Poll

Café bombón au lait?

Author Topic: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η DEUMOS! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)  (Read 4438 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Yperarios

  • Guest
Άμα παρατηρήσεις στο background στο tumblr της όταν ήταν απάνω είχε βάλει την ίδια εικόνα με τον ανάποδο σταυρό και τον Μπαφομέτ που παρέθεσε ο giorgos1488 εδώ, όπως φαίνεται καθαρά για ποζέρικους λόγους, καθότι δεν φαίνεται σατανίστρια. Ομοιότητα # (απαραίτητα) Ταύτιση [αλλά και το αντίθετο].

Κατά τ' άλλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις είναι ενός και μόνο ατόμου στοιχεία, με ένα λογαριασμό και όνομα. Η Τορτελίνι πιστεύω ότι πρόκειται για εντάξει άτομο (και παραμένει) που έχει αδικηθεί κοινωνικώς και για λόγους προστασίας και μη προβλεψιμότητος, αλλά και επειδή η φίλη της ήταν σατανίστρια έγινε και αυτή. Όταν μπαίνεις μέσα μετά έχεις τη θηλιά στο λαιμό. Επίσης δεν μου κάνει καμία εντύπωση το φαινόμενο του σατανισμού καθότι και εγώ καίγομαι απο εκδικητική υπερ-επιληπτική μανία που κρατάει ώρες σε συχνή εώς καθημερινή βάση για τους άδικους (που δεν σταματούν ποτέ για όποιο λόγο γενικότερα) και αν είχα πλέον τα κατάλληλα μέσα θα τους βασάνιζα και εγώ (ίσως τους έδινα και μία αν τους έπιανα για να τελειώσω) αλλά δεν υπήρξα ποτέ άδικος και θύτης, απλώς θέλω ασφάλεια.

Αυτά τα άτομα έχουν τα περισσότερα ADHD-OCD-ΟDD και δεν γνωρίζουν τι τους συμβαίνει και γιατί τους συμβαίνει και ότι οι εγκέφαλοι τους είναι ριζικά διάφοροι απο του μέσου ανθρώπου [με εκ γενετής ποσοστό "derealization" και "depersonalization"], με πλήρη ανάγκη τάξεως στη ζωή και προβλεψιμότητος, έλλειψη ικανότητος προβλεψιμότητος των κινήσεων των άλλων και διαβάσματος του νου των άλλων-εγκεφαλικής τυφλώσεως (mindblindess), έτσι δημιουργούνται και τα επιλειπτικά φαινόμενα (και depersonalization-derealization) όταν φτάσει κάποιος σε τέλμα στη ζωή του και μετά πλέον χάνει τον έλεγχο του εαυτού του (όπως όλοι) και ωθείται σε συνεχόμενα preemptive strikes με κάθε νέο σχετικό trigger που επιφέρει meltdowns-αισθητηριακές υπερφορτώσεις-υπερχειλίσεις και μέγιστο πόνο, όλα τα άλλα έρχονται σε 2ο επίπεδο.

Η οντολογία των ατόμων αυτών είναι εκ του Θεού (όχι του Ιεχωβά), ως εγκλωβισθέντων στο κόσμο του Δημιουργού (Ιεχωβά), του Άρχοντος του Αιώνος και του Κόσμου τούτου και αναγκαστικώς λόγω άγνοιας τιθέμενων υπό των ψευδο-διπόλων του. Στην αρχή δεν γίνεται αντιληπτό αυτό αλλά σε περιπτώσεις όπως της Tortelini βγάζει μάτι. Ας πρόσεχε η κοινωνία τι έκανε και τώρα ας μην κάνει ότι "ξαφνιάζεται" και ζητάει και τα ρέστα. Τα μέγιστα τέκνα του Δημιουργού, οι Ραββινικοί Ιουδαίοι άλλαξαν το Λόγο του Γνωστικού Παύλου (Μάρκου το πραγματικό όνομα) αλλά άφησαν ανέγγιχτα τα αυθεντικά κεφάλαια, τον οποίον μετέθεσαν ως πρόσωπο στο 2ο αι.μ.χ. και τον ονόμασαν "Μαρκίωνα". Μα και μέσα στις επιστολές αναφέρεται ξεκάθαρα σε αφαιρετική πνευματική έννοια "Χρηστό" και συμβολικό "Σταυρό του Κυρίου" (χιαστί το σχήμα, το σταυρό διαχωρισμού σώματος απο πνεύματος-ψυχής) και αναφέρεται ξεκάθαρα στους τυφλούς άρχοντες του κόσμου τούτου, στον τυφλό Δημιουργό και σε αυτόν που "καθυπέταξε" τη πλάση και ονομάζει Δημιουργό, και διαφοροποιεί απο το Θεό Πατέρα (που είναι Πατήρ όλων, ενώ μέρος της "ανθρωπότητος" και μόνο είναι και Τέκνα του Δημιουργού) στην Προς Εφεσίους και αλλού. Η έλλειψη Γνώσης έχει τρελάνει το κόσμο και ειδικά τους Υιούς του Θεού όπως αναφέρει ο Παύλος.

Η Tortelini δεν είναι αφελής, όπως και όλες αυτές οι περιπτώσεις, ούτε "καλή", αλλά αγαθή εγκλωβισθείσα σε κοινωνία γεννημένων ψυχοπαθών. Καλό θα ήταν να μην επιτίθονται σε όμορρα άτομα (ή και καθόλου, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα πλέον). Δεν έχει την ισχύ να ασκήσει "πραγματική" κακία, που δεν υπάρχει πουθενά το πράγμα αυτό.

Όμως επείκεται gameover για τον ανύπαρκτο Δημιουργό και τα Χωϊκά τέκνα του.
άρχισαν τα παραμυθάκια με ψυχοπαθείς λόγω του "Δημιουργού". οι μαλακίες των "πεφωτισμένων" πρεζέμπορων σε παραλλαγή.

tin exeis dei? oxi. "Μην είσαι λιγούρης μαλάκας και κατηγορείς apenoxopoieis ginesai pioni autinis δίχως αποδείξεις."
υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να τη δούμε για να ξέρουμε ότι δεν είναι αγγλίδα; και τη λένε σταυρούλα όχι alice. ενώ ανέβαζε το forum το είδαμε.