Author Topic: Αναμετάδοση από FringeGangBang  (Read 171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Somalian Pirate

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 485
  • Φήμη -2
  • Gender: Male
  • 卐νικωλάκης卐
  • Location: ₪Hagii Anargiri₪
    • View Profile
    • Πρεζα Τιβί
Αναμετάδοση από FringeGangBang
« on: May 12, 2014, 02:27:50 pm »
Η διεστραμμένη σεξουαλική ανωμαλία και η ανώμαλη σεξουαλική διαστροφή της ομοφυλοφιλίας (πουστιάς) συνιστά ένα πολυσχιδές και εξειδικευμένο ζήτημα όντας από τη Φύση του εξωθημένο στα ακραία περιθώρια της ψυχοπαθολογίας.
Ανέκαθεν η θέση της πουστιάς στη Φύση ήταν μια εμετική μορφή αναπηρίας, ενός σφάλματος που μόνο στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής μπορούσε να υπάρξει κεκαλυμμένη από τη ντροπή, τη θλίψη και όλα τα παθολογικά παράγωγα που επιφέρει η αδυναμία επιβίωσης. Ο ιουδαιοχριστιανισμός, λόγω του ότι ήταν ένα εξελικτικά προσαρμοστικό δόγμα, αλλά πλήρως αντιφυσικό, εξόρισε την πουστιά από τον δημόσιο βίο καταδικάζοντάς την ως "αμαρτία". Ο J.O'Meara στο "The Homo &The Negro" αναλύει σε βάθος την προκατειλημμένη ομοφοβία του ιουδαιοχριστιανισμού ως συνάρτηση του μηδενισμού και της ισοπεδοποίησης ("ισότητας") τα οποία διεκήρυσσαν οι αντιλευκοί μελανείμωνες.
Ο Φασισμός, μια κατά βάση ρασιοναλιστική και φυσιολογιστική ιδεολογία, πολύ ορθά, διείδε στο πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας μονάχα μια λύση: την ευγονική. Χωρίς τη γενετική κάθαρση, η θλιβερή και αξιολύπητη αναπηρία της ομοφυλοφιλίας δεν είναι δυνατό να θεραπευτεί. Η Συντηρητική Επανάσταση, ως αυθεντική Πνευματική και Βιοψυχική Επανάσταση, αγκάλιασε τα ανώμαλα μέλη της κοινωνίας αλλά αντιλαμβανόμενη πάντα ότι η αρρώστια τους ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να εξαφανιστεί. Πολλοί θεμελιωτές του Φασισμού ήταν ομοερωτιστές, όπως ο Bluher και o Stefan George, και οι οποίοι μας έχουν αφήσει σήμερα ανεκτίμητα κειμήλια Ελεύθερης Φυλετικής Σκέψης. Η Συντηρητική Επανάσταση έγκαιρα αντιλήφθηκε ότι το πρόβλημα των ανώμαλων ανήγετο στην αναπηρία γενετικής τους επιβίωσης. Αυτή την αναπηρία προσπάθησε να την θεραπεύσει μέσω της γενετικής εξόντωσης των άρρωστων κυττάρων της Λαϊκής Κοινότητας και τη διοχέτευση της ζωτικής παραγωγικότητας των ανώμαλων μελών της Φυλής στην Υπηρεσία του Φυλετικού-Κοινωνικού Συνόλου. Έτσι πολλοί μαχητές και πρωτοπόροι της Φυλής, όπως ο Ερνέστος Ρεμ, ο οποίος καθάρισε την Γερμανία από τους υπάνθρωπους κομμουνιστές, ήταν ομοερωτικός και ο ομοερωτισμός του ήτο κάτι το αποδεκτό, ως στοιχείο μιας Προσωπικότητας ταγμένης να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί, να σπάει τα γεμάτα δεισιδαιμονίες στεγανά της ομοφοβικής ισότητας του ιουδαιοχριστιανισμου και να θεμελιώνει μέσω της Αρετής την Ιεραρχία.
