Author Topic: Η Ιδεολογία του BLACK METAL  (Read 1058 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« on: May 02, 2014, 01:38:13 am »
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ BLACK METAL ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''THE FOREST'' ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤO BLACK METAL ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΕΣ  ;DTο Black Metal, στον σκοτεινό πυρήνα του, είναι μια κίνηση η οποία χρησιμοποιεί την μουσική ως εργαλείο με σκοπό την διάδοση του σατανισμού και του αποκρυφισμού. Οι ιδέες αυτές έχουν εισχωρήσει στο εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα εν τη γενέσει του και γι' αυτό τα περιοδικά του χώρου αυτού προβάλλουν το Black Metal ως φορέα των ιδεών τους.
 
«Σκοτεινέ Άρχοντα, Σε Επικαλούμαι απαιτώντας το ιερό δικαίωμα
να καώ στη Κόλαση ιππεύοντας τους καυτούς ανέμους της
Κολάσεως Αντίκρισε κάποιον τόσο μοχθηρό όσο Εσένα
Πάρε τη γεμάτη πόθο ψυχή μου Πιες το αίμα μου, όπως εγώ πίνω το
Δικό Σου, ένταξέ με στις Λεγεώνες του Θανάτου
Κόψε το κεφάλι μου, Απελευθέρωσε όλη τη μοχθηρία μου
Ο Λούσιφερ είναι ο Βασιλιάς, Δοξασμένος ο Σατανάς-
Ο Σατανάς είναι ο καθοδηγητής μου καθώς προχωρώ στο διάβα μου
Για πάντα του έχω δώσει τη ψυχή μου, θα κάνω πάντα το Θέλημα Του
Ακόμα κι αν μου ζητηθεί να περπατήσω ανάμεσα στους ζωντανούς-
Ο Σατανάς ποτέ Δε με εγκατέλειψε, γι’ αυτό Σε περιμένω να με Πάρεις
Δώσε μου φτερά και ως αγγελιοφόρος Σου θα πετάξω για Σένα...»
MANOWAR «Bridge of death-Hail to England LP»
 
«Είναι βέβαιο ότι πολλοί από εσάς θα παραξενευτείτε από το γεγονός ότι αναφέρομαι σ' ένα συγκρότημα όπως οι MANOWAR, αφού δεν έχουν καμία σχέση με το Black, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Και γιατί λάθος; γιατί το Black δεν έχει να κάνει μόνο με τη μουσική, αλλά κυρίως με την ιδεολογία του κάθε γκρουπ, τη Σατανική Ιδεολογία! To Black δεν είναι μόνο οι Burzum, οι Emperor, οι Mayhem, αλλά και οι Deicide, οι Morbid Angel στο Death, οι Mercyful Fate/King Diamond Group, οι Danzig στο Heavy, και για να πάμε και παλαιότερα, οι AC/DC, οι Witchfynde, οι Led Zeppelin, οι Black Widow, οι Eagles, οι King Crimson, ακόμα και οι Beatles (ένθερμοι οπαδοί του Anton Szandor LaVey και του Aleister Crowley!).
 
Κοινό όλων των παραπάνω; Η αναφορά τους πάνω στο Σατανισμό... TO BLACK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ!
 
[…]
 
Αυτή είναι η Σατανική Ιδεολογία, η Ιδεολογία των Manowar: άφησε τη Φύση να εξαφανίσει το περιττό βάρος και να αφήσει μόνο τον αφρό, την υγιή ελίτ (The  Armies Of Immortals), η οποία και θα χτίσει ένα μέλλον αντάξιο για τους απογόνους μας!
 
Δεν θέλουμε ελεεινά και άχρηστα υποκείμενα, τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα και το μόνο που κάνουν είναι να καταναλώνουν τον αέρα ΜΑΣ, και να τρώνε τη τροφή ΜΑΣ. Αυτή φυσικά είναι και η Ιδεολογία μας, η Ιδεολογία του «The Forest» ONLY THE STRONG WILL SURVIVE! HAIL SATAN!»
 
Από το περιοδικό “THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 4ο (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2000) άρθρο για τους MANOWAR που υπογράφει ο Χρήστος "LC." Καρμής


 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Hyperion
 
-Εκτός από τον Σατανισμό, τι άλλα ενδιαφέροντα έχεις;
-Με ενδιαφέρει και μελετώ θέματα περί Νεκρομαντείας, Αστρολογίας, Ταρω, Αλχημεία και Σεξουαλική Μαγεία. Με ενδιαφέρει επίσης η αστροφυσική και η αριθμομαγεία.
 
