Author Topic: Ο Μπρέιβικ γαμούσε την μάνα του!  (Read 1964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Τι άλλο να περιμένεις από κάποιον που πιστεύει στην "ανωτερότητα" κάποιων ανθρώπων έναντι σε κάποιους άλλους λόγω της γεωγραφικής τους τοποθέτησης;
Δεν υπάρχει πιο άκυρο σχόλιο σχετικά με τον Μπρέιβικ. Ο Μπρέιβικ απλά θεωρεί ότι το Ισλάμ απειλεί την ευρώπη και δεν έχει άδικο.

ελα ρε, τοτε δλδ τι κανουν τα χριστιανικα στρατευματα στο αφχανισταν, στο Ιραν, στην Τουρκια, γιατι χριστιανικες εταιριες αρπαζουν το πετρελαιο των ισλαμικων αραβικων χωρων, γιατι ολες οι ισλαμιστικες κυβερνησεις εξουσιαζονται απο την χριστιανικη αμερικη, αν εξαιρεσουμε φυσικα το ιραν;

Αυτά να πας να τα πεις σε κανέναν φυλετιστή της πλάκας πι-μαξ, εγώ χέστηκα αν πίνει το αίμα των κάφρων της Αραβίας η Shell και η BP. Έξω οι υπάνθρωποι μουσουλμάνοι από την Ευρώπη!
δηλαδή δε σε νοιάζει τι κάνουν οι πολυεθνικές σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, αλλά σε νοιάζει τι κάνουν οι μουσουλμάνοι στο Τροντχάιμ στους -35 βαθμούς. Συνεπής αστόφλωρος.
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολυεθνικές στους υπανθρώπους, με ενδιαφέρει αν κάνουν κακό στους Λευκούς στους άλλους χέστηκα.
Kαι τι νομίζεις, ότι οι πολυεθνικές έχουν τη δικιά σου τη χαζομάρα να πιστεύουν σε φυλές; Το ότι καταπιέζουν τον μαύρο σημαίνει ότι θα καταπιέσουν και τον άσπρο. Οι μεγαλοκαπιτάλες έχουν πιάσει το νόημα της ζωής τους και κυνηγάνε μόνο το χρήμα. Το φυλετισμό τον έχουν για να τον δίνουν σε κάτι πρόβατα σαν τους ναζί, ώστε να αιματοκυλίζονται οι καταπιεσμένοι μεταξύ τους και να μένουν απρόσκοπτοι οι καπιταλιστές και οι ιμπεριαλιστές στο έργο τους της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Βλέπεις να γράφω πουθενά ότι οι πολυεθνικές έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον φυλετισμό; Απλά λέω στην πούτσα μου για τους άλλους τόσο απλά!
Πασοκικός ατομικισμός δεκατίας 80-90.