Author Topic: ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ  (Read 985 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
« on: September 13, 2012, 04:35:08 pm »
ρε βλαμμένα ηλίθια φασιστάκια, η τύπισσα (εκτός από γυμνές φωτό) είπε να ανεβάσει και μια θεατρική παράσταση με κεντρικό ήρωα έναν σουβλατζή, που απλά έχει το όνομα Θανάσης Διάκος (όπως θα μπορούσε να τον λένε Μπάμπη Σουγιά). Ούτε είπε κανείς ότι το έργο είναι βασισμένο πάνω στον ορίτζιναλ Αθανάσιο Διάκο, ούτε είπε κανείς ότι έχει κανένα ιστορικό στοιχείο μέσα στο έργο. Παντελώς άσχετο με αυτό που νομίσατε είναι και το κάνατε και θέμα, ζώα, μιας και τώρα ο Σάλλας παίρνει και τη Γενική Τράπεζα και πρέπει να πείτε κι εκεί yes men, βρήκατε μια κωλοθεατρική παράσταση να έχει ο κόσμος να ασχολείται και εσείς πίσω από το παραβάν να ολοκληρώνετε το ξεπούλημα. Τούβλα, θέλετε να μιλήσετε και για θέματα τέχνης.


Γεια σου μηδενιστικό γαμίδι. Δεν κατάλαβα που το πας, προσπαθείς να πεις ότι ΔΕΝ είχε σκοπό να προσβάλει η "καλλιτέχνης" αλλά ήταν μια εντελώς αφηρημένη καλλιτεχνική προσπάθεια το έργο, αλλά και να προσβάλει εθνικά στοιχεία μας, εσύ υπέρ αυτού είσαι αφού θεωρείς το έθνος τον απόλυτο εχθρό σου, οπότε τι σκούζεις;


Πόσο θα ήθελα να χώσω μια μπουνιά στο στομάχι αυτής της παντελώς σάπιας θολοκουλτουριάρας σαραντάρας ελληνόφωνης και να την βλέπω να διπλώνει στα δύο. Τι βλέπουμε στο συγκεκριμένο γεγονός;
Βλέπουμε στην πραγματικότητα το βαθύ ΜΙΣΟΣ αυτού του γύναιου για τον Έλληνα άντρα. Για τα αρσενικά γενικότερα, αλλά πρωτίστως για τους άντρες της χώρας της, τους ομοαίματούς της. Η επιθυμία έναν άντρα αρσενικό στη συμπεριφορά να τον δει να εξευτελίζεται με τη γυναίκα του να μένει γκαστρωμένη από κάποιον κατώτερο λαθρομετανάστη. Αναγουλιαστικό. Σατανικός μισανδρισμός.
 Αυτό παίρνουμε όταν συνδυάσουμε θολοκουλτούρα με φεμινισμό, μισανδρισμό, ανθελληνισμό και υστερική διανοητική παράνοια.

Προσέξτε τι έγραψε σε κάποιο σημείο του σεναριακού σκουπιδιού της το σάπιο μίσανδρο γύναιο, ακούγεται και στο πρώτο βίντεο: "Εχθρός μας δεν είναι η κρίση, ο μεγαλύτερος εχθρός μας Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ"!!!!

ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΣΥΜΠΗΚΝΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Εχθρός είναι η ανθρώπινη φύση! Και στο προκειμένο μυαλό του παρανοημένου γύναιου, η φύση του αντρός και συγκεκριμένα του Έλληνα αντρός. Αυτά γίνονται όταν αφήνεις τις γυναίκες να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Τα παίζουν τελείως. Μόνο φάπα στη φάπα εκπαιδεύεται σωστά ένα γύναιο να παίξει το ρόλο που του αρμόζει στην ανθρώπινη κοινωνία.