 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Abigor
 
…Abigor ήταν το όνομα ενός Δαίμονα ο οποίος γνώριζε όλα τα μυστικά για όλους τους επερχόμενους πολέμους και μάχες. Είναι ένα όνομα παρμένο μέσα από τα βάθη της Κολάσεως...
-Εξασκείτε πνευματικό ή φυσικό Βαμπιρισμό;
-Και τις δύο μορφές. Νοιώθω ότι ανήκω σε μια διαφορετική διάσταση και ποτέ δεν βρισκόμουν σε "αυτή" τη ζωή και αυτό το χρόνο. Εξασκώ μαγεία σαν μέρος των προσωπικών μου πιστεύω και μόνο. Πιστεύω στον Σατανά ως ένα υπαρκτό πλάσμα το οποίο ζει μέσα μου και αντίστροφα. Χωρίς τον Σατανά εγώ δεν θα υπήρχα και πάλι το αντίστροφο. Είμαι όλο το Σύμπαν και χωρίς την ύπαρξη μου, το Σύμπαν δεν θα υπήρχε.
 
 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Black Funeral
 
-Κάτω από ποιες συνθήκες συνθέτετε τα κομμάτια σας;
Η κάθε ηχογράφηση καλύπτεται από ένα πέπλο ονειρικής σκοτεινότητας. Συνήθως συνθέτω έχοντας κεριά γύρω μου και όταν έχει πανσέληνο, για να μπορώ να συλλάβω τους τελετουργικούς ειρμούς της μουσικής. Μερικές φορές χαράζομαι με ένα μαχαίρι και πίνω το αίμα μου. Αυτό είναι μια μορφή ενεργειακής θυσίας για την Τέχνη.
 
-Ποιες μορφές αποκρυφισμού σε ενδιαφέρουν περισσότερο;
Σίγουρα ο Βαμπιρισμός. Μελετώ πάνω σε δύο διαφορετικές μορφές. Η πρώτη είναι η διασωλήνωση της πεμπτουσίας μέσω της σωματικής επαφής, σύμφωνα με τις Σουμεριακές δοξασίες. Η δεύτερη μορφή είναι η άμεση κατάποση αίματος που είναι μια ισοδύναμη και δυναμική ενεργειακή ανταλλαγή. Με ενδιαφέρει επίσης η Μαύρη Μαγεία και ο υπνωτισμός μέσω λέξεων και πράξεων.
 
-Κάτι για το τέλος;
Το Αμερικάνικο black metal είναι σε εξέλιξη. Το κάθε γκρουπ έχει κάτι να προσφέρει στη σκηνή μέσα από το έργο και τις απόψεις του. Το έργο μας δεν θα ολοκληρωθεί παρά μόνον όταν θα καταποντίσουμε πολλές ψυχές στα βάραθρα του Θανάτου.
 
 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Demoncy
 
-Έχετε ποτέ εντρυφήσει στον μαζοχισμό, τη νεκροφιλία, τη κτηνωδία ή τον πνευματισμό;
-Εχω εντρυφήσει μαζοχιστικές τελετές με αίμα. Συχνά κάνω πνευματισμό σε προσωπικό επίπεδο με την επίκληση σκοτεινών δυνάμεων που θα με βοηθήσουν στις μάχες μου, δεν συμμετέχω όμως σε ομαδικές πνευματιστικές συγκεντρώσεις. Δεν έχω κάνει ποτέ νεκροφιλία, με συναρπάζει όμως η ψυχοπνευματική διάσταση αυτή του θέματος.
-Θα διέπραττες φόνο αν σου δίνονταν η ευκαιρία;
-Έχω έναν Ιερό σκοπό με το γκρουπ μου και δεν σκοπεύω να σαπίσω στη φυλακή.Αν όμως ζούσαμε σε ένα διαφορετικό κόσμο, θα ήμουν πολύ ευτυχής αν μπορούσα να μειώσω τον πληθυσμό του πλανήτη μας κατα τρία τέταρτα! Ο φόνος έχει μεγαλύτερη αξία όταν εφαρμόζεται σε μαζικά επίπεδα!!!
-Ποια φιλοσοφία σε εκφράζει περισσότερο, αυτή του Αντον Λα Βέϋ ή του Άλιστερ Κρόουλεϋ;
-Θα έλεγα του πρώτου. Η φιλοσοφία του είναι ένα αμάλγαμα ιδεών από τον Νιτσεϊσμό, το Βιβίο Του Νόμου του Κρόουλεϋ και του Ragner Redbeard.
-Θεωρείς ότι ο Σατανάς είναι μια Ολότητα, ένα πνεύμα ή ένα κατασκεύασμα των ανθρώπινων σαρκικών ενστίκτων;
-Ο Σατανάς εκφράζει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους και σίγουρα δεν είναι ο τραγόμορφος γέρος με την πηρούνα που σε περιμένει στην Κόλαση. Αυτός ο "Σατανάς" κατασκευάστηκε από τους χριστιανούς ωστε να παγιδεύσουν τους ανθρώπους στη λατρεία του χριστού με την υπόσχεση ενός ψεύτικου παραδείσου. Ο Σατανάς εκφράζει τη Σκοτεινή Δύναμη μέσα στη φύση που ευδοκιμεί μέσα στο αρχόγονο ένστικτο της ανθρώπινης ζωικής φύσης που αντιπαλεύει την αγελαία συμμόρφωση.
-Εχετε τάσεις Βαμπιρισμού;
-Μου αρέσει να τρέφομαι από τις ψυχές των αδύναμων ηθικών και να απομυζώ τα ελάχιστα αυτά αποθέματα τους. Ο Diabolicus, ο τραγουδιστής μας, είναι στον Αιματικό Βαμπιρισμό.
 
