Author Topic: ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ: ΦΥΤΩΡΙΟ (ΥΠ)ΑΝΘΡΩΠΩΝ  (Read 599 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
και σε ρωτάω αν έχετε καταφέρει σε μια μελλοντική αναρχική κοινωνία να έχετε εργατικό έλεγχο τις παραγωγής γιατί να κάνετε απεργία και εναντίων ποιου να κάνετε απεργία; Και εφόσον έχετε δημιουργήσει την αναρχική κοινωνία γιατί να κάνετε καταλήψεις; Εφόσον θεωρείς ότι για να υπάρχει αναρχία πρέπει να υπάρχουν καταλήψεις και απεργίες τότε δεν θες να καταλύσεις την εξουσία αλλά να λες ότι θες να καταλύσεις την εξουσία για να πίνεις κατουρημένα μπαφίδια στην πρεζοφωλιά που έχετε καταλάβει με τους ομοϊδεάτες σου.


οχι φυσικα, δεν νοειται απεργια σε αναρχικη κοινωνια. Δεν θεωρω για να υπαρχει αναρχια πρεπει να υπαρχουν καταληψεις. Ομως σε μια μη αναρχικη κοινωνια, οταν καταστελλονται οι απεργιες και οι καταληψεις, τοτε μιλαμε για ολοκληρωτικο κρατος.

Νομιζω ειναι πολυ απλο για να το καταλαβει ακομη και ενας φασιστας.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.