Author Topic: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ  (Read 56492 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Pulverem

  • Guest
Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Reply #1080 on: April 11, 2015, 01:55:49 am »
Στους βρωμοέλληνες αρέσει να κάνουν παρτούζες σαν τα ζώα και όχι με αντρίκιους τρόπους 1 άντρας πολλές γυναίκες αλλά μια γυναίκα (συνήθως χοντρή) και πολλοί άντρες την βρίσκουν δηλαδή με το να έχουν όρθια καυλιά γύρω τους...γυφτιά.
ΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΥ ΕΣΚΕΦΘΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ. Ε, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΕΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΜΑΛΟ (ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ, ΓΛΕΙΦΟΚΩΛΙΑ, ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΩΛΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΩΛΗ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ "ΣΟΥ"...)

Ότι κάνει κανείς καλό είναι, η εξαπάτηση είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική τέχνη. Κάτι σατανιστές σαν εσάς έχουν περισσότερους από έναν τρόπους να εξαπατούν και να τρώνε λεφτά από θύματα οπότε προσωπικά στον πούτσο μου.
ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ,
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ / ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.
« Last Edit: April 11, 2015, 01:58:10 am by Pulverem »