Author Topic: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ  (Read 57243 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Reply #600 on: August 01, 2014, 04:18:39 pm »


εξελίξιμο ταλεντάκι. πώς θα γίνει να τον φέρομε στο γγ;

δεν νομιζω να ειναι ταλεντακι. Εξελιξιμος ισως. Ολοι αυτοι που βγαινουν στα μιντια και στην τιβι, πολυ δυσκολα εχουν να πουνε κατι, γιατι τους κυνηγαει η ματαιοδοξια του να μην χαλασουν την μοστρα τους. Τελωσπαντων, του εστειλα το ακολουθο μυνημα, μιας και ειδα οτι υπαρχει επιθυμια απο πολλους. Σημειωνω ομως οτι το μυνημα μου πηγε στο other folders επειδη δεν ειμαστε φιλοι στο φβ.


-----------------------
Χατζηστεφάνου Παναγιώτη,
Σου γραφω για να σε προσκαλεσω και να σε προκαλεσω σε σειρα από δημοσιες συζητησεις στο webwar.gr.  Η προσφατη δραστηριοτητα σου κινησε την υποψια σε ορισμενα από τα λιγα αλλα εκλεκτα μελη του webwar –όχι σε όλα- ότι ισως εχεις κατι να πεις. Πισω από τον οχετο υβρεων που κατακριμνίζονται από τον εγκεφαλο σου μολις ανοιξεις το στομα σου, ορισμενοι πιστευουν πως υπαρχει ιδεολογικη συνοχη και , μαλιστα, ορισμενοι  βρισκουν υποψιες ψηγματων ιδεολογιας.
Σε προκαλω λοιπον, αν οντως εχεις κατι να πεις στην κοινωνια και δεν κανεις ντορο για το θεαθειναι και μονον, να ερθεις στο webwar να αντιμετωπίσεις διαλεκτικα και μονον σκληρους νεοναζι, παθιασμενους παλαιοπασοκους, κυνικους νεοπασοκους (σημιτικους) – ναι ακομη υπαρχουν και υποσχονται να ξαναρθουν- αναρχοκαπιταλιστες, σατανιστες, ναζιστοσατανιστες , αναρχικους και αναρχοκομμουνιστες.  Αν εχεις εμπιστοσυνη στην υπεροχη της ιδεολογιας σου, ελα.
Δεν νομιζω να ξερεις τι εστι webwar. Δεν θα προσπαθησω να σου περιγραψω, καλυτερα να ερθεις από μονος σου να διαπιστώσεις. Ωστόσο θα σου πω δυο κουβεντες επιγραμματικα: Το webwar είναι φορουμ αυτό-οργανωμενο, οπου διοικειται από τους χρηστες. Δεν υπαρχει ιδιοκτητης και η εξουσια είναι στον δυνατο μικροτερο βαθμο και ελεγχεται από την Γενικη Συνελευση. Λογοκρισια δεν υπάρχει, ο καθενας μπορει να λεει και να υβριζει οσο θελει. Εχουμε διακυρηξει μεσω ΓΣ πως δεν δεχομαστε τους νομους του κρατους καθοτι αυτοι παρθηκαν από μια ελιτ για μας χωρις εμας.
Από την πολυταραχη ιστορια του webwar ξεχωριστη θεση εχουν γεγονοτα όπως η δημιουργεια της εικαστικης λογοτεχνιας, ενός μοναδικου ειδους διαδικτυακης τεχνης και η καταγγελεια του Αδωνι στην βουλη για το webwar. (γκουγκλαρε το αν δεν πιστευεις)
Η διευθυνση μας είναι  webwar.createaforum.com/
Το ονομα σου εχει αναφερθει http://webwar.createaforum.com/932945-928945957964945/913933925913925921931924927931-924933913923927933/msg13447/#msg13447

Ειμαστε ανοικτα και σε περιμενουμε.
Μιστερ Μαξ.
-------------------
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.