Author Topic: Μωρέ, θα τον κάνω Μουσουλμάνο!  (Read 169 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Μωρέ, θα τον κάνω Μουσουλμάνο!
« on: September 05, 2012, 01:34:44 pm »
Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ κάθε χρόνο κρύβει εκπλήξεις. Είναι μάλιστα απορίας άξιον πώς οι αλογομούρηδες και οι στοιχηματζήδες άφησαν το πράγμα ανεκμετάλλευτο! Άσχημο θα ήταν ένα πάμε στοίχημα στις βάσεις με αποδόσεις χρυσάφι;
Αφήνω το θέμα στους ειδικούς και επανέρχομαι.
Φέτος οι βάσεις είχαν, ανάμεσα στις άλλες, και μια έκπληξη πρώτου μεγέθους. Ανάμεσα σε βαθμούς, ειδικές κατηγορίες και πιο ειδικές υποκατηγορίες υπήρχαν και βαθμοί εισαγωγής Μουσουλμάνων...
Οι Μουσουλμάνοι βρέθηκαν και σε σχολές υψηλής ζήτησης με βαθμούς ονειρεμένους. Στη Νομική με 6000 μόρια, στο Μαθηματικό με 3292, στην Οδοντιατρική με 9150 και στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ με 4220! Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι χρειάζονταν 18000 και 19000 μόρια για τις ίδιες σχολές. Είχαμε συνηθίσει στην ειδική μεταχείριση Πολυτέκνων, Τριτέκνων, τέκνων μονογονεϊκών οικογενειών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Προσωπικά, δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ο πολύτεκνος πρέπει να εισάγεται σε σχολή με λιγότερα μόρια από τους υπολοίπους. Μήπως γίνεται αυτό, επειδή στο σπίτι του κυριαρχεί πανδαιμόνιο που δεν αφήνει τον υποψήφιο να συγκεντρωθεί στο διάβασμα; Δε θα ήταν πιο σοβαρό η Πολιτεία να ενισχύει οικονομικά όσα παιδιά έχουν ανάγκη, ώστε να παρακολουθούν φροντιστήρια; Αυτό που γίνεται σήμερα συνθέτει κατάφωρη αδικία για τους υπολοίπους.
Ακόμα, βέβαια, αδυνατώ να συλλάβω για ποιο λόγο χρειαζόμασταν μια ειδική κατηγορία Μουσουλμάνων. Έχουν σκεφτεί οι υπεύθυνοι ότι το συγκεκριμένο μπορεί να αποτελέσει αφορμή τα επόμενα χρόνια για μαζική στροφή εφήβων στο Μωαμεθανισμό; Το βρίσκετε απίθανο; Να μην το βρίσκετε καθόλου, γιατί ήδη έχουμε δει παρόμοιες καταστάσεις. Είδαμε υγιέστατα παιδιά να εμφανίζονται ως δυσλεκτικά για να δώσουν προφορικές εξετάσεις, στις οποίες η βαθμολόγηση είναι πιο επιεικής. Έχουμε δει μαζικές εγγραφές σε Εσπερινά, Βραδινά ή Κρυφά Σχολεία, επειδή οι υποψήφιοί τους εισάγονται με πολύ χαμηλές βάσεις. Γιατί, λοιπόν, να μη δούμε και στροφή στη συγκεκριμένη θρησκεία; Νομίζετε ότι λίγοι το σκέφτονται ήδη;
Μπορεί, βέβαια, η Πολιτεία να έχει στόχο. Παρακολουθώντας τα εκλογικά ποσοστά της ακροδεξιάς να ανεβαίνουν πιο γρήγορα και από το χρέος της Ελλάδας προς τους κακούς δανειστές της, σκέφτεται: Αν αρκετοί ασπαστούν το Μωαμεθανισμό, σιγά και μην ψηφίσουν ξανά ακροδεξιά κόμματα. Γιατί η ακροδεξιά, όπως ξέρετε, ούτε να τους δει ούτε να τους ακούσει τους Μωαμεθανούς, είτε κανονικούς είτε μαϊμού.
Ό,τι και να κρύβεται πίσω από την απόφαση όμως, δεν παύει να την καθιστά ανυπόφορα άδικη. Αν δίνεται μια τέτοια ευκαιρία στους Μουσουλμάνους, γιατί να μη δίνεται και σε οπαδούς άλλων θρησκειών; Δηλαδή, οι Βουδιστές, οι Ταοϊστές, οι Ινδουιστές, οι οπαδοί του Άστρου του Δαυίδ αλλά και οι δικοί μας οπαδοί του Δωδεκάθεου στο πηγάδι έκαναν την ανάγκη τους; (Πω πω!!! Πόσο ωραία απόφυγα την παλιοκουβέντα!!!). Τα παιδιά όλων αυτών των πιστών είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού (Πω πω!!! Πόσο εύκολα αντιγράφω σοφές φράσεις άλλων!!!) και δεν πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες;
Να το δω και πιο σφαιρικά. Για ποιο λόγο άραγε να διευκολύνονται μόνο οι υποψήφιοι συγκεκριμένων θρησκειών; Μήπως οι ειδικές κατηγορίες να διευρυνθούν πάραυτα αξιοποιώντας και άλλα κριτήρια; Δε θα ήταν δίκαιο να υπάρξει ειδική κατηγορία για παιδιά που γεννήθηκαν μέρα κατά την οποία ο Ερμής ήταν ανάδρομος; Δε θα έδειχνε ευαισθησία η θέσπιση ειδικής κατηγορίας για παιδιά που ματιάζονται εύκολα; Ή μήπως θα φαινόταν σε κάποιον παράλογη μια ειδική κατηγορία για παιδιά που τους αρέσουν οι μπάμιες (μπλιαχ!);
Πολύ πρωτοποριακές κινήσεις για μια χώρα με πολιτικούς συντηρητικούς και φαντασία επιπέδου οδοστρωτήρα, οπότε ας μείνουμε στα δεδομένα. Και τα δεδομένα λένε ότι οι Μουσουλμάνοι εισάγονται στα ΑΕΙ με πολύ χαμηλές βάσεις, οπότε ας μας απασχολήσει πώς μπορεί κανείς να γίνει Μουσουλμάνος. Γνωρίζω ότι για να εμφανιστεί κάποιο παιδί ως δυσλεκτικό απαιτείται χαρτί από γιατρό. Το να παρουσιαστεί ως Μουσουλμάνος όμως, μάλλον δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα γιατρού. Ίσως η αποστήθιση του Κορανίου να είναι προαπαιτούμενο. Λογικό μου φαίνεται. Αντί το παιδί να καθίσει να αποστηθίσει σελίδες επί σελίδων διαφόρων μαθημάτων, ας στρωθεί να μελετήσει το Κοράνι. Ίσως αρχίσουν να κυκλοφορούν και βοηθήματα με SOS θέματα και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για ταχύρρυθμο εκμωαμεθανισμό.

