι. Το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ευρώπη (εκμουουλμανισμός κτλ) είναι και αυτό ένα καλοστημένο σχέδιο των εβραιοσιωνιστών επίσης. Το που θα οδηγήσει; Μόνο αυτοί ξέρουν.
To σχέδιο των σιωνιστών δεν είναι ο εξισλαμισμός της Ευρώπς (αυτό έλειπε άλλωστε, μόνο λοβοτομημένοι λιακοχριστιανοί το πιστεύουν αυτό) αλλά ο εκγερμανισμός της, η υποταγή δηλαδή του Νότου - και στη συνέχεια όλης της Ευρώπης - στη σημερινή Γερμανία την οποία ελέγχουν μέσω του νεοφιλελευθερισμού. Και όποιος λαός δεν είναι "ανταγωνιστικός" με τους "ubermensch" του καπιταλισμού Γερμανούς, θα οδηγείται στην εξαθλίωση με τις ΕΟΖ, τα σύγχρονα δηλαδή στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ουσιαστικά δεν διαφέρει αυτό που πάνε να κάνουν τώρα με αυτό που πήγαν να κάνουν το 1939, όπου πάλι χρησιμοποίησαν τη Γερμανία για να επιβάλλουν το βάρβαρο καπιταλισμό σε όλη την Ευρώπη, τότε τον έλεγαν ναζισμό, τώρα νεοφιλελευθερισμό. Τότε βρέθηκε ένας Στάλιν και ένας κόκκινος στρατός που τους αντιστάθηκε, τους νίκησε και τους τιμώρησε σκληρά. Τώρα οι λαοί είναι μόνοι τους, μπορούν όμως πάλι να αμυνθούν.
Και Καμένος και Συριζαίος δηλαδή από το κακό στο χειρότερο πας.
ρε μαλάκα το συριζαίος από πού προκύπτει που το λες και το ξαναλές;
Το Καμένος δεν σε πείραξε ρε ανεξάρτητε Έλληνα;