Author Topic: Μια βίλα σαν αριστούργημα!  (Read 1275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
Re: Μια βίλα σαν αριστούργημα!
« on: November 25, 2012, 08:50:19 pm »
Ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα είναι ότι ο σοσιαλισμός είναι "δημιούργημα καπιταλιστών". Ο σοσιαλισμός του Μαρξ και του Ένγκελς είναι η επιστημονική (ή επιστημονικοποιημένη) προσέγγιση του προαιώνιου αιτήματος όλων των ανθρώπων για ισότητα και παντελή ελευθερία. Άλλωστε και σύμφωνα με τον Μαρξ, το πρώτο στάδιο της ανθρώπινης φύσης ήταν ο κομμουνισμός (πριμιτιβισμός/πρωτόγονος κομμουνισμός) και αναπόφευκτα το τελευταίο στάδιο της ανθρώπινης κοινωνίας θα είναι πάλι ο κομμουνισμός. Με λίγα λόγια, είναι στη φύση του ανθρώπου να είναι κομμουνιστής (ή αναρχικός αν θέλεις) απλά ο Μαρξ και ο Ένγκελς ιδεολογικοποίησαν αυτό το προαιώνιο ανθρώπινο ένστικτο.

Είναι σαν να λέει μικροί ήμασταν χαζοί άρα αναπόφευκτα το τελευταίο στάδιο της ανθρώπινης ζωής είναι να ξαναγίνουμε χαζοί.

Η ανθρωπότητα όπως λες ξεκίνησε από την Αφρική. Εκεί οι άνθρωποι ζούσαν κομμουνιστικά. Αυτό όπως λες είναι ένστικτο, που σημαίνει είναι ένας τρόπος ζωής ο οποίος ήταν εμφωλευμένος στα γονίδια των μαύρων προγόνων μας. Μερικοί όμως πρόγονοί μας έφυγαν από την Αφρική και συνάντησαν νέες συνθήκες. Έτσι προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες, όχι στο λόγια, στο γονίδια προσαρμόστηκαν. Έτσι έχουμε δυο εκδοχές του ανθρώπου: ο αφρικανός και ο εξελιγμένος, ο κομμουνιστής και ο καπιταλιστής, ο πριμιτιβιστής και ο πλούσιος, ο κολλεκτιβιστής και ο ατομικιστής.

Δεν μπορείς να κάνεις την κοινωνία κολλεκτιβιστική και να διατηρήσεις τον πλούτο. Ο πλούτος θα είχε παραχθεί και στην Αφρική εάν γίνεται μέσα από το κομμουνιστικό μοντέλο να παραχθεί. Ούτε γίνεται να έχεις μια κοινωνία κολλεκτιβιστική και να παρατηρείς σημαντική εξέλιξη στην ευφυία. Η ατομικιστική κοινωνία πάντα θα υπερκεράζει την κολλεκτιβιστική. Κάθε σκέψη επιστροφής στον κολλεκτιβισμό/σοσιαλισμό είναι ένδειξη δειλίας και αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η φύση.

Σκέψου ένα ζωικό είδους, όπου ξαφνικά γίνεται μια μετάλλαξη και φαίνονται τα μεταλλαγμένα ζώα να επιβιώνουν καλύτερα. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα ήθελε να φέρει πίσω την παλιά εκδοχή του ζώου. Η μετάλλαξη που είναι καλύτερη θα επιβιώσει και θα γεμίσει την γενετική σούπα. Το παλιό θα εξαφανιστεί.

Ο ατομικισμός επιταχύνει την εξέλιξη και όσο πιο πολύ ατομικισμός υπάρχει σε μια κοινωνία τόσο αυτή θα εξελίσσεται πιο γρήγορα και θα προσαρμόζεται και θα επιβιώνει. Γιατί έχετε ξεχάσει τον Έγκελς στο αν γίνεται να υπάρξει σοσιαλισμός σε μια μόνο χώρα; Δεν γίνεται. Γιατί αυτή η χώρα θα μένει πίσω και δεν θα μπορεί να επιβάλλει τα ιδανικά της.
« Last Edit: November 25, 2012, 08:52:39 pm by FringeElements »