“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 2ο


Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Abruptum
 
-Το στυλ σας μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο από διεστραμένους, άρρωστους και βασανιστικούς ήχους. Τι σας 'κάνει να θέλετε να δημιουργήσετε αυτό το περίεργο ύφος; Από που πήρες την ιδέα να κάνεις ένα γκρουπ όπως οι Abruptum;
-Οι Abruptum είναι η φωνητική ύπαρξη του black metal, το soundtrack της κόλασης. Είμαστε οι μαριονέτες του Σατανά , Αυτός βάζει τα λόγια και τους ήχους του σε εμάς και είμαστε υπεύθυνοι να διαδώσουμε την διάσταση του κακού και να μολύνουμε τον κόσμο με αυτό. Όλοι έχουμε γεννηθεί με κάποιους σκοπούς και οι Abruptum είναι ένας από τους δικούς μου στόχους.
-Έχουν ακουστεί πολλά κρούσματα για σοβαρούς τραυματισμούς και αυτό-βασανισμούς από άτομα που ακούν την μουσική σας. Γιατί νομίζεις συμβαίνει αυτό:
-Υπάρχει κίνδυνος όσον αφορά τα άτομα που ακούν Abruptum, το ρίσκο για το τι μπορεί να πάθει το μυαλό σας ή το τι περίεργο μπορεί να σας συμβεί είναι αποκλειστικά δικό σας. Είναι γνωστό πλέον ότι η μουσική των Abruptum είναι επικίνδυνη και το τι μπορεί ακριβώς να σου συμβεί δεν θα σου το πω, πρέπει να το νιώσεις για να καταλάβεις τους Abruptum.
-Υπάρχουν κάποιες μπάντες ή άτομα τα οποία τα θεωρείς αδέρφια σου και για τα οποία θα μπορούσες να πεθάνεις; Αν ναι, πες μου μερικά ονόματα...
-Χα χα χα πολύ ωραία η ερώτηση σου, δεν θα πέθαινα για κανένα ή για καμία μπάντα. Η μουσική είναι δευτερεύον πράγμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ο σκοπός μας είναι να λατρεύουμε τον Σατανά και όχι να παίζουμε μουσική. Νομίζω ότι πολλοί έχουν μπερδέψει την μουσική με τον πραγματικό σκοπό και έχουν χάσει το παιχνίδι. Πάρε για παράδειγμα την 'black metal mafia", αυτό πάει πολύ!!!! Η μουσική είναι για λύπηση σε σχέση με τον πραγματικό μας σκοπό. Φυσικά μου αρέσει η μουσική, αλλά είναι απλά ένας τρόπος να γαμάς τα κεφάλια των ανθρώπων. Για παράδειγμα μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους με την μουσική μας και να τους κάνουμε να ασχοληθούνε και με άλλα πράγματα. Μπορούμε να περάσουμε τα μηνύματα που θέλουμε μέσω των στίχων μας και δεν καίμε εκκλησίες ή δολοφονούμε ανθρώπους απλά επειδή είμαστε black metal!!! Αυτό που κάνουμε το κάνουμε για το Σατανά, για να τον λατρέψουμε και να κάνουμε όλες τις άνομες πράξεις του. Δεν πρέπει να παίζεις black metal για να λατρεύεις τον Σατανά αλλά δυστυχώς στην σκηνή πρέπει να ισχύει το αντίθετο.
 