Προσωπικά και μέχρι να εντοπίσω τις λεπτομέρειες, δε χάνω χρόνο. Ήδη έχω αγοράσει ένα καταπληκτικό χαλάκι προσευχής για το γιο μου που κοντεύει στις πανελλαδικές ως δώρο για τα γενέθλιά του που πλησιάζουν ενώ για την περίοδο των σχολικών καταλήψεων έχω προγραμματίσει ταξίδι στη Μέκκα. Γιατί να αφήσω το παιδάκι μου να μπλεχτεί με τη μελέτη, την ουσιαστική προσπάθεια, τον προγραμματισμό, την απόκτηση γνώσεων για την εισαγωγή του σε μια σχολή; Γιατί να το αφήσω να αναλάβει ευθύνες και να αντιληφτεί τα όριά του, αντί να βαδίσω τον εύκολο δρόμο; Μωρέ, θα τον κάνω Μουσουλμάνο, να τελειώνει η υπόθεση!


http://sotiriszachos.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

hillbilly

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 37
 • Φήμη 0
 • ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΕΘΝΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
  • View Profile
Ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου στερείται γνώσεων σε πολιτικό και γεωστρατηγικό επίπεδο, και τάχα προσπαθεί να προασπίσει τη λογική μέσω της εμβρυϊκης του και φτωχής νοητικής ικανότητος.

Πρώτον, μόνο οι μουσουλμάνοι μειονοτικοί(κάτοικοι Θράκης) με πιστοποιημένες πομακικές και τσιγγανικές καταγωγές δικαιούνται να συμπεριληφθούν στην ειδική λίστα που αναφέρει.

Δεύτερον, είναι προς το πολιτικό και γεωστρατηγικό συμφέρον της Ελλάδος ,οι μειονοτικοί να σπουδάσουν και να μορφωθούν στην Ελλάδα.Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η Τουρκία τους δέχεται χωρίς εξετάσεις εκει στα πανεπιστήμια και τους προπαγανδίζει επιστρεφοντας τους ως ενεργούς αποσχιστές, είναι πιο χρήσιμο για την Ελλάς, να εκπαιδεύονται εδώ όπου θα ακουμπάνε και τα λεφτά τους στην κοινωνία που σπουδάζουν ,ενώ συγχρόνως θα γαμιούνται με Έλληνες, θα καλοπερνάνε και μόλις πάρουν πτυχίο είτε θα μείνουν σε ελληνικές πόλεις και θα ενσωματωθούν ή θα φύγουν μορφωμένοι πολίτες της ΕΕ σε άλλες χώρες.

Ο αυτιστικός συγγραφέας λοιπόν να καταλάβει ότι δεν κρύβεται καμιά συνομωσία κατά της Ελλάδος πίσω από το μέτρο αλλά μια καλή λύση για να αποδυναμωθεί η μουσουλμανική κοινότητα Θράκης που συνεχώς εκτουρκίζεται.Το να χαρίζαμε τα παιδιά αυτά ,για γενίτσαρους στην Τουρκία δεν θέι πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι είναι επιζήμιο.

Callan, αυτά για το υπάνθρωπο blogspot που διαφήμισες εδώ.
« Last Edit: September 05, 2012, 02:17:52 pm by hillbilly »

By rednex88 at 2012-01-29