Forum > Τέχνη και Πολιτισμός

Το Άχραντο Θαύμα του Κυρίου ημών Μαξιμιλιανού

(1/3) > >>

Urfuurshlaaag:



--- Quote from: mistermax on April 30, 2016, 05:03:24 pm ---Οκ, αυτό ειναι το τελευταιο ποστ μου. Οποταν θα κλείσω τον λογαριασμο μου αλλάζοντας το password μου, με μια τυχαια τεραστια σειρά γραμματων που δεν θα θυμάμαι.

--- End quote ---

ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ: ΤΗΝ 5ΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΦΟΡΟΥΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΩ ΤΥΧΑΙΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΝ Ο ΣΩΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΦIΞΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ LUBENTV ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΠΕ, ΑΡΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!

mistermax:
Δεν ξερω γιατι δεν αλλαξε ο κωδικός.  Αλλά επειδη μύριζε θυμάρι εδω μέσα είπα πως είναι κριμα να παει έτσι. Το οτι ειναι πιο πασε και απο τον συριζα, μας βοηθησε να ξεφορτωθουμε στο μετρο του δυνατου κατι ε-πονυ-στατες  αφου τωρα σταυλίζονται στο δημόσιο. ;)

Urfuurshlaaag:



--- Quote from: mistermax on May 06, 2016, 06:30:44 pm ---Δεν ξερω γιατι δεν αλλαξε ο κωδικός.  Αλλά επειδη μύριζε θυμάρι εδω μέσα είπα πως είναι κριμα να παει έτσι. Το οτι ειναι πιο πασε και απο τον συριζα, μας βοηθησε να ξεφορτωθουμε στο μετρο του δυνατου κατι ε-πονυ-στατες  αφου τωρα σταυλίζονται στο δημόσιο. ;)

--- End quote ---

ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ LUBENTV ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΘΕΣΙΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ FLOOR "ΜΑΝΑΤΖΕΡ" ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑΒΛΩΝ Ή ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΤΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

mistermax:

--- Quote from: Urfuurshlaaag on May 06, 2016, 07:07:10 pm --- ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ LUBENTV
 

--- End quote ---

Ασε μεγαλε, μολις μπεις στο λουμπεν βλεπεις κατι διαφημισαρες να!, σαν να ανεμίζουν οι σημαίες του καπιταλισμου που φωνάζουν "ο χωρος αυτος είναι δικος μας". Δεν το φωνάζουν ακριβώς, γιατι η φωνή τους εχει ένα τόνο ειρωνίας και αυτοεπιβεβαίωσης οταν διαβάζουν το ..."επαναστατικό" περιεχόμενο του λουμπεν τιβι. Το οποιο λουμπεν δεν μοιάζει καν με τις αγριες τίγρεις σε κλουβι, περισσότερο μοιάζει με παμπαχες γάτες που καμόνονται τις τιγρεις σε κλουβι. Γενικά, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά, μοιάζει με τον Πανουση να κανει επανάσταση στο γιαλινο μουσικο θεατρο, πηγαινε να τον δεις, 50 ευρω το μπουκάλι κτλ κτλ.

Dr. Trobocop:





Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Reply

Go to full version