Author Topic: ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΑ  (Read 246 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile


Μετα το πατοκορφο αλληλογλυψιμο με τον MEGAλοδημοσιογραφο Καμπουρακη, τα ορφανα του Χιτλερ, η ΧΑ, φτιαχνουν σιγα σιγα τις νεες τους συμμαχιες. Τωρα γλυφει και τους υπαλληλους της βουλης, γνωστα βυσματα απαντες και τρωνε με 24+ τον χρονο, ή τους μειωσανε πριν λιγους μηνες; παντως σιγουρα πανω απο 12, σιγουρα πανω απο τον μεσο μισθο ενος σκληρα εργαζομενου στην Ελλαδα.

Σε μια νεα στηλη που ξεκινησε στην σελιδα τους, ο κυνοβουλευτικος ωτακουστης, κανει αυτο που ξερει καλυτερα να κανει μια κατινα, δλδ να ξεκατινιαζεται, να βγαζει μικρα μυστικα και αδυναμιες του καθενος στην φορα και να κοροϊδευει. Δεν περιμεναμε καμια καλυτερη ή διαφορετικη ηθικη απο την ΔΟΛια Πανδωρα, αν και αυτη ειναι πιο εκλεπτισμενη. Τα μεταξωτα βρακια ομως, ειναι για τους μεταξωτους κωλους, ο ωτακουστης της ΧΑ ξερει που απευθυνεται.

Λεει λοιπον ο Ωτακουστης, και τρεχουν τα σαλια στο πατωμα:

Quote
Ποιοι είναι οι μόνοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με ξεκάθαρη συμπάθεια τους Χρυσαυγίτες εντός βουλής; Μα φυσικά κάποιοι σκληρά εργαζόμενοι υπάλληλοι -υπάρχουν κι αυτοί- που τρέχουν όλη μέρα. Άνθρωποι που εργάζονται και δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο, επικοινωνούν μεταξύ τους ...

Μετα το γλυψιμο απο τον καμπουρακη, το γλυψιμο και στους υπαλληλους της βουλης. Αντε και την Βαρδινογιαννη γλυφτε τωρα, την συν-φιλανθρωπο σας.....


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-kouiz-ths-hmeras#.T_SNo80vWwo

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
O "εκπροσωπος τυπου της ΧΑ στο φλορουμ.γρ" οπως χαιδευτικα αποκαλειται ο γκολντεν, προσπαθησε να απαντησει. Παραθετω τον διαλογο για να δειξω οτι οι ΧΑιτες δεν εχουν επιχειρηματα και εχουν Αδικο.

Quote
Κατανοώ ότι πρέπει να λασπολογήσεις τη Χρυσή Αυγή μέσα στα πλαίσια του αντιφασιστικού σου αγώνα, όμως η Χρυσή Αυγή πουθενά δε γλύφει τους υπαλλήλους της βουλής γενικώς. Απλώς αναφέρει ότι οι μόνοι στη βουλή που βλέπουν με συμπάθεια τη Χρυσή Αυγή είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά εργάζονται εκεί μέσα. Πουθενά δε μιλά γανικώς για τους υπαλλήλους της βουλής όπως λασπολογικά ισχυρίζεσαι.


Quote
δεν ειναι αντιφασιστικος ο αγωνας κατα της ΧΑ, καθοτι δεν ειναι φασιστες κατα δηλωση τους. Ειναι αντι-δικτατορικος αγωνας.   γιατι δεν καταδικαζουν τις διαφορες ιστορικες δικτατοριες.

Και επειδη κανω αντι-ΧΑ αγωνα, δεν λασπολογω ποτε, παρα μονο λεω την αληθεια, καθοτι η λασπη δεν ειναι ισχυρο οπλο, και κυριως ειναι και ανηθικο.

Ολοι οι υπαλληλοι της βουλης, ειναι βυσματα και υπεραμοιβονται. Αν τους θεωρεις σκληρα εργαζομενους, οκ, μαλλον δεν θα εχεις δουλεψει ποτε σου. 


Quote
[
Εσείς μιλάτε για αντιφασιστικό αγώνα. Αντιδικτατορικός δε μπορεί να είναι καθότι δεν έχουμε κάποια δικτατορία της ΧΑ.