Α μωρή πατσαβούρα, πως θα θελα να είχες την εμπειρία της ζωής με τους αγαπημένους σου λαθρομετανάστες, ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΜΩΣ, να σου σπάει τα μούτρα ένας μουσουλμάνος σύζυγος ενώ φοράς τις μπούργκες σου επειδή έτσι του κάπνισε, να σε βιάζει και να σε πετσοκόβει (και να σε τρώει ίσως μετά) στο Άφρικα κάποιος κτηνώδης σκυλάραπας επειδή έτσι του βγήκε. ΤΟΤΕ θα εκτιμούσες και θα εκλιπαρούσες για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα και το πουλί, όχι ενός Έλληνα αλλά και του τραγικότερου "ελληνάρα".....
ποια "εθνικά στοιχεία σου" βρε βλάκα κυρ Παντελή; Ποιο "εθνικό στοιχείο" είδες να προβάλλεται αρνητικά στην χ ή ψ παράσταση (αν μπήκες στον κόπο και να παρακολουθήσεις). 'Η μήπως το όνομα Αθανάσιος Διάκος είναι trademark και όποτε αναφέρεται πρέπει να συνδέεται ευλαβικά με 1821 κλπ, αλλιώς είναι "προσβολή εθνικού στοιχείου"; Ζντανοφική τακτική υποβιβασμού της τέχνης λέγεται αυτό. Α στο διάλο, μιλάνε όλοι μιλάν κι οι κώλοι.
Κυρ Παντελή να πεις το μουνί της μάνας σου αναρχομαϊμού. Μου μάθατε το τροπάρι της κατηγοριοποίησης του άλλου, με τον ίδιο γελοίο τρόπο που κατηγοριοποιείτε το "φασιστικό φαινόμενο" βάση των σκουπιδοθεωριών σας. Δεν έχεις ιδέα τι είμαι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κουράζεις, προσπαθείς να πείσεις ότι "δεν" θίγει εθνικά στοιχεία το συγκεκριμένο έμεσμα της πατσαβούρας; Μα τι σε νοιάζει εσένα έτσι κι αλλιώς; Και να τα προσβάλει, τόσο το καλύτερο για σένα και την σκουπιδοθεωρία σου, έτσι δεν είναι; Τι έπαθες, σε πιάσαν ενοχές που υβρίζεται ο λαός σου και προσπαθείς να πείσεις (τον εαυτό) σου ότι "δεν" υβρίζεται;
"Ζντανοφικό" είναι το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ αναρχομαϊμού. Μίλα ελληνικά ρε ελληνόφωνο δίποδο. Σκατά στη μηδενιστική και υβριστική θολοκουλτούρα σου και στην "τέχνη" που παράγει.
Zντάνοφ: "Την τέχνη που δεν μπορούμε να τη λογοκρίνουμε ευθέως, κοιτάμε να την υποβαθμίσουμε στα μάτια των μαζών, ώστε να μη χρειάζεται καν να τη λογοκρίνουμε, μιας και οι μάζες θα έχουν απαλλαχτεί από την ανάγκη να ασχοληθούν με αυτή". Αυτό ακριβώς κάνουν τα ακροδεξιά φιντάνια σε αυτή την περίπτωση.

Και ναι ρε μαλάκα, κυρπαντελισμός είναι να προσβάλλεσαι εθνικά από μια παράσταση του πούτσου ενώ δεν είχες πρόβλημα να ψηφίσεις τον μνημονιακό Καρατζαφέρη.

'Αλλο τέχνη, άλλο "έκφραση". Το κάθε ρεμάλι μπορεί να "εκφραστεί" με όποιον τρόπο νομίζει, με όποιον άρρωστο τρόπο νομίζει. Και όταν ρίχνει μια κουράδα ο άνθρωπος, πάλι "εκφράζεται" τρόπος του λέγειν. Η τέχνη είναι άλλο πράγμα, θολοκουλτουριαραίε. Το πιασες;

