Author Topic: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ  (Read 56390 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Reply #1560 on: January 03, 2016, 04:28:20 pm »
Η μόνη συνομωσία που υπάρχει είναι η προαιώνια που οδήγησε και στην πτώση του Γένους του Αδάμ από την Εδέμ παρακούοντας τις εντολές του Γιαχβέ - Κρόνου στο γένος που παραποίησε την εικόνα αυτού όπως και την εικόνα του οποιουδήποτε "Θεού" ή πνεύματος ή φαντάσματος για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα επί του όχλου. Το φάντασμα της παρθένας Νταϊάνα και της Αρτέμιδος και της Εκάτης και της Λίλιθ. Η συνομωσία που κάνει τον κόσμο να υποκρίνεται για να καθησυχάζει τον φόβο των μαζών απ τον οποίον δημιουργείται η συμπόνια, δηλαδή η ταύτιση με τα θύματα. Η πίστη ότι η ύπαρξη θυμάτων σου αφαιρεί την ασφάλεια ενώ η φαινομενική ανυπαρξία σε καθιστά ασφαλή ακόμα και αν σημαίνει ταυτοχρόνως και ανυπαρξία ηθικής και ιδεών. Γιατί ή τα συμφέροντα, το χρήμα και η ψεύτικη συμπόνια θα επιζήσουν ή οι ηθικές αξίες που απαγορεύουν την πώληση, τον εξευτελισμό και την ακαθαρσία του νου και του σώματος. Καιρός η φυσική αυτή συνομωσία να θέσει ως στόχο αυτές τις ηθικές αξίες συμπεριλαμβάνοντάς αυτές στα συμφέροντά της!

Πιστεύω σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή που θα μας κάνει να γίνουμε πλειοψηφία ξανά στην Ελλάδα ως Άριοι και θα πράττει με φυλετικά και όχι κερδοσκοπικά κριτήρια. Ο σκοπός της θα είναι να εξαλείψει ό,τι μας ντροπιάζει εξαπανέκαθεν και να δημιουργήσει καινούργια Έθνη με αληθινή φυλετική, θεολογική, γλωσσική και οντολογική ενότητα και ιστορία. Όταν βλέπω αράπηδες να επιδίδονται στα αίσχη που μισώ δεν με νοιάζει γιατί απ τον εξευτελισμό και την λύπη τους εξαρτάται η δική μας ευημερία, αλλά όταν βλέπω άτομα που μου μοιάζουν να τα κάνουν αναρωτιέμαι "γιατί να ξεπέσει έτσι το σύνολο στο οποίο ανήκω και γιατί να δεχθώ αυτήν την πτώση;"

Εμείς καθορίζουμε τις πράξεις μας και όχι ο Θεός, αλλά Εκείνος ξέρει από πριν τι θα κάνουμε και καθορίζει το αποτέλεσμα που θα επιφέρουν τα πεπραγμένα μας. Εάν καθόριζε Εκείνος τις πράξεις μας κανένας μας δεν θα άξιζε ανταμοιβή ή αιώνια φωτιά σε αυτήν ή την επόμενη ζωή.

Το άσχημο, ανάπηρο, ραδιενεργό δέντρο χωρίς φύλλα με μορφή ανθρώπινου άσχημου τρομαχτικού προσώπου και χέρια για κλαδιά που μοιάζει με τέρας και σφάλμα της φύσης έτοιμο να ζωντανέψει και να κουνηθεί πρέπει να κόβεται απ την ρίζα και να καίγεται μαζί με τα υπόλοιπα βδελύγματα της γης. Το ίδιο και οι άνθρωποι που του μοιάζουν!