Author Topic: ΒΟΤΑΝ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΤ 2: USARMY&FOOTBALL  (Read 355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile


Είμαι Σπαρτιάτης Όμοιος που πειθαρχεί τοις κείνων ρήμασι μέχρι τέλους με σιδερένια πειθαρχία ό,τι κι αν συμβεί και Αθηναίος πολίτης οπλίτης και πειθαρχώ στην φάλαγγα και τον Στρατώνα.

Είσαι Αμερικάνος υπήκοος που πειθαρχεί σε ανθρώπους και στην κοινωνία τους.

Φίλε, πράγματι δεν επικοινωνούμε. Όχι όμως γιατί δεν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας αλλά διότι υπάρχει Χόλιγουντ, αριστεροί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες που λόγω της διαστροφής τους είναι ακατάλληλοι για στρατωνική ζωή και απόλεμοι μπούληδες που δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν (και να γαμήσουν κανα αφελές θυληκό αμνοερίφιο) αν δεν διέδιδαν αυτά τα κλισέ.
Να' σαι καλά.

Δεν εισαι αρχαιος ελληνας γιατι οι σπαρτιατες και οι αθηναιοι ειχανε υποψιν τους τι υπερασπιζονταν. Εσυ αυτο που υπερασπιζεσαι, λες οτι σε αηδιαζει και παραμενεις στον στρατο επειδη ετσι προφανως εχεις συνηθισει. Εισαι φιλο-δουλος, εχεις βολευτει στους καταναγκασμους σου και εισαι περηφανος οσφυοκαμπτης. δικαωμα σου. 

Τεσπα, να μην εισαι καλα, γιατι εισαι εχθρος.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.