Author Topic: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ  (Read 56731 times)

0 Members and 21 Guests are viewing this topic.

CIS KATHIKI

  • Elite
  • Starshina
  • *
  • Posts: 243
  • Φήμη 1
  • Μοιάζεις με πρόβατο
    • View Profile
Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Reply #1500 on: December 04, 2015, 01:24:17 am »
Σε τι να προχωρήσω; :-\

Δεν έχω πρόβλημα με τις πόρνες αρκεί να μην πηδιούνται :D Βασικά τι άλλο θα την κάνουμε την πόρνη; Δεν θα την λιθοβολήσουμε; "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" :D Ήταν πολύ ωραία ιδέα το να την λιθοβολήσουμε, απλώς δεν εφαρμόστηκε καλά γιατί ήμασταν τέσσερα άτομα :( Την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε :D Θα λιθοβολήσουμε και τις άσχημες και τις χοντρές και τις κύπριες μαζί τώρα που το σκέφτομαι :D Αυτές κάνουν party με ούζα εμείς θα κάνουμε party με πέτρες στα κουφάρια τους :D Αγχώθηκα πάλι :P Πρέπει να νοθεύω περισσότερο τις δόσεις :D

Λαθος σου να εχεις θεματα με ιεροδουλες..

καθε ατομο που μισει κοσμο πραγματικα..τις πουτανες τις εχει πολυ ψηλα.. απο πολυτελειας βιζιτουδες μεχρι τσολια στο πεζοδρομιο..
ισως απτα πιο αληθινα ατομα..και καποιος που μισει αληθινα τα παντα ολα..εχει αναγκη η κοινωνια του μυαλου του να υπαρχουν ΚΑΙ τετοια ατομα σαν τις ιεροδουλες..

περα απο το λειτουργημα που εκτελουν..εσεις οι γυναικες ειδικα θα επρεπε να τις ειχατε σεβασμο και πολυ στηριξη..
διοτι πολυ απλα. αν δεν ηταν αυτες να αδειαζει ο καθε πικραμενος στις πλατες τους, θα ηταν το 60% του γυναικειου πλυθησμου σε αναπηρικα καροτσακια..

και απτην αλλη , προσωπικη μου αποψη.. σχεδον ολα τα κοριτσια,ελληνιδες παντα, ειναι σεβαστες και ενδιαφεροντα ατομακια..απο μια πρωην συμμαθητρια κολλητη μεχρι μια πρωην γειτονισσα αλλα και δικες μου εμπειριες ηταν ολες γατακια και ψυχουλες..

τωρα αν αυτες τις κοβει το κεφαλι και μαθανε απο νωρις τι εχουν στα μπουτια αναμεσα,ειναι προς ωφελος τους..

σε συγκριση με το μεσο ΕΛλεεινο γυναιο: η πορνη μπορει να φαει απο 0 εως 4 πουτσες την μερα καθε φορα μεσο ορο 15 λεπτα παντα με καποτα, και θα  δικαιουται απο 30 εως 50 ευρο
(αιντε και στισ δοξες της ισως 100 ισως και 200)

αλλα ενα τυπικο νορμαλ γυναιο: στα 26 της μπορει να υπηρξε και με 20 πρωην, βαλε με τον καθε εναν εξι μηνες σχεση , βαλε 100 γαμησια το μηνα , απο 3ωρα εως και ολοημερα..σχεδον οι μισες φορες ακαποτο..και κερδος? καποια κερασμενα ποτα και το αμαξι που την πηγενοεφερνε σπιτι, αιντε και καμια μπλουζα που παιξε δωρακι..

μαντεψε την βρωμικη πουτανα και μετα την μαγκιορισσα  ;)
                                                         


δεν μιλαω για trafficking και τις δαρμενες αλλοδαπες..βεβαια αποτελουν παρελθον αυτα!
μιλαω για τις δικες μας τις κοριτσαρες, ντοπια μωρα, αυτο ειναι το μελλον ! Η Ελλανια Πορνεια εχει παρα πολυ μελλον και ειναι πια γεγονος :D ;D
και ναι! ειναι υπεροχο!
πορνοσταρς, βιζιτουδες,sirina,Ελληνιδες τσολαρες οποιαςδηποτε ηλικιας σε υπερπολυτελη στουντιο! Προχωραμε ασταματητα σαν Εθνος και το γουσταρω!

Μου ήρθε ιδέα τώρα! Αυτό με την νοθεία να το κάνω σε όσες μου χρωστάνε ή μου ζητιανεύουν :D Τώρα που το καλοσκέφτομαι θα μπορούσε να το κάνει σε μένα ο Pulverem αυτό αλλά δεν το έχει κάνει :D

αρχισες και σκονες τωρα? η επινες και παλια?
« Last Edit: December 04, 2015, 01:28:25 am by CIS KATHIKI »