Author Topic: Λογομαχία για το στόμα ενός νεαρού ρομά...  (Read 402 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

epixeirhmatiasgiftos

  • Guest
Τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες παιδιά-θύματα της ανάλγητης πολιτικής του Μνημονίου, καταγράφει επιτόπιο ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «De Morgen» υπό τον τίτλο «Η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά σχολεία: Μαθητές ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια».

Αρχίδια! Άλλα πράγματα απασχολούν τον Ελληνικό Λαό!


Λογομαχία για το στόμα ενός νεαρού ρομά...



Η cult κατάσταση του cinema απέκτησε και επιπλέον φωτισμό... Πλέον στη σκάλα έχει φωτεινή επιγραφή που παραπέμπει τα βαλτόζωα όντα του εν λόγω καταστήματος σε επίσκεψη στις καμπίνες στο στενό, για πιο ιδιαίτερες cult καταστάσεις.

Η κατάσταση ίδια και απαράλαχτη!

Ρυτιδιασμένα γέρικα πορνοδιαστροφικά κορμιά, ανακινούν δημοσίως τη ρυτιδιασμένη και ταλαιπωρημένη από τις ουρολοιμώξεις ψωλή τους σε μια προσπάθεια να εκχύσουν τις τελευταίες ποσότητες γονιμοποιητικού υλικού που θα βγάλουν οι όρχεις τους προ της ώρας της αναπαύσεως προς τη μεταθανάτια ζωή.

Ο κύριος στο ταμείο άλλαξε και η νέα φυσιογνωμία είναι πιο ευγενική και συνάμα λιγότερο cult.

Ένας πιτσιρικάς έκανε ανατολίτικο παζάρι έχοντας το πέος στόμα με τον πεο-φόρο μπάρμπα για το αν θα είναι 5 ή 7 τα ευρώ που θα λάβει ως αντίτιμο προκειμένου να τον χύσει στο στόμα ο παππούς ενώ άλλοι 3-4 μπαρμπάδες ανέμεναν με την ψολή αναχείρας να απολαύσουν το θέαμα.

Εμείς 3 μαντράχαλοι παρά τις διαθέσεις μας για σάτιρα είπαμε αυτή τη φορά να σωπάσουμε ώστε να μη ντραπεί και φύγει ο νεαρός και χάσουμε το θέαμα.

Τελικά μας το χάλασε ένας άλλος μπάρμπας που δεν άντεξε και πλησίασε τον νεαρό και πέταξε το λευκό ζωμό στον ώμο και στο χέρι από το πλάι.

Ακολούθησε φυγή του νεαρού με νεύρα, και διαπληκτισμός μεταξύ του μπάρμπα που παρά το παζάρι για να χύσει τον πιτσιρικά (μάλλον Ρομα) τελικά η εκσπερμάτωση αυτή αναβλήθηκε επ αόριστον δεν έγινε.

Οι ατάκες συγκλινιστικες: "δε βλέπεις που τον καβλαντίζω τι μπαίνεις ανάμεσα" - απάντηση: "γιατί έλεγε πουθενά reserve" - "έχε χάρη που δε θέλω να χαλάω το μαγαζί αλλιώς θα σου έλεγα" και μετά άρχισε ανταλλαγή ύβρεων περί του ποιος είναι περισσότερο προ του τάφου παππούς από τον άλλον, συνεχίζοντας να κρατούν τις ψολές στο χέρι.. Μοναδικές στιγμές.

Η δε διάρκεια της λογομαχίας πάνω από 4-5 λεπτά με το ρολόι, όπου με την αποχώρηση του ενός εκ των δύο συνεχίστηκε όπου ο ένας φώναζε στον άλλον και τελικά επενέβην η ψυχραιμότερη λούγκρα της παρέας θυληπρεπής μπαρμπας 65+ ετών που θέλησε να δράσει ως δύναμη εκκεχειρίας μπας και απολάυσει τη ρυτιδιασμένη βάλανο ενός εκ των δύο.

Τελικά τα άκουσε αυτός και από τους δύο "τι ανακατεύεσαι μωρή λούλα"....!?

Με 4,5 ευρώ συν 1,5 η μπύρα από τον αυτόματο πωλητή απολάυσαμε θέαμα αξίας πάνω από 20€ στο θέατρο. Τσόντα, περιήγηση, ζωντανή πίπα, cult-ίλα, διαπληκτισμό, ξεκατίνιασμα!

Η τουαλέτα σημείο αναφοράς μπόχας δυσωδίας, σε βαθμό που τα μικρόβια και οι υιοί να ασφυκτιούν από το συνωστισμό.

Τα καθίσματα άπλυτα, υπόλειμμα ξεραμένου σπέρματος παντού, με επάλοιψη μάκκας από φρεσκοδαχτυλιασμένη κωλοτρυπίδα, που εντοπίστηκε με το φακό του κινητού τηλεφώνου.

Μόνο για τις εξής κατηγορίες πελατών:

1) extreeme cult lovers - κατά προτίμηση σε παρέα των τριών (όπως εμείς) - στους δύο παιρνιέσαι για homo
2) μπάρμπα lovers
3) διανομείς φυλλαδίων γραφείων τελετών για απόκτηση πελατείας
4) ξιπασμένες λούγκρες που θέλουν να κλείσουν με τη γλώσσα τους τις οπές και τις χαράξεις λόγω ρυτίδων από τα γέρικα πέη.
5) νεαρούς κασκαντέρ που για 5-7 ευρώ θέλουν να βιώσουν στο στόμα τους σπερματοζωάρια καπη, και από το τελευταίο στοκ του εκάστοτε παππού.

Η ταινία καλύτερη από την άλλη φορά. Η gay ταινίες στον όροφο συμπηρώνουν την cult-ιλα.

sauce