 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Crimson Moon
 
-Τι εκφράζουν οι Crimson Moon;
-Τη καταστροφή κάθε μορφή επιβολής όπως η αστυνομία, οι κυβερνήσεις και ο Χριστιανισμός. Οι μόνες αρχές που πρέπει να διέπουν την ανθρωπότητα είναι τα ανθρώπινα ένστικτα όπως η λαγνεία και η εκδίκηση. Θα καταφύγουμε σε κάθε ακρότητα προκειμένου να ικανοποιήσουμε αυτά τα ένστικτα. Το κάθε σκεπτικό που απορρίπτει τις σκοτεινές δυνάμεις είναι σαν να αυτοκαταργείται. Η πρωτόγονη σκοτεινότητα βρίσκεται μέσα στον καθένα μας. Ο πολιτισμός προσπάθησε μόνο να αποξενώσει τον άνθρωπο από τη ζωώδη υπόσταση του. Προκαλώ τώρα κάθε σκεπτικισμό που ορθώνεται ενάντια στις αποκρυφιστικές δυνάμεις από το σύμπαν.
 
-Με τι ασχολούνται οι στίχοι σας;
-Ασχολούμαστε με φιλοσοφία και αποκρυφιστικές πρακτικές όπως ο Αστρικός, ψυχικός και τελετουργικός Βαμπιρισμός, Δαιμονολογία, Αστρική Προβολή, Μαγεία και αρχαία Σουμεριακή και Ασσυριακή μυθολογία
 
-Τι γκρουπ και καταστάσεις σας εμπνέουν για να γράψετε μουσική;
Μας αρέσουν παλιά γκρουπ όπως οι Venom, Bathory, Misfits (!). Συνήθως γράφουμε μουσική σε περιηγήσεις που κάνουμε στα βουνά της Καλιφόρνια. Χρησιμοποιούμε μαριχουάνα και μανιτάρια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βιώσει εξωκοσμικές εμπειρίες, θυμάμαι πριν δύο χρόνια, είχαμε κατασκηνώσει σε μια απάτητη κορυφή. Γύρω στις 11 το βράδυ έκανε την εμφάνιση του ένα φάντασμα. Ηταν όπως συνήθως νομίζουμε όλοι, μια λευκή αιθέρια σιλουέτα, 20 πόδια ψηλή και όσο πλησίαζε κοντά μας, τόσο πιο φωτεινό και μεγαλύτερο γίνονταν. Τα χέρια του ήταν ανασηκωμένα και μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Αυτές οι εμπειρίες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Πολλοί άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν πάθει συγκοπή ή έχουν αυτοκτονήσει. Η εμπειρία αυτή από τότε ήταν μια αστείρευτη πηγή πνευματικής έμπνευσης για τη μουσική μας.
 
- Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;
-Όσο θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, πάντοτε με τραβούσαν τα σκοτεινά και διεστραμμένα πράγματα. Θυμάμαι στην ηλικία των 5 χρονών όταν με είχαν πάει οι γονείς μου σε μια Καθολική εκκλησία. Με έβαλαν στην ουρά με όσους περίμεναν για να μεταλάβουν. Λίγο πριν φτάσω στον παπά, σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας ενώ μέσα μου καταριόμουν σε θάνατο όσους βρίσκονταν μέσα εκείνη τη στιγμή. Στα όνειρα μου συχνά έβλεπα μια μορφή με κόκκινα μάτια να με παρατηρεί μέσα στο σκοτάδι. Όταν αργότερα μεγάλωσα και το διερεύνησα, διαπίστωσα ότι ήταν το πνεύμα της Tiamat. Τώρα έχω ένα βωμό στο σπίτι μου, αφιερωμένο σ αυτήν. …
“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 7ο


