Author Topic: Betty for president  (Read 1919 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

fringe elements

  • Guest
Re: Betty for president
« on: February 17, 2013, 09:27:41 am »
5. Δεν είμαστε πολιτικός φορέας ούτε προσδοκούμε να μετεξελιχτούμε σε πολιτικό φορέα. Η αποτυχία της νεοφιλελεύθερης δημοκρατίας είναι για μας δεδομένη έτσι δεν μας απασχολεί η δημιουργία και η ύπαρξη ενός κομματικού μηχανισμού.

ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΑΥΡΕ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΕ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΕ ΤΖΕΚΙΝΣ ΜΑΥΡΟΚΥΚΛΑΜΙΝΕ;ΑΝΤΙΧΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ;

"Άρωμα εκλογών" την Κυριακή στην Κύπρο, "βρώμα εκλογών" θα λέγαμε εμείς. Κάθε φορά που η συστημική μηχανή επιχειρεί με την κοροϊδία των εκλογών να ανανεώσει τη δήθεν λαϊκή εντολή, η δυσωδία καλύπτει ολόκληρη την κοινωνία.

Για μια κοινωνία χωρίς εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους, για μια ζωή αγνή και έντιμη, δίχως προστάτες και συμφέροντα, για μια ιεραρχία που την ορίζει η φυσική ανάγκη και όχι η τεχνητή ανάθεση, για ένα αύριο που θα καταγγέλει το βρώμικο σήμερα.... Στάσου περήφανος, ειλικρινής, δυνατός. Η αποχή είναι Θέση, όχι άρνηση, όπως τα κομματικά γραφεία προσπαθούν να σε πείσουν.

Όχι στους διαχειριστές της ζωής μας, ναι στην αυτοδιαχείριση και την αυτοδιεύθυνση της κοινωνίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΓΛΥΦΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΙΔΙΩΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΤΖΕΚΙΝΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΒΡΑΙΟΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑΡΑΤΣΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ;)

ΜΠΕΤΤΥ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΠΟΧΗ

ΨΗΦΟΣ
Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω το θέμα της ψήφου. Το κράτος μπροστά στα δικά μου μάτια δεν είναι νομιμοποιημένο. Υπάρχουν άνθρωποι όμως που πιστεύουν στην δημοκρατία. Δεν έχουν άποψη π.χ. για το αν τα νοσοκομεία πρέπει να είναι δημόσια ή όχι. Αλλά λένε ότι πρέπει να γίνει ότι θέλουν οι πολλοί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο κενοί όσο ακούγεται αλλά ενδεχομένως μπορεί να έχουν πολλές δουλειές. Οι 30+ρες μουνάρες π.χ. δεν ασχολούνται με πολιτική. Ασχολούνται με κομμωτήριο, με spa, με ταξιδάκια στην εξοχή, clubbing και καφέ μόνο σε καλά μέρη π.χ κολονάκι. Έτσι πιστεύουν στην δημοκρατία.

Εμείς θέλουμε να αποκρατικοποιήσουμε τα πάντα. Πως θα πείσουμε τον μούναρο; Αν της αναλύσουμε τις πολιτικές μας θέσεις δεν πρόκειται να μας πάρει σοβαρά (πόσο μάλλον αν της πούμε ότι είμαστε αναρχοκαπιταλιστές θα μας πει "και δεν σου φαίνονταν"). Άρα ένας εύκολος τρόπος για έχουμε κόσμο μαζί μας είναι να πλειοψηφήσουμε, να περάσουμε από την δημοκρατία την άποψη ότι πρέπει τα νοσοκομεία να είναι ιδιωτικά.

Η ψήφος λοιπόν είναι ένα όπλο που μπορεί να στραφεί κατά του κράτους. Αυτοί που διαδίδουν την αποχή, συνήθως, είναι υπάλληλοι του κράτους. Π.χ. ανέκαθεν οι αναρχοκρατιστές και οι στρασερικοί διέδιδαν την αποχή. Ένας φασίστας που η καρδιά του λαχταρά την φασιστική αλλαγή δεν κάθεται να μένει άπραγος, ψηφίζει ότι πιο δεξιό υπάρχει. Καρατζαφέρης; Καρατζαφέρη. Χρυσή Αυγή; Χρυσή Αυγή. Τζακ Αντεροβγάλτης; Τζακ Αντεροβγάλτης. Ο φασίστας δεν συμφωνεί με όλους αυτούς, αλλά τους ψηφίζει γιατί είναι καλύτεροι από το τωρινό κατεστημένο. Το ίδιο και ο αντικαπιταλιστής. Σύριζα; Σύριζα. ΚΚΕ; ΚΚΕ. Ανταρσύα; Ανταρσύα. Δεν συμφωνεί με τον ανταρσύα, πιστεύει ότι ο ανταρσύα είναι καπιταλιστική οργάνωση, αλλά τον ψηφίζει γιατί είναι λιγότερο καπιταλιστίκός από την ΝΔ.

