Author Topic: Μαθε λιγο να προστατευεις το pc σου και σενα γαμημε_  (Read 354 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darth Member

  • Guest
Οπως ολοι θα ξερετε σαν φορυμ δεν εχουμε φιλους και καλα κανουμε γιατι ειχαμε τα αρχιδια,τωρα δεν ξερω αν τα εχουμε.Επειδη ακομη και το ww δεν ειναι ασφαλες για προφανεις λογους,πχ οτι δεν ξερεις με ποιον μιλας και ποση σχεση εχει με την ασφαλεια και κατι που το κανει πιο επικινδυνο ειναι οτι καταγραφεται το ip σου και ναι μπορουν να το δουν.ΙP Gοοgle that **** αν δεν ξερεις τι ειναι.

λοιπον λιγα μετρα προστασιας .
1)κανεις ενα ψευτικο e mail που θα το βαλεις και εδω για να μπορουμε να συνεννοουμαστε καλυτερα
2)κατεβασε ενα καλο antivirus :ας πουμε το microsoft security essentials που ειναι και στην τελικη τζαμπε.scannare ολο το pc εστω και αν παρει 8 ωρες.προσοχη στα keylogger γαμανε σπιτια,πιστωτικες και οτι αλλο σκατα εχεις για πολυτιμο
3)μαθε να κρυβεις καλα το ip:αν δεν θελεις να τα σκασεις σε εταιρια παρολο που το ποσο ειναι μικρο(8-50 ευρω) τουλαχιστον επελεξε ενα τζαμπα proxy.Αν παλι εισαι τοσο κατσιβελος και δεν μπορεις να κανεις ουτε αυτο,μπαινε σε οποιο site θες,κυριως στο δικο μας μεσα απο το kproxy.com.To καλυτερο για εμενα ειναι να τα σκας σε εταιρια να εχεις και το kproxy.
4)Αν αυτα δεν φτανουν για να προστατεψεις το pc σου τοτε την γαμησες.Ολοι εχουμε αρχεια που πρεπει να κρυφτουν.Να τα κλειδωνεις με winrar δεν ειναι η λυση.
 1)βαλε κωδικο στα bios(f2 οταν ξεκιναει το pc) και στο user(λιγο πιο κατω απο το bios password)ετσι θα ειναι δυσκολο να σου σπασουν τον κανονικο user pass που λογικα θα εχεις βαλει.
2 και πιο γαμιστερο η κρυπτογραφιση.Με αυτη δεν παιζεις,αυτη παιζει μαζι σου ενα μικρο λαθος και bye bye vinny.αν δεν ξερεις πως να την κανεις πες ενα φιλο.το προγραμμα ειναι τζαμπε και λεγεται truecrypt και μπορεις να κρυπτογραφησεις απο αρχειο μεχρι ολο τον δισκο.Καλυτερα τον δισκο γιατι ετσι χωρις το pass κανενα αρχειο δεν θα βγαζει νοημα.Τελος μαθε να βαζεις pass:οταν θα ερθει η ωρα να κρυπτογραφησεις τον δισκο και να βαλει το pass,θα βαλεις 30-35 ψηφια (αριθμους,γραμματα και συμβολα!!!!).Αυτα
« Last Edit: August 26, 2012, 04:53:45 pm by Darth Member »

Share on Facebook Share on Twitter


Εσωτερικων Υποθεσεων

  • Guest
χαζουλη, για να κρυφτεις με προξι θελεις τουλαχιστον 3 anonymous jumps. Αν απλα συνδεεσαι σε εναν, η αιτηση για την IP του καταγραφεται στον ISP σου και μενει στα logs για 1 χρονο, συμφωνα με τον καινουργιο νομο δλδ.

Οποτε, ειναι πολυ ευκολο να σε βρουνε ακομη και με προξι, γιατι, ετσι νουμπα οπως σε κοβω, χλομο να κανεις multiple proxy jumps.

Αν πας σε δικαστηριο και αρνηθεις να παραδωσεις το pass για την κρυπτογραφηση του δισκου, θα κριθεις ως ενοχος.

Eswterikwn Ypo8esewn

  • Guest
Επισης, χαζουλη, αυτα που εγραψες για τα pass ειναι μονο για να προστατευτεις απο την μαμα σου. Το pass στο bios κανει reset με ενα jumper στην μητρικη και το pass στα windows κανει reset αν bootαρεις με καποιο repairCD. 1 λεπτο υποθεση και τα δυο...

Αν θελουμε να σε χωσουμε φυλακα οπως τον Φ/Σ, δεν θα παρεις χαμπαρι τι παικτηκε...

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Αν θελουμε να σε χωσουμε φυλακα οπως τον Φ/Σ, δεν θα παρεις χαμπαρι τι παικτηκε...
Καλά αυτό είναι σίγουρο. :-\

Darth Member

  • Guest
ρε βλακα εγω δεν τα εγγραψα για να προετοιμαστουν κατα της ΔΗΕ λογικο ειναι και προφανως το pass στο bios παρακαμπτεται και απο hardware.Οσο για το ενοχος που κρινεται αν δεν δωσει το pass ειναι μια μαλακια και μιση.Χωρις αποδειξεις δεν μπορεις να κριθεις ενοχος για τιποτα.