Author Topic: Εξομολογούμαι.  (Read 566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: Εξομολογούμαι.
« on: October 26, 2012, 09:21:30 pm »
Το εβραιόψυχο σκουλήκι, αναδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα των εθνικιστικών κινημάτων της Νότιας Ευρώπης.

Πολλοί τύποι εθνικιστών, γνωρίζουν τον ρατσισμό στα νιάτα τους και μαθαίνουν από τα διάφορα έντυπα και μεσοπολεμικά και άλλα των βορειοευρωπαίων ότι "οι ξανθοί είναι ανώτεροι" και τα γνωστά. Οπότε κοιτάζει ο μαλακάκος στον καθρέφτη και σκέφτεται "α, έχω μπλε μάτια, άρα είμαι ανώτερος". Ή, "α είμαι ξανθούλης, άρα είμαι ανώτερος, τουλάχιστον από την πλειοψηφία συμπατριωτών μου νοτιοευρωπαίων".

Αυτό το στοιχείο, προσδίσει έναν χαρακτήρα κρετινικό στο εθνικορατσιστικό κίνημα, αποτελεί διαχρονικό δούρειο ίππο των Βορειοευρωπαίων (οι βλακάκοι νότιοι που ασπάζονται αυτά, θα θεωρούν πάντα τους ξανθούς βόρειους ως ανώτερους φυλετικά από τους νότιους), και σπέρνει τις έριδες μέσα στις τάξεις των εθνικιστών.

Το εβραιόψυχο σκουλήκι αυτό ακριβώς αναδεικνύει. Η ψυχή Κότας που διαθέτει δεν του επιτρέπει να αναμετρηθεί μόνος του με τον αντίπαλο, αλλά σχεδιάζει εβραϊκά κιτάπια για την εξόντωσή του.

Η αλήθεια είναι πως όντως υπάρχουν διάφορα κατώτερης ποιότητας άτομα, από πλευράς μόρφωσης ή και χαρακτήρα, που αναζήτησαν την ομαδικότητα και μπήκαν στη φάση, ακριβώς όπως καταγγέλουν οι αριστεροί. Αυτά τα άτομα τουλάχιστον ως στρατιώτες μπορούν να προσφέρουν, αυτό που μπορούν να προσφέρουν. Τα κτήνη στους δρόμους και στα σύνορα, τα μυαλά στα γραφεία προπαγάνδας και σχεδιασμού. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν ορισμένοι γραικύλοι που ρουφάνε τα πουλιά αμερικλάνων καπιταλιστών μέσω youtube;