 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Absu
 
-Ποιά είναι η θεωρία σας για τον Σατανισμό; Κάνετε τελετές;
Καταρχάς, κρίνω σκόπιμο να σου αναφέρω ότι έχουμε Σκωτικό και Κέλτικο αίμα στις φλέβες μας. Όπως καταλαβαίνεις, έχουμε κληρονομήσει ένα μέρος από την φυσική και πνευματική δύναμη των προγόνων μας που τους επέτρεπε να εξασκούν Μαγεία. Έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με την Γεωμαντεία. Ένας από τους τρόπους που την εξασκούμε είναι με την ανάγνωση φύλλων δένδρων τσαγιού και βελανιδιάς, κατά τη διάρκεια της κάθε φάσης της Σελήνης και σε συνάρτηση με την ηλικία και τοποθεσία που βρίσκεται το δένδρο. Η τελετή αυτή γίνεται από ένα άνδρα και μία γυναίκα ώστε να επιτύχει μια αμοιβαία διανομή της δύναμης που παίρνεις. Θα μπορούσε να πει κανείς οτι είναι μια εκδοχή τηςΣεξουαλικής Μαγείας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο δένδρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα βότανα. Σίγουρα η Μαγεία είναι εξίσου σημαντική για την πνευματική διάσταση των Absu. Στο παρελθόν πολλοί μας είχαν παρεξηγήσει. Διαβάζοντας τις συνεντεύξεις μας είχαν σχηματίσει την ιδέα οτι είμαστε τίποτα ψευτοκουλτουριάρηδες που μιλάμε για διάφορα αποκρυφιστικά θέματα για να εντυπωσιάσουμε. Αυτό δεν είναι αλήθεια.Χρησιμοποιούμε τη μαγεία μεταφυσικά για την πνευματική και σωματική μας εξέλιξη και βελτίωση.
 
 Συνέντευξη με το συγκρότημα Burzum
 
-Τι σημαίνει η λέξηBurzum;
Σημαίνει σκοτάδι και προέρχεται από μία γλώσσα άγνωστη από τους κοινούς ανθρώπους!
-ΕίσαιΣατανιστής; Πως μυήθηκες;
-Μυήθηκα στονΣατανισμό όταν ήμουν ακόμη 10 χρονών. Βέβαια η μουσική σε εκείνη την ηλικία δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Είμασταν μία παρέα με άλλους πέντε, μεγαλύτερους μου και κάναμε μία τελετή με σκοπό να λάβουμε δαιμονική σοφία. Λόγω ηλικίας δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα.Βασικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου Σατανιστή καθότι αυτό είναι μια μεγάλη σε εύρος έννοια. Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ως αποκρυφιστή και λάτρη της σοφίας. Η ζωή ενός ανθρώπου είναι μια περίοδος προετοιμασίας για την είσοδο σε μία άλλη διάσταση στην οποία θα εισέλθουμε μετά τον Θάνατο. Ακόμη είμαι νέος και έχω πολλά πράγματα να μάθω.Παρόλα αυτά μου αρέσει η Χριστιανική Θρησκεία. Προκαλεί τόσο πόνο και παρακμή στους ανθρώπους!!!
-Πως ένοιωσες όταν σε κατηγόρησαν για δολοφονίες και παιδεραστία;
-Με κάνουν να νοιώθω φυσιολογικός με τον ευατό μου. Σκότωσα, αφήρεσα τη ζωή ανθρώπων ή ζώων! Η παιδεραστία είναι αρκετά συναρπαστική! Μου αρέσουν κοριτσάκια ηλικίας 10-12 ετών αλλά όχι μεγαλύτερα. Βασικά δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα αν κάποιος νομίζει οτι έχω κάνει ένα τέτοιο έγκλημα..μου αρέσει!
- Ποιες είναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις;
Υποστηρίζω τις εθνικούς πολιτισμούς και τις καθαρές φυλές. Υπάρχουν ριζικές διαφορές μεταξύ ανθρώπων διαφορετικής φυλής και κουλτούρας. Βλέπω τον εαυτό μου ταγμένο στο χώρο του Ναζισμού και πιστεύω οτι είναι το πιο ιδανικό σύστημα για ένα Έθνος να λειτουργήσει. Είμαι ενάντια στη δημοκρατία και υποστηρίζω τον κρατικό πατερναλισμό. Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να σκέφτονται από μόνοι τους, πρέπει να ακολουθούν έναν ηγέτη ή Θεό... SIEG HEIL! Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΓΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ!
 
-Θα ήθελες να έχεις ζήσει στην εποχή των Βίκινγκς;
Ο πολιτισμός και η κουλτούρα μεταβιβάζεται από γενεά σε γενεά. Στις μέρες μας έχει μια τεχνολογική διάσταση. Νοιώθω τυχερός που ζω αυτή την εποχή γιατί είμαι από τους τυχερούς αυτούς που έχουν επιλεγεί να καταστρέψουν την εβραιοχριοτιανική αντικουλτούρα και να οικοδομήσουμε το Άρειο Έθνος του Βόταν.
 
