Author Topic: ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ...ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  (Read 217 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

PSIFISA TSIPRA

 • Guest
ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΕΚΡΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ... ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Σοκ: Δείτε πώς οι εταιρείες εξαπλώνουν τον καρκίνο μέσω εμβολίων ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ 500ΣΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ. ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΑΝΤΖΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Quote
Πρόσφατη έρευνα Ιταλών οικονομολόγων τεκμηριώνει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον γεγονός: Οι ερευνητές που συνέκριναν τα δεδομένα των Φλωρεντινών φορολογουμένων του 1427 και του 2011,  βρήκαν περίπου 900 επώνυμα που υπάρχουν ακόμα στη Φλωρεντία. Με άλλα λόγια, οι πλουσιότερες οικογένειες της Φλωρεντίας σήμερα είναι οι ίδιες πλουσιότερες οικογένειες της Φλωρεντίας σχεδόν 600 χρόνια πριν.

Οι δύο οικονομολόγοι, Guglielmo Barone και Sauro Mocetti της Τράπεζας της Ιταλίας, συνέκριναν τα δεδομένα φορολογουμένων της Φλωρεντίας του 1427 έναντι φορολογικών στοιχείων του 2011.

  Καθώς τα Ιταλικά επώνυμα είναι ιδιαίτερα τοπικά και χαρακτηριστικά, μπόρεσαν να συγκρίνουν τα εισοδήματα οικογενειών με συγκεκριμένο επώνυμο, με εκείνα των οικογενειών που είχαν το ίδιο επώνυμο το 1427.

Από αυτό προέκυψε πως τα επαγγέλματα, τα εισοδήματα και ο πλούτος αυτών των μακρινών προγόνων με το ίδιο επώνυμο μπορούν να βοηθήσουν στην πρόβλεψη των επαγγελμάτων, των εισοδημάτων και του πλούτου των απογόνων τους σήμερα.   Όπως έγραψαν για την ιστοσελίδα VoxEU Οι κορυφαίοι εισοδηματίες μεταξύ των σημερινών φορολογούμενων βρέθηκαν να είναι ήδη στην κορυφή της κοινωνικοοικονομικής κλίμακας πριν από 6 αιώνες.

Στην κορυφή ήταν όσοι κατείχαν τις πιο αριστοκρατικές και επιφανείς θέσεις εργασίας, ενώ οι οικογένειες στις τελευταίες θέσεις της λίστας, είχαν λιγότερο δημοφιλή επαγγέλματα, με κέρδη κάτω από το μέσο όρο.

Aν και είναι μικρή η έκπληξη που προκαλεί το γεγονός πως οι οικογένειες περνούν τον πλούτο τους στα παιδιά τους, παραμένει κάπως αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι οικογένειες αυτές ήταν σε θέση να διατηρήσουν τον πλούτο τους σε μετά από ταραχώδεις περιόδους αστάθειας, διαφόρων πολιορκιών της Φλωρεντίας, της εκστρατείας του Ναπολέοντα στην Ιταλία, της δικτατορίας του Μπενίτο Μουσολίνι, και τους δύο παγκόσμιους πολέμους.

Η μελέτη προσθέτει περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το πώς οι πλούσιοι παραμένουν πλούσιοι. Στην Αγγλία, οι ερευνητές έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως το καθεστώς μιας οικογένειας στην Αγγλία μπορεί να παραμείνει για περισσότερο από οκτώ αιώνες, ή περισσότερο από 28 ολόκληρες γενιές

Αν και κάποιος θα μπορούσε εύκολα να κάνει παραλληλισμούς με την έρευνα του Thomas Piketty, του Γάλλου οικονομολόγου που τεκμηριώνει την αύξηση της ανισότητας εισοδήματος, ειδικά στην κορυφή του 1%, οι συγγραφείς απορρίπτουν μια τέτοια σύνδεση.

  Αυτή η μελέτη αφορά την οικονομική κινητικότητα (ή σταθερότητα), δηλαδή το κατά πόσο οι πλούσιοι παραμένουν πλούσιοι, σημειώνουν οι οικονομολόγοι και προσθέτουν πως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι. Συνεπώς, δεν υπάρχει άμεση σύνδεση με το επιχείρημα του Piketty (αυξανόμενη ανισότητα με το πέρασμα του χρόνου).   Όπως υποστηρίζουν, η έρευνά τους αποκαλύπτει πως η ανθεκτικότητα είναι κάπως υψηλότερη στους πλουσιότερους και αυτό ερμηνεύεται ως απόδειξη για την ύπαρξη προστατευτικού ορίου που αποτρέπει την υποβάθμισή της ανώτερης τάξης στην οικονομική κλίμακα.

 Ωστόσο επισημαίνουν ότι η έρευνά τους δεν επικεντρώνεται μόνο στην ελίτ του 1% και πως ευρήματά τους αφορούν όλον τον πληθυσμό. Ολόκληρο το ανώτερο 33% της κατανομής των εισοδημάτων του 1427 είναι πιθανόν να είναι πιο πλούσιο σήμερα. Πρόκειται για μια ομάδα πολύ πιο διευρυμένη από τους πρίγκιπες και τους δούκες των Μεδίκων, με κάστρα και περιουσίες που περνούσαν από γενιά σε γενιά μέσα στους αιώνες. Αυτό δείχνει ότι 25 γενιές αργότερα, οι εκατοντάδες απόγονοι των πλούσιων (κάθε άλλο παρά βασιλικών) υποδηματοποιών είναι πιθανόν να τα καταφέρνουν αρκετά καλά, όχι γιατί κληρονόμησαν τα παπούτσια και τις ζώνες των παππούδων τους.

  Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η κοινωνική τάξη παραμένει σταθερή πάνω και κάτω στην κλίμακα για τις πλούσιες, μεσαίας τάξης και φτωχές οικογένειες, μέσα από την Αναγέννηση και την οικονομική ανάπτυξη, τις αναταραχές, τις στρατιωτικές πολιορκίες, τις ανατροπές, τις δημοκρατίες και τις βασιλείες και τις δικτατορίες, για αιώνες και αιώνες.
voxeu.org

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Quote
  Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η κοινωνική τάξη παραμένει σταθερή πάνω και κάτω στην κλίμακα για τις πλούσιες, μεσαίας τάξης και φτωχές οικογένειες, μέσα από την Αναγέννηση και την οικονομική ανάπτυξη, τις αναταραχές, τις στρατιωτικές πολιορκίες, τις ανατροπές, τις δημοκρατίες και τις βασιλείες και τις δικτατορίες, για αιώνες και αιώνες.


Αμα τα λεμε εμεις, μας λέτε αναρχοάπλυτους!  ;)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Πρόκειται για δυο (πιθανότατα ομοφυλόφιλους) κομμουνιστές που χρησιμοποιούν αντιεπιστημονικές μεθόδους για να κάνουν βλακώδεις έρευνες ούτως ώστε να προπαγανδίσουν υπέρ του Κράτους και του κομμουνισμού. Ο ψευτοαναρχικός κρατικιστής Μαξ χάρηκε ιδιαιτέρως όταν διάβασε την έρευνα ενός εκ των δυο ομοφυλόφιλων κομμουνιστών με τίτλο "Tax morale and public spending inefficiency" στην οποία προπαγανδίζει υπέρ της φορολογικής "συνείδησης". Είναι πάγιο αίτημα κάθε ψευτοαναρχικού του οποίου το εισόδημα αποτελούν οι φόροι που μας επιβάλλει το Κράτος και τους οποίους τους δίνει σε αυτόν για να ζει σε βάρος όλης της υπόλοιπης κοινωνίας.


Τα επίθετα του κόσμου δεν είναι τρόπος για να εντοπίσεις κοινωνικές αλλαγές, ιδίως διαγενεακά. Για την ακρίβεια στην Κίνα υπάρχουν λίγες χιλιάδες επώνυμα εκ των οποίων τα 100 διασημότερα ανήκουν στο 85% όλων των Κινέζων. Στην Ελλάδα το επώνυμο Παπαδόπουλος δηλώνει δεκάδες χιλιάδες διαφορετικές οικογένειες. Αν στο 1830 οι Παπαδόπουλοι αποτελουσαν το 5% των πλουσιότερων Ελλήνων - με βάση το πόσα τους αρπάζει το Κράτος για να τα δίνει στους ψευτοαναρχικους και τα λοιπά παράσιτα - και στο 2016 εξακολουθεί να υφίσταται αυτό το 5%, δεν έχουμε βρει τίποτα απολύτως. Προφανέστατα οι πλούσιοι Παπαδόπουλοι του 1830 δεν έχουν καμία σχέση με τους πλούσιους Παπαδόπουλους του 2016. Αλλά φυσικά αν είσαι φερέφωνο του Κράτους, κομμουνιστής και ομοφυλόφιλος, τέτοια αίσχη κάνεις και τα πλασάρεις ως επιστήμη και οι κιτρινοφυλλάδες της διαπλοκής που τα παίρνουν από το Κράτος δεν διστάζουν ούτε λεπτό να αναπαράξουν την προπαγάνδα. Αφού δεν έχει και μυαλό κανείς φορολογούμενος να σκεφτεί και να αντιδράσει.


Από εκεί και πέρα και έτσι να είναι - μόνο στην περίπτωση της Ιταλίας που έχει πολλά επίθετα - πάλι δεν μας λέει τίποτα ενδιαφέρον για το αν είναι αξιοκρατικό ή όχι. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Κάθε επιχείρηση θέλει μυαλό για να επιβιώσει. Άρα όσοι είχαν μυαλό κληροδότησαν το μυαλό στους επομενους. Ίσα ίσα, αν μη τι άλλο, αυτό αποτελεί και επιβεβαιώση της θεωρίας μου περί εθελοντικής επιβίωσης της Λευκής Φυλής. Γιατί αν σήμερα οι πιο καπιταλιστές άνθρωποι είναι Λευκοί, θα εξακολουθήσουν να είναι Λευκοί και όταν αρθούν τα εμπόδια στον γάμο, αν υπάρχουν τέτοια. Όπως και οι πιο καπιταλιστές Ιταλοί πριν 6 αιώνες είχαν συγκεκριμένα επίθετα, έτσι έχουν και σήμερα. Ο πλούτος έμεινε στο αίμα και το αίμα κυριαρχεί (οικονομικά) και τότε και τώρα. Κάποιες Ιταλίδες του 1400 παντρεύτηκαν με επίθετα μολυσμένα, κατώτερα, υπάνθρωπα. Που ειναι αυτές οι Ιταλίδες σήμερα; Στον πάτο. Ο Καπιταλισμός τις τιμώρησε γιατί έχασαν την καθαρότητα του καπιταλιστικού τους αίματος.
« Last Edit: June 06, 2016, 09:15:08 pm by Pinochet88 »