Author Topic: ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!  (Read 1031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oxi alla pluntiria

  • Guest
Κρατάμε την οργή μας, έχουμε δει πολύ χειρότερα. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε αυτά και στις διώξεις που προέρχονται από την φιλελεύθερη νομεκλατούρα και την αριστερή πολιτικά ορθή "διανόηση" που κυβερνούν αυτήν την έρμη χώρα.

Θα πληρώσουν όλοι για όλα όταν έρθει η ώρα. Έχει γίνει μοτό μας τελευταία το "Αν ήξεραν τι θα πάθουν, θα συμπεριφέρονταν ακόμα χειρότερα τόσο καιρό". Σχετικά με τη Βούλα τώρα, θα ζητήσει αποζημίωση 4.000.000 ευρώ. Γιατί δεν μπορούσε να την διώξει η ΕΟΕ βάση κανονισμού. Μπορούσε να την αποβαλει μόνο η ΔΟΕ ή ο ΣΕΓΑΣ. Δλδ τα μουνόπανα μιλάνε για ελευθερίες, δημοκρατίες, ανθρώπινα δικαιώματα και ένα σωρό άσχετες αρλούμπες και αυτοί κάνουν ότι γουστάρουν μην εφαρμόζοντας κανέναν νόμο. Δεν ην έδωσαν καν το δικαίωμα να απολογηθεί. Που και να της το έδιναν θα μπορούσε να κάνει έφεση και μέχρι να εκδικαστεί και η έφεση δεν μπορούν να της επιβάλουν καμία ποινή. Μία Γερμανίδα αθλήτρια που έγραψε κάτι εναντίον ελλήνων αθλητών είπε πως χάκερ (!) μπήκαν στον υπολογιστή της. Θα μπορούσε και η Βούλα να πει (αν της έδιναν το δικαίωμα) ότι μπήκε στο λογαριασμό ο μικρός της αδερφός. Γι αυτό και όταν έρθει η ώρα ο Κούβελος δεν θα έχει το δικαίωμα της απολογίας. Θα κατηγορηθεί γιατί α)Έβγαλε από τη χώρα το 1.000.000 ευρώ, β)είναι ο άντρας της Μπακογιάννηκαι και γ)απέκλεισε την Βούλα και στέρησε από τη χώρα ένα πιθανό μετάλιο.΄Προς το παρόν προέχει να αποτινάξουμε από πάνω μας την χούντα των 3 κομμάτων που μας κυβερνούν και να μην αφήσουμε την αριστερά να καταστρέψει ότι έχει απομείνει.
Kαλά βρε τρόφιμε ιδρύματος "Μέριμνα Μάνας και Παιδιού", πίστεψες τη μαλακία με τη "Γερμανίδα"; Κάτι δημοσιογράφοι Έλληνες το έγραψαν για την πλάκα τους, και τα εντελώς καθυστερημένα τριτοκοσμικά χρυσαύγουλα το πίστεψαν και το έκαναν και θέμα, ενώ στην πραγματικότητα η Γερμανίδα δεν είχε ούτε φβ ούτε τουίτερ. Ότι να 'ναι.