-Πως μπορεί να χτυπηθεί ο χριστιανισμός και να φτάσουμε στη τελική Νίκη;
Η τελική Νίκη θα είναι μόνη η εξάλειψη όλων των χριστιανών, εβραίων, μουσουλουμάνων κλπ. Πρέπει να περάσουμε από μία περίοδο απόλυτου ελέγχου των μαζών και πλύσης εγκεφάλου όλων των ανθρώπων. Οποιος αντισταθεί πρέπει να εξοντωθεί. Ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσουμε την εβραιοχριστιανική γενιά είναι να την οδηγήσουμε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Εκεί θα επικρατήσουν οι άγνωστες και μυστικές δυνάμεις που κατέχουν τα ανώτερα όντα.
“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 3ο
 
 
[…]Toblackmetalσήμερα είναι μία Μυστική Εταιρία. Όπως ο Τεκτονισμός για παράδειγμα, των περασμένων αιώνων, που αναπτύχθηκε μέσα από τις συντεχνίες των οικοδόμων και αρχιτεκτόνων, έτσι και τοBlackMetalσήμερα είναι μία θεοσοφική εταιρία που δημιουργήθηκε μέσα από συντεχνίες μουσικών, συγκροτημάτων, ανεξάρτητων περιοδικών και δισκογραφικών εταιριών.
 
Απ'αυτό το τεύχος σήμερα διακηρύσσουμε πλέον και επίσημα ότι ο όροςBlackMetalπαύει να περιγράφει ένα "μουσικό" ή "ηχητικό" στυλ το οποίο δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε μέσα σε ένα άλλο μουσικό και ηχητικό πλαίσιο (χέβι μέταλ) Καλούμε τους αναγνώστες του παρόντος περιοδικού να σταματήσουν να διαβάζουν τοFORESTως ένα "μέταλ" ή "μουσικό" περιοδικό και να το θεωρήσουν ως ένα εγχειρίδιο ιδεολογικής, πολιτικής και μεταφυσικής μελέτης. Η μόνη "μουσική" επαφή πλέον του περιοδικού είναι το περιέχονcdκαι οι γνώσεις και απόψεις που αποδεξαμενίζονται μέσα από τις συνεντεύξεις των "μουσικών". Όποιος αναγνώστης νομίζει οτι το παρόν περιοδικό δεν ικανοποιεί την "ενημέρωση" του για τις καταναλωτικές "ανάγκες" επαύξησης της συλλογής του σε βιομηχανικά προϊόντα (cd, δίσκους κλπ), θα ήταν καλό να ανατρέξει πλέον σε άλλα έντυπα. Αν θέλετε μάλιστα τη γνώμη μας, περιορίστε τις αγορές και επικεντρώστε τον προϋπολογισμό σας στην αγορά βιβλίων και οπλισμού. Ναι, καλά διαβάσατε. Η γνώση και ο εξοπλισμός είναι τα μόνα εργαλεία που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη και επιβίωση της Ελίτ του 21ουαιώνα. Η "νέα τάξη πραγμάτων" είναι η ΔΙΚΗ μας ΝΕΑ ΤΑΞΗ, η εξουσία των λίγων, των μυημένων στα Μυστήρια της Ζωής και του Θανάτου. Αργά και με προσεκτικά βήματα ετοιμάζουμε την Υπέρτατη Νίκη του Υπεράνθρωπου.
 
Απόσπασμα από το άρθρο «Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ TOY FOREST» που υπογράφει ο Παναγιώτης Τζανετάτος στο περιοδικό “THE FOREST”
 « Last Edit: May 02, 2014, 01:42:14 am by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #1 on: May 02, 2014, 01:51:39 am »
ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΦΣΤΑΗΛ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΤΑΚΕΣ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΡΕΣΤ ΣΤΟ ΠΑΛΗΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ" ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΞΗΛΩΣΑ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ, ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΓΑΝΟΣΦΑΧΤΗ ΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 'ΧΑΣΑ ΟΛΑ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #2 on: May 02, 2014, 02:05:53 am »
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΙΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ 19ΧΡΟΝΟΣ;

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ CD ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ:
NECROMASS ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #3 on: May 02, 2014, 02:14:24 am »
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΙΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ 19ΧΡΟΝΟΣ;

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ CD ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ:
NECROMASS ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΑΡΙΟ, ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΙΚΟ, ΟΧΤΑΧΡΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΒΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΚΑΘΟΜΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΒΙΑΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΩΛΙ ΕΝΟΣ ΣΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ.

ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕ ΝΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.

@Nargaroth

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #4 on: May 02, 2014, 02:18:25 pm »
Νάργκαρωθ σε καταλάβαμε τέρμα δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβεσαι. Νόμιζες ότι θα μπορούσες να μας κοροιδευεις για πολύ με το στυλάκι του άγριου σατανιστή πνεύμα αντιλογίας αλλά τελικα βρίκαμε ότι είσαι το γκομενάκι που ταίζει ο μπαμπάς για να παίρνει πρέζες και να ονειρευεται δρακους και θηρία. Ο ΝΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑΣ.

@Nargaroth

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #5 on: May 02, 2014, 02:35:56 pm »
ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΨΕΙ ΜΩΡΗ!!! ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΑΠ ΤΗ ΞΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!

Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #6 on: May 02, 2014, 03:31:07 pm »


ΚΑΙ ΩΦΘΗ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΔΡΑΚΩΝ ΠΥΡΡΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΑΥΤΟΥ ΣΥΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ. ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΣΤΗΚΕΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΗΣ ΤΕΚΕΙΝ, ΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΚΗ, ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΓΗ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #7 on: May 02, 2014, 03:55:12 pm »
ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ  ;D

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ORTHODOXIAN ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΤΕ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΑΓΟΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΣ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΝΑΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ Ή ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΕΑ/ΕΝΚΙ, ΜΑΡΝΤΟΥΚ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΕΑ.

ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΟ WEBWAR ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΟΥ  ;D

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ:

''ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ'' ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΜΟΥ;  ;D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #8 on: May 02, 2014, 04:48:43 pm »
ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΤΟΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΩΓ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΞΟΡΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.

ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ, ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΕΓΩ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΝΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΝΤΟΥΚ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΡΟΤΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΣΤΗ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΤΙΑΜΑΤ, ΠΟΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΟΥ ΕΑ  / ΕΝΚΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΘ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΝΤΟΥΚ, ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΣΙΡΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΩΝ ΑΙΓΥΦΤΙΩΝ, ΟΠΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΦΙΣ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΤΟΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ (ΑΦΟΥ Ο ΒΥΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ).

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΟΠΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝΑ, Ε;

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΗΘ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΦΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΥΚΣΩΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΠΟΥΤΣΟΧΤΥΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΙΓΥΦΤΙΕΣ ΚΩΛΟΣΚΛΑΒΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΗΘ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΤΖ.Ο.Σ. ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΚΩΛΟΘΕΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΖ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΟΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΩΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΑΠΗ, ΔΟΥΛΕΥΕ. Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΗ ΣΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΗ Σ' ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΣΟΡΟΠΑΛΙΕΣ.
« Last Edit: May 02, 2014, 04:54:54 pm by Pulverem »

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #9 on: May 02, 2014, 05:25:47 pm »
ΡΕ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΞΙΑ, ΔΗΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΦΤΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗΣ Κ.Λ.Π. ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ. ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ή ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΖΟΖ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΤΑΝΑΣ Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


@you

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #10 on: May 02, 2014, 06:37:41 pm »
Νάργκαρωθ σε καταλάβαμε τέρμα δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβεσαι. Νόμιζες ότι θα μπορούσες να μας κοροιδευεις για πολύ με το στυλάκι του άγριου σατανιστή πνεύμα αντιλογίας αλλά τελικα βρίκαμε ότι είσαι το γκομενάκι που ταίζει ο μπαμπάς για να παίρνει πρέζες και να ονειρευεται δρακους και θηρία. Ο ΝΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑΣ.
ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!
ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΨΕΙ ΜΩΡΗ!!! ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΑΠ ΤΗ ΞΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!

Αυτο που κανεις λεγεται πουστια. Αν δε σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου, μη περιμενεις να σε σεβαστουν. Εχουν δικιο που σε βριζουν.

Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #11 on: May 02, 2014, 07:29:46 pm »
ΠΟΥΣΤΑΚΟ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΤΗ ΝΗΦΑΛΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ Σ'ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΩ ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ.

