Author Topic: ΔΙ-ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ  (Read 839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
AYTA ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
:D :D :D :D :D



Quote
Συγγραφέας: left.gr

Καλούνται όσοι χειροκρότησαν την επίθεση του Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη και όσοι χειροκροτούν τις ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους, να χειροκροτήσουν και την επίθεση ενάντια σε Ελληνογερμανίδα στο Βερολίνο από ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής.

Την ημέρα του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Γερμανίας, η Ανγκελίνα Λ., ελληνογερμανίδα, ετών 19, είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα στην κεντρική γιγαντοοθόνη στην πύλη του Βρανδεμβούργου, κρατώντας μια ελληνική και μια γερμανική σημαία. Ήδη από το τρένο είχε δεχτεί φραστικές επιθέσεις από «περήφανους» Γερμανούς, αντίστοιχους ελληνάρες που επιτίθενται τα βράδια με μαχαίρια σε μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα. Μόλις έγινε το 4-2 και οι φίλοι της Ανγκελίνας είχαν πάει να φέρουν μπίρα, εμφανίζεται κάποιος άγνωστος και της ρίχνει μία πολύ δυνατή μπουνιά στο μάτι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να λιποθυμήσει. Μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο, όπου η διάγνωση έδειξε ότι τα οστά γύρω από το μάτι της είχαν γίνει θρύψαλα. Στο χειρουργείο της έβαλαν μεταλλική λάμα γύρω από το μάτι, την οποία θα κρατήσει για όλη της τη ζωή.


..............


Όταν έφαγε το πρώτο γκολ η Ελλάδα, ένας άντρας την έβρισε και της είπε, «μάζεψε τη σημαία σου και δρόμο». Μετά από το 4-2 υπέρ της Γερμανίας, οι φίλοι της πήγαν να φέρουν μπύρες και η Angelina με μία φίλη της βρέθηκαν μόνες στο πλήθος.


Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


mia putsa gia thn anula

  • Starshina
  • *
  • Posts: 147
  • Φήμη 0
    • View Profile
ναι, μόνο που εκεί οι Έλληνες είναι πολλοί και είναι χωμένοι παντού..
και το άτομο που το έκανε να μην βρήκαν, τυχαία άτομα από το συνάφι αυτό θα βρεθούν σαπισμένα πουθενά..
δεν έκοψε στους υπεράριους ναζισταράδες να κάνουν μόκο με τα αφεντικά

τα αλμπάνια εδώ που είναι οι μισοί στην ΧΑ, έχουν ξηγηθεί, μια μαλακία να μας κάνετε, σας γαμήσαμε..
και η ΧΑ δεν κάνει πια μαλακίες σε αλβανούς.. .

Picos Apicos

  • Guest
αυτος δεν ειναι ομοιδεατης μας οι γερμανοι εθνικοσοσιαλιστες σεβονται τα μελη της αριας φυλης ειδικα οταν εχουν και γερμανικο αιμα.αυτος ειναι χοντροκεφαλος χουλιγκανος και μαλιστα κοτα γιατι περιμενε να μεινει μονη της η κοπελα για να την χτυπησει.να εισαι σιγουρος οτι αν τον βρουν οι ομοιδεατες μας θα τον ξυλοφορτωσουν οι ιδιοι.αυτη θα ειναι η καλη περιπτωση γιατι αν τον βρουν οι συναγωνιστες ελληνογερμανοι θα τον καψουν ζωντανο

FringeElements

  • Guest
Τίποτα δεν έγινε. Ούτε οι ΧΑίτες έχουν επιτεθεί ποτέ σε κανέναν πούστη, ούτε και η φωτογραφία αυτή είναι αληθινή. Τροφή για τον Μαξ και ο βλαξ τροφή για τα γκούλαγκ.

Μην επισκέπεστε το left.gr, εγώ που κοιτάω τα link πάντα, δεν έχω μπει ποτέ μου!

Picos Apicos

  • Guest
γκαιμπελιστης δηλαδη ο μαξ για αλλη μια φορα

ΗΕΙL MAX!!!