Author Topic: ΒΟΤΑΝ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΤ 2: USARMY&FOOTBALL  (Read 361 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

strato engkaylos

  • Guest
Δεν εισαι αρχαιος ελληνας γιατι οι σπαρτιατες και οι αθηναιοι ειχανε υποψιν τους τι υπερασπιζονταν. Εσυ αυτο που υπερασπιζεσαι, λες οτι σε αηδιαζει και παραμενεις στον στρατο επειδη ετσι προφανως εχεις συνηθισει. Εισαι φιλο-δουλος, εχεις βολευτει στους καταναγκασμους σου και εισαι περηφανος οσφυοκαμπτης. δικαωμα σου. 

Τεσπα, να μην εισαι καλα, γιατι εισαι εχθρος.


Για μένα δεν είσαι εχθρός, είσαι απλά αδαής, κατά το ''αφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι''.

Εγώ να πάω στην μονάδα μου, όπου δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν και αυτό που μου ζητείται είναι να είμαι προβλεπόμενος και καλός και φιλότιμος πολεμιστής, όπως λέει και ο Όρκος μου.

Εσύ πήγαινε στην κοινωνία με τους πολίτες να σε κάνουν ό,τι θέλουν ανάλογα με τα κέφια τους, να σε κρίνει ο κάθε πουθενάς και να εξαρτάσαι από τις καύλες τους και να εξηγείς κάθε τι που σκέφτεσαι και θέλεις για να πάρεις την ψυχολογική έγκρισή τους και να πείθεις τον κάθε λιγόμυαλο για να κάνεις το παραμικρό βηματάκι στην ζωή.


υγ: Τεσπα, να ξέρεις το φόρουμ έχει πρόβλημα με τους γκιεστς. Δεν σε αφήνει να απαντήσεις πάνω από μία φορά με τα ίδια στοιχεία. Πρέπει συνέχεια να καθαρίζεις τα κούκιζ και να ξαναμπαίνεις με αποτέλεσμα να σε καθυστερεί.