Author Topic: Μια βίλα σαν αριστούργημα!  (Read 1252 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: Μια βίλα σαν αριστούργημα!
« on: November 12, 2012, 12:43:54 am »
Ρε πίθηκα εγώ σου λέω για την νεγρολάγνα πόρνη Κιμ Καρντάσιαν που έβαλες στο τέλος σε φωτό και εσύ μου λες παπαριές για αράπηδες και σοσιαλισμούς.

Εσύ από τον πολύ νιχιλισμό-σοσιαλισμό το έχεις ρίξει στην αντιλευκή προπαγάνδα, πανομοιότυπη με τους υπολοίπους αντιλευκούς σοσιαλιστές, νομίζοντας ότι έτσι θα αφυπνίσεις την Φυλή. Η Φυλή δεν αφυπνίζεται με τον φθόνο αλλά με ιδανικά. Ιδανικά όπως η μονογαμία, η φυσική επιλογή και ο κοινωνικός δαρβινισμός, η αποταμίευση και η ατομικιστική ηθική.

Η Kimberly Noel "Kim" Kardashian έχει παντρευτεί έναν λευκό μπασκετμπολίστα ονόματι Kris Nathan Humphries. Πως λοιπόν είναι νεγρολάγνα όταν από ένα άθλημα όπου οι μαύροι είναι το 99% αυτή επέλεξε τον λευκό;

Το πρόβλημά μας είναι ο σοσιαλισμός. Μόλις ο σοσιαλισμός φύγει από την μέση οι μαύροι θα είναι οι τρίχες που τώρα μας ενοχλούν. Ο Λευκός είναι ο φαλλός της ιστορίας και για αυτό ο σοσιαλισμός τον πολεμάει με μανία!


Δεν έχω χρόνο να "συζητάω" με ψυχοπαθείς, αλλά βρε γελοίε, η καπιταλιστική κοινωνία που ευαγγελίζεσθαι, ΔΕΝ θα παράγει φθόνο; Θανατηφόρο φθόνο θα παράγει, αφού η επιβίωση μάλιστα θα κρίνεται από το χρήμα. Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό γαμώ το μυαλό σου;