Author Topic: ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ PHORUM.GR  (Read 17216 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Libertarian

  • Guest
Re: ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ PHORUM.GR
« on: February 11, 2014, 04:53:29 am »
Έλα, έλα, πάνε ξεκαύλωσε σε κάνα μπορντέλο βλακάκο να ξελαμπικάρεις. Και for the record δεν έχω turbo x. Επειδή όμως και εσύ έμαθες μία ατάκα και δε θέλω να σε κάνω να νιώσεις μικροτσούτσουνος, I'll play along. Επίσης ΓΡΑΦΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΤΕΛΙΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ. ΒΛΑΚΑ. Δύο γαμημένες γραμμές μπαίνεις για να γράψεις απευθυνόμενος στον γαμιά της μάνας σου και αυτές είναι ατόνιστες και με ορθογραφικά.

Εσύ, πάλι, κάποιο θεματάκι το έχεις. Ας αναλύσουμε τις απαντήσεις σου:


λολγουατ;;; αρ γιου στουπιτ ορ μπλαηντ;;; παλι πιωμενος γραφεις;;; τι εγινε ρε ψευταρακο της κακιασ ωρας.... δε στη βγαζει τη φωτο ο παναρχαιος τουρμποεξ;;; οσο και να χτυπας το κωλο σου κατω οσο ψεματα και να λες στο τελος ο ιδιος ψευταρακος θασαι... αντε πηγαινε να γλειψεις τον φριντζ τωρα που τον ελεγες λαπα... και πουσαι βλακακο... οταν σου λενε αληθειες που πονανε εσυ κανε πως δε καταλαβες και γυρνατο στο τσαμικο... γιου νοου... οταν σου δειχνουν το φεγγαρι εσυ δες μονο το κωλοδαχτυλο.... ;D

Στο "αρ γιου στουπιτ ορ μπλαηντ" δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά, διότι θα κάνω την ίδια ακριβώς ερώτηση σε εσένα. Το πώς ανεβάζουμε εικόνες σε fora το ξέρεις, υπάνθρωπο απόβρασμα των Αναβαπτιστών; Ξέρεις ΠΩΣ τραμπουκίζουμε διαδικτυακά; Δεν το ξέρεις. Έχεις διαβάσει εκατό φορές how-to για να τραμπουκίσεις και ακόμα σου ρίχνω πουτσοσκάμπιλα και κλαίγεσαι ανώνυμα. Δεν πειράζει, εγώ εδώ θα είμαι και αύριο και μεθαύριο και 24/7 να σε γαμάω. Για πες μου, πουστάκι. Σε άλλες αναρτήσεις έλεγες ότι εγώ είμαι μούλτι του Fringe, τώρα μας τα αλλάζεις ότι εγώ δεν έχω σχέση μαζί του. Μήπως αρχίζεις και τα χάνεις σιγά-σιγά; Μήπως είσαι πιο φέηκ τρολ και από εκείνα του 4chan; Λοιπόν πρόσεξε καλά, γαμόσπιτο υπάνθρωπο απόβρασμα. Έχω βρει την IP σου και έχω καταλάβει ποιος πούστης είσαι. Το κράτος δεν το χρειαζόμαστε, διότι έχουμε assassination politics. Κάτι τυπάκια σαν κι εσένα τα έχουμε για λιπαντικό ενώ σας γαμάμε τις μανούλες και τις αδερφές, γκέγκε; Σε εμένα θα μιλάς όπως μιλάς στο αφεντικό σου, ξέρεις μωρέ, εκεί στη δουλειά που σε γαμάνε νύχτα-μέρα για ένα κομμάτι ψωμί και έρχεσαι εδώ να μας το παίξεις λίγο "θυμωμένος". Τώρα άντε στον νταβατζή σου πριν αποφασίσω να συνεχίσω το skull-****ing των ματιών σου. ΥΠΟΚΑΤΣΙΒΕΛΕ.