ΚΑΙ ΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑΝ ΕΚΒΑΛΛΕΙ, ΕΦ' ΕΑΥΤΟΝ ΕΜΕΡΙΣΘΗ, ΠΏΣ ΟΥΝ ΣΤΑΘΗΣΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ; ΚΑΙ ΕΙ ΕΓΩ ΕΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΕΚΒΑΛΛΩ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΟΙ ΥΙΟΙ ΥΜΩΝ ΕΝ ΤΙΝΙ ΕΚΒΑΛΟΥΣΙ; ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΤΑΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΥΜΩΝ. ΕΙ ΔΕ ΕΓΩ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΕΚΒΑΛΛΩ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΑΡΑ ΕΦΘΑΣΕΝ ΕΦ ΥΜΑΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΚΑΙ ΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΓΑΡ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ (ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ) ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΝ ΦΩΤΟΣ.

(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Ά ΝΟΜΙΖΩ, ΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΑΝΕ ΠΟΡΝΗΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.)

ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑΝ ΩΣ ΑΣΤΑΠΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΣΟΝΤΑ.

ΥΜΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΥΜΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΙΕΙΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΗΝ ΑΠ' ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΚ ΕΣΤΗΚΕΝ, ΟΤΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ ΑΥΤΩ, ΟΤΑΝ ΛΑΛΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΛΑΛΕΙ, ΟΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΣΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΥΤΟΥ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΓΑΜΙΟΛΗ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΓΕΛΟΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ: ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΓΙΑ ΕΓΚΩΣΜΙΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΑΙΩΝΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΥΩΔΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΩΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΥΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΙΔΡΩΜΕΝΗ. ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ 'ΒΓΑΛΕ Ο ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΟΥΖΑ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

14/88

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #12 on: May 03, 2014, 08:41:45 pm »
ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΨΕΙ ΜΩΡΗ!!! ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΑΠ ΤΗ ΞΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!


ΡΕ ΑΜΠΑΛΕ, ΤΟ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ;

@14/88

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #13 on: May 03, 2014, 08:58:28 pm »
εσενα σου φαινονται αντρικα τα χερια του?


Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #14 on: May 03, 2014, 10:16:32 pm »


"ΕΣΤΙ ΚΥΡΙΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝ ΘΟΡΑ, Ο ΑΡΞΑΣ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΞΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ..."

lol

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #15 on: May 04, 2014, 03:48:07 am »
αν ο ναργκαροθ δεν ηταν γκει θα χα εφιαλτες σημερα με τη μαλακια που ειδα. μετα ομως σκεφτηκα οτι η δαιμονισμενη του εμοιαζε περισσοτερο απ τον δαιμονα και τον λυπηθηκα που βλεπει θηρια και τερατα να τον κυνηγανε. μαλλον γι αυτο ρουφαει αμφεταμινες να μη φοβαται οταν τον κυνηγανε

το καλο ειναι οτι μαθαινεις μυθολογιες απ αυτα που γραφει. δε καταλαβαινω τι προβλημα εχει ο γερος μαζι του

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #16 on: May 04, 2014, 12:12:08 pm »
αν ο ναργκαροθ δεν ηταν γκει γυναίκα θα χα εφιαλτες σημερα με τη μαλακια που ειδα. μετα ομως σκεφτηκα οτι η δαιμονισμενη του εμοιαζε περισσοτερο απ τον δαιμονα και τον λυπηθηκα που βλεπει θηρια και τερατα να τον κυνηγανε. μαλλον γι αυτο ρουφαει αμφεταμινες να μη φοβαται οταν τον κυνηγανε

το καλο ειναι οτι μαθαινεις μυθολογιες απ αυτα που γραφει. δε καταλαβαινω τι προβλημα εχει ο γερος μαζι του
fixed

Pulverem

 • Guest
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #17 on: May 04, 2014, 02:24:25 pm »
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΧΥΣΟΤΡΑΦΗ ΧΙΤΗ ΠΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΧΥΣΑΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΜΗ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΚΟΟΛ;

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #18 on: May 26, 2014, 03:49:01 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=P2SZBS_eYbw

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! 14/88
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Sagapaw

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 284
 • Φήμη 0
  • View Profile
Re: Η Ιδεολογία του BLACK METAL
« Reply #19 on: August 10, 2014, 04:35:48 am »ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΒΛΑΚ ΜΕΤΑΛ