Author Topic: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ  (Read 56532 times)

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Reply #540 on: July 13, 2014, 06:50:24 pm »
Το πρόβλημα με τον Joffrey είναι ότι ήταν άχρηστος, χέστης και δεν είχε ιδέα πως να διοικεί. Έχασε το σπαθί του από ένα κοριτσάκι τόσο άχρηστος ήταν! Και βέβαια το έπαιζε μάχιμος και έλεγε ότι θα δώσει στον Stannis ένα κόκκινο χαμόγελο αλλα μόλις είδε τον Stannis να αποβιβάζεται στο King's Landing έτρεξε να κρυφτεί στο κάστρο με τα γυναικόπαιδα.
Αν δεν ήταν ο Μεγας Tywin Lannister, ο Stannis Baratheon θα είχε παλουκώσει το κεφάλι του Joffrey στα τείχη, το οποίο θα ήταν ένα ευχάριστο θέαμα είναι η αλήθεια!

Ο πραγματικός webwarικος είναι ο Ramsey Bolton ο οποίος ξέρει τι κάνει, κάνει την "βρώμικη" δουλειά μόνος του και δεν φοβάται την μάχη! Έχει αρχίδια και μυαλό σε αντίθεση με τον Joffrey.

Πάντως μιας και ανέφερες τον υπερφασίστα Gregor Clegane... πόσο γαμάτη σκηνή ήταν όταν συνέθλιβε το κεφάλι του ανώμαλου! Πραγματικά μου ικανοποίησε την ανάγκη μου για βία με το παραπάνω!

Όντως ο Ramsey είναι ανώτερος του Joffrey αλλά και ο Joffrey ήταν συμπαθής, σκέψου απλά ότι ο Joffrey είναι 15χρόνο μαλακιστήρι άρα λογικό να είναι και λίγο χέστης. Όντως χωρίς τον Tywin (αλλά και τον Tyrion που παρότι νάνος είναι άξιος γιος τους πατέρα του) το King's Landing θα είχε πέσει. Ο ανώμαλος ο Oberyn με τις μαλακίες του πήρε στον λαιμό του τον Tyrion, οι ανοησίες του οδήγησαν στον θάνατο του Tywin και έκανε και την πουστιά να δηλητηριάσει τον Gregor σκοτώνοντας τον με τον πλέον αδελφίστικο τρόπο, ακόμα και ο Loras που είναι κραγμένη δεν θα έκανε κάτι τόσο πούστικο.