Poll

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΡΚΑΡΩΘ;

Author Topic: POLL ποια είναι η ιεζάβελ του νάργκαροθ;  (Read 1753 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

WTF

  • Guest
κατα ποσο αληθευουν αυτα ναργκαροθ;

Ο μαύρος κύκλος είναι η πεμπτουσία της ανωτερότητας της μάνης.

Ευρύνομος: Κοινωνιοπαθής, ψυχοπαθής, ανθέλληνας, πυρομανής, κοκάκιας, αλκοολικός, με κονέ με σιωνιστές μεγαλοεμπόρους ναρκωτικών. Δηλωμένος drug dealer, δολοφόνος, μισογύνης, μισάνθρωπος, σαδιστής. Όλοι όσοι τον ξέρουν έστω και λίγο ξέρουν και ότι είναι σατανιστής και κάνει θυσίες. Όποιος θέλει να μπει στο κύκλο πρέπει να τον λατρεύει ως άγιο του Σατανά. Βλαχάκι από τα νοτιοδυτικά της μέσα μάνης.

NECRODAEMON: Κοινωνιοπαθής, ανθέλληνας ρατσιστής και συναργάτης του Ευρύνομου. Δηλωμένος drug dealer, δολοφόνος, μισογύνης, μισάνθρωπος και σαδιστής. Όσοι τον ξέρουν έχουν φάει ξύλο πισώπλατα ή τους την έχουν πέσει εφτά άτομα μαζί. Κοσμοπολίτης βλάχος: Κατάγεται από την έξω μάνη.

NARGAROTH: Κοινωνιοπαθής, ψυχοπαθής, ανθέλληνας, χαπάκιας και αμφεταμινάκιας, συνεργάτης του Ευρύνομου. Δηλωμένος drug dealer, δολοφόνος, μισογύνης, μισάνθρωπος, σαδιστής ΚΑΙ πούστης που γαμάει αγόρια. Όλοι όσοι τον ξέρουν τον περιγράφουν ως αντιηθικιστή με υπερκινητικότητα που δεν μπορεί να μείνει ήρεμος με τίποτα. Βλαχαδερό από το γύθειο.

Ιεζάβελ: Μία βλαμμένη αμόρφωτη με τάσεις αυτοκτονίας που την ακούνε οι γείτονες όλη μέρα να κλαίει και την άφησαν στην ίδια τάξη στην δευτέρα γυμνασίου οπότε είπε να ζητήσει βοήθεια απ' το τελευταίο κατακάθι της γειτονιάς που ήταν ο Ευρύνομος. Από τότε που τον γνώρισε άρχισε να κυκλοφορεί με ράσα και μαντήλα και τελικά τα έφτιαξε με έναν συνεργάτη του δασκάλου της και μελλοντικό σατανιστή τον Necrodaemon που τη σέρνει από πίσω του σαν σκυλάκι ενώ η ίδια προσκυνάει τον Ευρύνομο μπροστά σε όλο το κόσμο. Παίρνει ότι χάπια της δώσει. Βλαχαδερό από την αρεόπολη που θα σου κάνει μήνυση για βιασμό αν της μιλήσεις.

Κούλης Κουράκος: Δεν έχει ψευδώνυμο. Είναι ξάδερφος του Ευρύνομου, γιουσουφάκι του Nargaroth και του Necrodaemon, τελείως ανώριμος και πασίγνωστο βαποράκι. Στον μαύρο κύκλο είναι το παιδί για τα θελήματα και μπορεί και γκόμενος του Nargaroth. Χασικλής που στήνει κώλο στους σατανιστές για ένα γραμμάριο μπαφίδια. Κοσμοπολίτης βλάχος. Είναι απ' την αρεόπολη αλλά γεννήθηκε στην αθήνα.

Άννα Λαμπρινάκου: Δεν έχει ψευδώνυμο. Είναι μία πρεζού και χασικλού λεσβία που τη πέφτει στους σατανιστές για καλύτερη τιμή. Το δεύτερο βαποράκι τους επειδή έχει μεγάλα βυζιά και μπορεί να κρύψει πολλά σακούλια μέσα. Αν ο Ευρύνομος την έχει γαμήσει έχει κολλήσει σύφιλη. Βλαμμένο από την τριανταφυλλιά.

Πέτρος Παυλάκος: Λέει ότι είναι ξάδερφος του Κούλη και του Ευρύνομου. Χασικλής κατωτάτου επιπέδου που γλείφει τους σατανιστές όλη μέρα και τρέχει από πίσω τους. Εκείνοι τον έχουν καταλάβει τι μαλάκας είναι και τον βάζουν να πουλάει δέκα σακούλες μπάφους την ημέρα για να του δώσουν μισό γραμμάριο αλβανό. Αρχιμαλάκας γλύφτης απ' τα καλύβια.