Author Topic: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ  (Read 57553 times)

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Tortelini

  • Guest
Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Reply #1380 on: October 29, 2015, 09:25:07 am »
Ρε μαλάκες γαμώ τα μυαλά σας, δηλαδή. Τι ονόματα σκέφτεστε; Ένα Γιάννης Παπαδόπουλος λέτε και καθαρίζετε. Αφού όλοι ξέρουμε ότι είστε πολύ άμπαλοι για να κάνετε dox σωστό. Και μην ακούσω για Κομνηνό Περέλλη και Δημήτρη Πλατή. Ξέρουμε όλοι λίγο πολύ ότι αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Εσείς κάθεστε και τραβάτε μαλακίες με επινοημένα ονόματα, σε σοβαρά μπουρδέλα, όπως το 8chan πάνε και βρίσκουν μέχρι και σε ποιο όροφο μένεις και σου στέλνουν πιτσαδόρους.

Και αυτά που λέω δεν τα λέω τυχαία, όλα τα ονόματα που αναφέρουν οι εκάστοτε άσχετοι έχουν ελεγχθεί με google search ενδελεχώς και το μόνο που βρίσκει είναι τους ίδιους και τους ίδιους παρακμιακούς να λένε τα ίδια και τα ίδια σχόλια ότι και καλά τους βρήκαν. Ε, λοιπόν, βρείτε μου facebook, linkedin κλπ προφίλ του Πλατή, του Pirelli και του Καλαποθαράκου (ρε μαλάκες πού τα βρίσκετε) και μετά το συζητάμε.
Δεν έχω σκοπό να παραδεχθώ τίποτα κορόνι, αλλά ο Pulverem έχει πει μόνος του ότι είναι ανηψιός του γνωστού Καλαποθαράκου. Βασικά και αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί είναι και ανηψιός της πόρνης της Βουγιουκλάκη :P Επίσης έχει και μακρινή συγγένεια με τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής παρόλο που είναι νορδικός και μεσογειακός ενώ ο άλλος τουρκόσπορος :P Το ότι το μικρό του είναι Δρακούλης πάντως το έχει πει έμμεσα μόνος του σε αρχαίο κείμενο και δεν νομίζω να τον πειράζει να το λέμε, ακριβώς γιατί δεν έχει facebook και τέτοια. Βασικά απαγορεύεται στα μέλη του Κύκλου να μπαίνουν σε website γνωριμιών για λόγους ασφαλείας. Αλλά ακόμα και αν κάναμε κάτι τετοιο (που δεν κάνουμε) σιγά μην μπαίναμε με ονόματα που έχουν ήδη βγει στην φόρα :P Όσο για τον Ευρύνομο, ούτε αυτόν πιστεύω τον νοιάζει αφού δεν έσβηνε τα posts στο Orthodoxian που τον στοχοποιούσαν με αυτό το όνομα! Τα ονόματα παραπέμπουν σε συγκεκριμένη καταγωγή και είναι λογικό να υπερηφανευόμαστε ολίγον γι αυτά, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μάθετε ποτέ ποια είναι αληθινά και ποια όχι! Ας πούμε την Ιεζάβελ την λένε νομικά Νεφέλη αλλά το επίθετό της δεν είναι Ξαρχάκου! Και εμένα δεν με λένε Ελένη Λεβαντή. Εν ολίγοις τι κατάφεραν αυτοί που μας στοχοποιούν; Μια τρούπα εν τη Αβύσσω (ωκεανώ) :P