Όσο για τα περι δικτατοριών, να υποθέσω ότι είσαι και εναντίων των τροτσκυστών που δεν καταδικάζουν ιστορικές δικτατορίες;

Υπάρχουν διάφοροι υπάλληλοι, όπως καθαρίστριες κλπ, οι οποίοι εργάζονται κανονικά. Αυτούς, δε θα τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τους διάφορους καλοβολεμμένους γραφειάδες.


Quote
Εμεις; ποιοι εμεις; εγω ειμαι, ενας την τελευταια φορα που με κοιταξα στον καθρεφτη (πριν 2 μερες, για νυψιμο)

Ειναι αντιδικτατορικος, οπως αλλωστε ειναι οταν περνεις προφυλακτικα μετρα για κατι πριν γινει το ατυχημα. Πχ οταν χρησιμοποιας οδοβουρτσα κατα της τεριδονας, δεν το κανεις γιατι εχεις τεριδονα, αλλα για να μην εμφανιστει τεριδονα.

Ο προπαγανδιστικος αγωνας κατα της ΧΑ, λοιπον, δεν ειναι αντιφασιστικος, αλλα αντιδικτατορικος και ανθρωπιστικος, καθοτι ονειρευονται ολοκληρωτικα καθεστωτα χωρις ελευθερια λογου (πχ μακεδονικο λεξικο) και δεν αναγνωριζουν τα οικουμενικα δικαιωματα του ανθρωπου και συμπεριφερονται βαρβαρα στους μεταναστες (πχ δηλωσεις τυπου "θα φυγουν με το καλο ή με το κακο")

Ειναι ενδιαφερον οτι προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο τους τροτσκιστες, που ισως να ξερεις οτι αιματοκυλησανε μαζι με τους Σταλινικους και Χιτλερικους τους επαναστατημενους Μαχνοβιτες που θελανε ενα πραγματικο ελευθεριακο κομμουνισμο. Τελωσπαντων, το οτι υπηρξαν και αλλοι εγκληματιες σαν και εσας, δεν σημαινει οτι ειστε οκ. Παλι απο τα χερια σας σταζει αιμα. Εκτος και αν καταδικαζεις τα εγκληματα της Ναζιστικης Γερμανιας. Ε, χιτλερ-friendly, ΧΑιτακο;

Οι υπαλληλοι της βουλης, δεν ειναι οι καθαριστριες. Οι υπαλληλοι της βουλης που εγλυψε η ΧΑ, ειναι αυτοι που ξερουν ολοι οτι ειναι. Προφανως νοιωθεις την αναγκη να κρυφτεις πισω απο τις λεξεις. Σε παραδιδω στην χλευη της συνειδησης σου, αν σου εχει απομεινει καθολου. 
:wave:
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

delapatris kolobaras

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 17
  • Φήμη 0
    • View Profile
ΠΗΡΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΥΑΛΟΠΙΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΗΡΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΝΑΜΑΙ Σ'ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΒΑΛΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΥΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΑΪΣΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ,ΜΑΤΩΣΕ ΑΠ ΤΗ ΜΥΤΗ ΕΤΟΙ-ΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΣΠΟΣΥΝΗ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΦΟΛΑ,ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΦΟΛΑ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΦΟΛΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙ ΕΤΑΪΣΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΕΓΚΑΥΛΩΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΓΚΑΥΛΑ ΜΙΑ ΓΚΑΥΛΑ ΔΥΝΑΤΗ
Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΟΛΑ Σ'ΕΝΑ ΓΚΡΙΦΟΝ ΚΑΝΙΣ ΦΟΛΑ ΣΕ ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ ΤΙ ΗΔΩΝΗ Ω ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΥΛΙΠ ΤΑΪΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΟΥΛΙ ΦΟΛΑ ΣΕ ΣΚΥΛΙ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΠΡΟΣ ΠΛΕΩΝ ΔΕ ΘΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑ ΔΕ ΘΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΦΩΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΘΕΙ ΦΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ,ΦΟΛΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ,ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΦΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ,ΦΟΛΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ,ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ-ΣΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ,ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΟΞΥ-ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