Author Topic: Επιτακτική η ανάγκη κοινωνικού δαρβινισμού  (Read 174 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
Οι χαζοί αναπαράγονται περισσότερο από τους έξυπνους αλλά βασίζονται στην τεχνολογία, την αλληλεγγύη, την φιλανθρωπία των έξυπνων, των πλούσιων και των εκλεκτών. Οι εκλεκτοί πρέπει να τους αφήσουν να πεθάνουν αλλιώς κινδυνεύει η ανθρωπότητα.




από StrangeKindOfHuman
 14-11-2012
Στους top 100 Αξιολογητές

Ποτέ ως τώρα δεν είχα καταφέρει να κάνω σεξ με μαύρη πουτάνα και οι λίγες φορές που προσπάθησα είχαν στεφθεί με απόλυτη αποτυχία, ούτε καν μια στύση της προκοπής δεν κατάφερνα να πετύχω. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να δοκιμάζεις τα πάντα μια φορά στην ζωή σου, φυσικά της περισσότερες φορές αυτοί που το λένε είναι πούστηδες αλλά εδώ δεν κινδύνευε ο κώλος μου όποτε σκεπτόμενος αυτά τα σοφά λόγια πλήρωσα και μπήκα στο στενό κελί που βρίσκετε δίπλα από την πόρτα του καταστήματος.
 Η πουτάνα είναι μια καλλίγραμμη απόγονος του Σάκα με μικρο κρεμασμένο βυζί και πεταχτό στρογγυλό κωλαράκι. Φορούσε ένα κίτρινο σετ εσωρούχων που έκανε απίστευτη αντίθεση με το μαύρο δέρμα της και (μάλλον) καστανοκόκκινη περούκα. Το πρόγραμμα της είναι το βασικό και το αντίτιμο δέκα ευρώ.
 Μπήκα στο δωμάτιο και πριν προλάβω να λύσω τα κορδόνια μου η κοπέλα μπήκε μέσα, στάθηκε όρθια μπροστά από την πόρτα περιμένοντας μέχρι να γδυθώ και άνοιξε αμέσως την καπότα.
 Στύση δεν υπήρχε αλλά και δεν περίμενα να υπάρξει λόγο του αποτυχημένου ιστορικού που έχω με τις μαύρες, άρχισα να χουφτώνω τα βυζάκια και το κωλαράκι της ενώ ταυτόχρονα έπαιζα το πουλί μου ελπίζοντας σε ανόρθωση. Το βελούδινο δέρμα και ο σφιχτός κώλος βοηθήσαν και παράδοξος το εργαλείο σηκώθηκε, η τύπισσα μου το έντυσε με το αδιάβροχο και ξεκίνησε το αφρικάνικο κλαρίνο.
 Η πίπα της είναι μέτρια με το καλό ότι τον παίρνει αρκετά βαθιά, κάτι που με καυλώνει πολύ όταν συμβαίνει. Την άφησα να γλύφει δυο με τρία λεπτά και της ζήτησα να ανέβει από πάνω.
 Αμίλητη εντελώς καθ' όλη την διάρκεια έκατσε πάνω μου και το σφιχτό μουνί τύλιξε το καυλί μου. Για πρώτη φορά στην ζωή μου γαμούσα μαύρη! η ιστορική στιγμή για την μπουρδελοδύσσεια μου είχε γραφτεί!
 Συνέχισα σε αυτή την στάση για κάνα δίλεπτο και μετά κλασσικά ακολούθησε πισωκολλητό που κράτησε για άλλο τόσο μέχρι που τα φλόκια πίεζαν για εκτόνωση, δοκίμασα "πούστικα" να σοφαντίσω τα μαύρα κωλομέρια αλλά με πήρε γρήγορα χαμπάρι και τραβήχτηκε.
 Παρά το Φάουλ που έκανα δεν διαμαρτυρήθηκε, με ευχαρίστησε, και έφυγε σχεδόν αμέσως.
 Δεν τρελάθηκα από αυτό το γαμήσι όμως δεν έκλαψα τα λεφτά μου, ο χώρος παραμένει ο κλασσικός παρακμιακός που έχει περιγραφεί στο παρελθόν από συναγωνιστές και η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου.
 Το όνομα της κοπέλας είναι Νάση και σιγουρα την προτείνω σε όσους την βρίσκουν με την μαύρη φυλή. Ίσως κάποια στιγμή ξαναδοκιμάσω σκούρο κρέας αλλά πιστεύω ότι είμαι κομπλέ από αυτή την πρώτη και μοναδική εμπειρία μου για πολύ καιρό.

Πληροφορίες ΕπίσκεψηςΗμερ/νια επίσκεψης    13-11-2012
Όνομα κοπέλας    Νέση
Βάρδια επίσκεψης    2η (απογευματινή)

Darth Member

  • Guest
Αμεση περιτομη και πουτσοφιλακι απο τον ραββινο φριζη,επιτα ομαδα επιλεκτων χρυσαυγιτων θα σε οδηγησει στον καιαδα.Μετα τον καιαδα θα επιβιβαστεις στα τρενα που οδηγουν στο dahau.Στο τελος αντι για το λυτροτικο μπανιο που θα περιμενεις να κανεις θα σου εχω για εκπληξη το zyclon b

FringeElements

  • Guest
Αμεση περιτομη και πουτσοφιλακι απο τον ραββινο φριζη,επιτα ομαδα επιλεκτων χρυσαυγιτων θα σε οδηγησει στον καιαδα.Μετα τον καιαδα θα επιβιβαστεις στα τρενα που οδηγουν στο dahau.Στο τελος αντι για το λυτροτικο μπανιο που θα περιμενεις να κανεις θα σου εχω για εκπληξη το zyclon b

Σε ποιον, σε εμένα ή στον υπάνθρωπο που γάμησε την μαύρη;

Darth Member

  • Guest
προφανως και σε αυτον που γαμησε την μαυρη