Author Topic: 02/02/2013 Φασιστική Εμπρηστική Επίθεση στον ΙΣΤΟ Ελεύθε  (Read 305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poutsas88

  • Guest
Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα ο ΙΣΤΟΣ δέχτηκε εμπρηστικό χτύπημα.

Η επίθεση αυτή σε έναν Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο όπως ΙΣΤΟΣ που στεγάζει πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές και αλληλέγγυες δράσεις, που λειτουργεί με αυτοδιαχείριση και άμεση δημοκρατία έγινε σε μια συγκυρία όπου οι ΕΚΧ δέχονται ολόπλευρες βίαιες επιθέσεις τόσο από το επίσημο κράτος όσο και από το ανεπίσημο κράτος.

Το κλίμα κατασυκοφάντησης των τελευταίων ημερών που επιχειρεί η κυβέρνηση απέναντι στους αυτοοργανομένους χώρους τροφοδοτεί και ενισχύει τέτοιες φασιστικές επιθέσεις.

Η τοπική κοινωνία και όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ο ΙΣΤΟΣ δεν είναι ένας χώρος ανομίας, όπως αποκαλεί τους ΕΚΧ η κυβέρνηση, αλλά ένας χώρος συνεύρεσης, συνεργασίας, ανάπτυξης αλληλέγγυων δράσεων, πολιτικής και κοινωνικής παρέμβασης που απαντά πολύμορφα στην καταπάτηση των πολιτικών, κοινωνικών, εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Ο ΙΣΤΟΣ είναι ανοικτός σε κάθε πολίτη – αλλά κλειστός στους φασίστες – να τον επισκεφτεί, να συμμετάσχει σε δράσεις και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Δηλώνουμε ότι ο ΙΣΤΟΣ είναι κοινωνική κατάκτηση, ανήκει στον κόσμο του Χαϊδαρίου και της ευρύτερης περιοχής και θα τον υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τους φασίστες που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

ΚΑΛΟΥΜΕ την κοινωνία του Χαϊδαρίου, τον κάθε ενεργό πολίτη, να δώσουμε μαζί την μάχη για την υπεράσπιση και τη λειτουργία του ΙΣΤΟΥ Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Αλληλεγγύης στο Χαϊδάρι.

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε ενεργό πολίτη σε ανοιχτή συγκέντρωση στον ΙΣΤΟ, στις 12:00 να καταδικάσουμε τη φασιστική επίθεση και να υπερασπιστούμε τον αυτοοργανωμένο Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Αλληλεγγύης.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

VENCEREMOS


Kαι μαντέψτε μετα απο πολύ καιρό:

Επισκεψη στην πρεζοφωλιά Ιστός (Α.Μ.Ε.)

Αυτή η δράση έχει όνομα και επώνυμο: Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές.. Παρακρατικά σκυλιά θα σας τσακίσουμε σε κάθε περιοχή...

Περισσότερα σε λίγο....

http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html