Ώστε είναι "του πούτσου" η παράσταση; Ε τότε συμφωνούμε, που είναι το πρόβλημα; Γιατί πέφτεις σε επίπεδα γελοιότητας υποστηρίζοντας ότι ψήφισα κάποτε Καρατζαφέρη; Ήσουν μαζί μου στο παραβάν γελοίε; Αν είχα γράψει κάποια θετικά πράγματα για αυτόν ήταν προτού τον πάρει από κάτω η κονφερασίλα του και καταλήξει αποτυχημένος διαφημιστής..
Eγώ απλά λέω ότι είναι του πούτσου. Δεν αραδιάζω πομφόλυγες περί "εθνικής ντροπής" και "προσβολής συμβόλων" που ασφαλώς είναι για παπάρες του δικού σου βεληνεκούς. Ναι, είναι για τον πούτσο θεατρικά. Εκεί εστιάζομαι εγώ. Το αν "θίγει το έθνος" είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μικρονοϊκός εγώ δεν είμαι, απλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν τον πρωταγωνιστή τον λένε Θανάση Διάκο, Κώτσο Καλαμπαλίκη ή Μήτρο Καράμπελα. Δεν πα να τον λένε και Σιλβί Βαρτάν; Στα αρχίδια μου γιατί είναι απλά ένας ΡΟΛΟΣ. Εσείς ασχολείστε με μια αντικειμενικά του πούτσου παράσταση αναγάγοντάς τη σε μεγάλο θέμα, όπως και με τη χαζογκόμενα την Παπαχρήστου. Aπλά κατάφερε η Κιτσοπούλου, εξαιτίας ηλιθίων σαν κι εσάς, τη μαλακοπαράστασή της να τη διαφημίσει και να την κάνει να φαίνεται σαν κάτι σημαντικό. Συγχαρητήρια μαλάκες.

Υ.Γ. Όταν εσύ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφήνεις να εννοηθεί ότι υπήρξες καρατζαφερικός, όπως έκανες στο παλιό φόρουμ, να περιμένεις πάντα ότι κάποιοι θα έχουν μνήμη για να σου το χτυπάνε και μετά την "αποκαρατζαφερικοποίηση" σου.Αυτή καθαυτή η παράσταση προφανώς και δεν "βλάπτει" άμεσα "το Έθνος". Αυτό θέλεις να πεις; Μέσα στα πλαίσια όμως της μεταπολίτευσης, όπου καθυβρίστηκε, στηλιτεύτηκε ως "φασιστικό", γελοιοποιήθηκε, αποκλείστηκε, κτλπ ΚΑΘΕ αναφορά σε οτιδήποτε το εθνικό και ελληνικό, η παράσταση αυτή αποτελεί απλά τη συνέχεια σε αυτόν τον απο-σεβασμό, τη βεβήλωση κάθε τι ελληνικού και εθνικού. Σε αυτά τα πλαίσια, ο πολίτης βλέπει ένα ακόμα επισόδειο στη βεβήλωση και όπως είναι λογικό ΑΥΤΟΜΑΤΑ θυμάται ΟΛΗ την ανθελληνική διαδρομή από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, και με το ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ μιλάει για προσβολή του Έθνους, αναφερόμενος σε όλη τη σειρά γεγονότων σταδιακής αποιεροποίησης, βεβήλωσης, γελοιοποίησης κτλπ. Το πιασες τώρα;


ΥΓ Δεν υπήρξα ποτέ καρατζαφερικός, ούτε έγραψα κάτι τέτοιο. Απλά είχα ελπίδες για την ομάδα βουλευτών του ΛΑΟΣ, Γεωργιάδη, Βελόπουλο, Βορίδη, Π.λεύρη, Πολατίδη, κτλπ που μέσα στο Βουλή, μετά από δεκαετίες μίλησαν εθνικά. Όπως είχα γράψει και τότε, τις όποιες δυνατότητες είχε αυτή η ομάδα και το κόμμα, τα χάλασε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης με τις μαλακίες του. Άρα η καρατζαφεροποίηση και αποκαρατζαφεροποίηση που επικαλείσαι δεν έχει βάση, είχα κάνει μια γενικότερη ανάλυση στο μπασταρδοφόρουμ, για τις πιθανότητες εθνικής εξουσίας. Πες μου ένα πράγμα από αυτά που έγραψα που βγήκε λάθος.