Author Topic: Εξομολογούμαι.  (Read 568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: Εξομολογούμαι.
« on: October 27, 2012, 04:05:49 pm »
Πολλοί τύποι εθνικιστών, γνωρίζουν τον ρατσισμό στα νιάτα τους και μαθαίνουν από τα διάφορα έντυπα και μεσοπολεμικά και άλλα των βορειοευρωπαίων ότι "οι ξανθοί είναι ανώτεροι" και τα γνωστά. Οπότε κοιτάζει ο μαλακάκος στον καθρέφτη και σκέφτεται "α, έχω μπλε μάτια, άρα είμαι ανώτερος". Ή, "α είμαι ξανθούλης, άρα είμαι ανώτερος, τουλάχιστον από την πλειοψηφία συμπατριωτών μου νοτιοευρωπαίων".

Με την ίδια λογική δεν πρέπει και να λες "είμαι λευκός άρα είμαι ανώτερος από τον μαύρο". Όπως οι πιθανότητες να είσαι ανώτερος μόνο από το χρώμα του δέρματος είναι με το μέρος σου, έτσι και μέσα στην Λευκή Φυλή ισχύουν ως κριτήριο τα μαλλιά και τα μάτια.

Το πρόβλημα με αυτόν δεν είναι μόνο το δέρμα του, είναι όλη του η προσωπικότητα. Έχει μογγολική ψυχή, φαίνεται στα μάτια του. Δεν τον αντέχω, με αηδιάζει. Αγύμναστος, άξεστος, άμυαλος.

Χρειαζόμαστε έναν ήρωα πάντως. Λέει ο Αρχηγός, τόσες και τόσες φορές έχουμε συγκρουστεί με τους παρακρατικούς, με την αστυνομία, με τον δαίμονα. Τρίχες. Ότι κοντινότερο σε ήρωα έχουμε ήταν ένας βλάκας πιτσιρικάς που έκανε κόντρες και στούκαρε...
Δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος αλλά με πολλά άλλα, είχα ανεβάσει ένα άρθρο παλιότερα που τα εξηγούσε. Άμα το πας καθαρά με το αν είναι κάποιος ξανθός και γαλανομάτης τότε οι Πέρσες που είναι λευκοί αλλά μελαχρινοί είναι κατώτεροι πχ από τους Δανούς; Ακριβώς όπως λέει ο Πίκος αυτά τα λέγαν κάποιοι τρελοί νορδιστές.


Όχι, δεν είναι τρελοί νορδιστές, το 90% των εθνικιστών/εθνικοσοσιαλιστών/ρατσιστών του βορρά, που έχουν οι ίδιοι ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ματιών, βλέπουν έναν καυκάσιο νοτιοευρωπαίο με καστανά ή μαύρα μαλλιά και μάτια, ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΦΥΛΕΤΙΚΑ. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό. Αν σας αρέσει, τότε καλώς, ακολουθήστε τους "ανωτέρους" σας βορειοβαρβάρους.....   ο άλλος δρόμος, ο κανονικός είναι του μεσογειακού εθνικοφυλετισμού. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.