Οι υπάλληλοι του κράτους δεν το βλέπουν έτσι. Σου λέει ο Μαx "Ω άσε ρε μαλάκα μην αλλάξει η κυβέρνηση και μου περικόψουν τον μισθό, άσε σε λίγα χρονάκια που βγαίνω στην σύνταξη να βγω με το καλό μην γίνει καμία αλλαγή και μου μειωθεί το ΕΚΑΣ".

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η ψήφος είναι κάτι το σιχαμένο, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Π.χ. ένας εγκληματίας εισέβαλε στο σπίτι μας. Η βία είναι κάτι το απεχθές. Αλλά πρέπει να ασκήσουμε αμυντική βία. Έτσι είναι η ζωή.


ΑΝΑΡΧΙΑ

Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι η αναρχία δεν είναι ισότητα. Και μάλιστα δεν υπάρχει παρά ελάχιστη σχέση αυτών των δυο.

Ως αρχή στον άνθρωπο μπορεί να εκληφθεί 1) η ίδια η ζωή 2) η θεσμοθετημένη εξουσία. Το δεύτερο σκοτώστε το, εξαφανίστε το. Τότε θα υπάρξει η "αυτοδιαχείριση και αυτοδιεύθυνση της κοινωνίας". Καταργήστε την αστυνομία να δείτε πως θα προστατεύεται η κοινωνία. Δεν θα προστατεύεται; Δεν θα υπάρχουν αστυνομικοί; Δεν θα υπάρχουν όπλα; Θα υπάρχουν όπλα και αστυνομικοί; Θα είναι ατομική η προστασία; Ιδιωτική; Συλλογική; Κολλεκτιβιστική; Αφήστε το κάθε άτομο να επιλέξει. Εγώ που τα λέω αυτά δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Και αυτό είναι απόδειξη ότι δεν θέλω να επιβάλλω κάτι στην "κοινωνία". Εγώ θα κάνω τις επιλογές μου και εσείς τις δικές σας. Απαραίτητο όμως στην όλη υπόθεση είναι να μην παραβιάζει ο ένας τα ατομικά δικαιώματα του άλλου. Αλλιώς, άμα σε σκλαβώσω εσένα και όλη την "κοινωνία", πως θα επιλέξει η κοινωνία ελεύθερα;

Αλλά εν εκλάβουμε την ίδια την ζωή ως εξουσία και ότι πεινάει κάποιος να σημαίνει ότι εξουσιάζεται. Πως θα είναι ελεύθερη η κοινωνία όταν εσύ ή ο κάθε παπάρας υποχρεώνει τον Α να δουλέψει για να φάει ο Β; Ποιος θα κάνει την "τεχνητή ανάθεση"; Η μειοψηφία; η πλειοψηφία, οι εκλεκτοί; Οι "επαναστάτες" και οι λοχίες; Η κοινωνία δεν έιναι όλοι αυτοί, είναι το κάθε άτομο και το κάθε άτομο εθελοντικά δεν πρόκειται να αναθέσει τεχνητά τους πόρους της εργασίας του προς ίση κατανομή και ικανοποίηση όλων των αναγκών. Μην λέτε ανοησίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει σε αυτό το σύμπαν ισότητα, και ισόποση κάλυψη των αναγκών όλων των μελών της κοινωνίας αν δεν υπάρξει ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Για αυτόν τον λόγο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ.

Και αυτό είναι το ζουμί της ζωής. Γιατί ερωτεύομαι; Γιατί πιστεύω ότι η γυναίκα μου είναι η καλύτερη, ή καλύτερη για μένα, θέλω να την κάνω ακόμα καλύτερη και τα παιδιά μας θέλω να έχουν τα εφόδια για να γεμίσουν την γενετική σούπα με το dna μου. Αν όλες ήταν ίσες γιατί να ερωτευόμουν μια; Και αν ερωτευόμουν όλες τι διαφορά θα είχε από τις πούτσες που ρίχνω στα μπουρδέλα; Η κοινωνία θα ήταν σαν αυτά που κάνουν οι πούστηδες στο attraxx. Σίγουρα σε εσάς, κρατικά σκουλήκια, θα αρέσει. Αλλά η ζωή, η εξέλιξη, δεν μπορούν να σταματήσουν επειδή εσείς γεννηθήκατε βλάκες και παράσιτα.

Και εκεί αποκαλύπτεται όλη η ψευτοαναρχική ιδεολογία της ελληνοσοβιετικής υπερδομής. Δεν είναι αναρχικοί αυτοί που πιστεύουν στην ισότητα. Αυτοί που λένε ότι πιστεύουν ότι μόλις καταργηθεί το κράτος θα υπάρχει ισότητα, φοβούνται να το καταργήσουν, βγαίνουν στους δρόμους και ζητάνε και άλλα κρατικά νοσοκομεία, και άλλους κρατικούς δρόμους. Γιατί; Γιατί δεν θέλουν αναρχία, θέλουν ισότητα. Ψευδώς λέγονται αναρχικοί.

Μόνο ο αναρχοκαπιταλιστής είναι ο γνήσιος αναρχικός και για αυτό δεν υπάρχει αντίλογος σε όλα αυτά. Δεν υπάρχει αντίλογος στον πυρήνα του επιχειρήματος ότι εξουσία είναι μόνο ο θεσμός και όχι η φυσική ανισότητα.