Εκεί όμως που ο Εθνικισμός συνεκρούσθη πιο ριζοσπαστικά με την ομοφοβική ιουδαιοχριστιανική αντίληψη της Ισότητας ήταν στο ζήτημα του διαχωρισμού μεταξύ ατόμου και συλλογικότητας. Εκεί όπου οι Ιουδαίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν μια στείρα και αδιέξοδη διπλωματική στάση μεταξύ ενός περιορισμένου ατομικισμού και ενός κίβδηλου συλλογικού αισθήματος, οι Λαϊκοί Εθνικιστές κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: να σπάσουν τα δεσμά που περιόριζαν την ελευθερία του ατόμου, ορίζοντάς την ως Φυλετικό Καθήκον, και ταυτόχρονα να ταυτίσουν την απόλυτη Ελευθερία, δηλαδή το απόλυτο Καθήκον, του (ανώμαλου) ατόμου στην Υπηρεσία του Συνόλου. Έτσι ο ομοφυλόφιλος, του οποίο το κύριο πρόβλημα και η θεμελιώδης αιτία της θλιβερής του μιζέριας ήταν η επιβίωση, εφοδιαζόμενος με τη Βιοψυχική Αλήθεια της Φυλετικής Συνείδησης, άξαφνα, από παρακμιακό ανώμαλο αρχίδι, μπόρεσε να γίνει ένας γόνιμος άνθρωπος, ο οποίος όχι απλώς μπορούσε να κάνει παιδιά, αλλά θα μπορούσε να κάνει χιλιάδες και εκατομμύρια παιδιά μέσα στην ευρύτερη Φυλετική Οικογένεια, η οποία θα αναπαρήγαγε τα υγιή γονίδια του ομοερωτιστή, καθότι αυτά ταυτίζονται με τα γονίδια τα οποία έχουν τα υγιή μέλη της Φυλής. Επομένως το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ο ομοερωτιστής, ήταν να μεριμνήσει για τα παιδιά της οικογένειάς του, δηλαδή τα παιδιά της Φυλής του: να τα προστατέψει από τους ερυθρούς διαστροφείς, να εξασφαλίσει ένα βέβαιο μέλλον και μια θέση οικουμενικού κύρους για αυτά. Και επιπρόσθετα, αυτό ήταν συνάμα και το φάρμακο του (μέχρι την Τελική Ίαση, που είναι η εξαφάνιση των ανώμαλων γονιδίων από τη γενετική δεξαμενή) και η Ελευθερία του, διότι κάθε υγιής άνθρωπος ένα μόνο πράγμα μπορεί να κάνει εθελούσια (δηλαδή ελεύθερα): να φροντίσει για τους απογόνους του.
Έτσι ο Λαϊκός Εθνικισμός έδινε μια πολύ καλή λύση στα πρόβλημα της ανώμαλης πουστιάς, όμως οι ιουδαιοχριστιανοί και οι υποτακτικοί τους, τα παράσιτα που θάλλουν πάνω στη διαστροφή και την παρακμή, ανέτρεψαν με πολεμικά μέσα το Ελευθεριακό Καθεστώς των Λαϊκών Εθνικιστών και έτσι το Κίνημα τους συκοφαντήθηκε ως ...ομοφοβικό. Μάλιστα ταυτίστηκε η όλη πολιτική του Τρίτου Ευρωαπελευθερωτικού Ράιχ με τις διώξεις και τα ροζ τριγωνάκια των ανώμαλων κομμουνιστών οι οποίοι, όντας κόκκινοι, δεν ήθελαν να συναινέσουν στην Ελευθερία, μην μπορώντας (ανίκανοι) να ταυτιστούν οι ίδιοι με την ευρύτερη Φυλετική τους Οικογένεια (και ψυχολογικά ανώμαλοι), ενώ στην ουσία αυτά ήταν η εξαίρεση στον ομοαπελευθερωτικό εθνοφασιστικό κανόνα.
Έπειτα, όταν η ηθική παρακμή και η φυλετική αποσύνθεση πήρε τη μορφή καθεστώτων, οι νικητές (ιουδαιοχριστιανοί και τα τσιράκια τους) επέλεξαν να προσεταιριστούν όχι τα ανώμαλα μέλη της σαπίζουσας Φυλετικής Οικογένειας (ο ίδιος ο Ένγκελς τα είχε χαρακτηρίσει ως ανωμαλία που προσπαθούσε να πάρει τη μορφή ιδεολογίας, ο Μαρξ ήταν άκρως ομοφοβικός και όλοι οι δημοκράτες σιχαίνονται κατά άκρως προκατειλημμένο τρόπο τους ανώμαλους) αλλά την ανωμαλία την ίδια, βλέποντάς την ως εργαλείο αποδυνάμωσης του Λαού και επιβολής των ιδίων (παρασίτων) επί αυτού. Εν μια νυκτί, το οδοντικό νήμα με κωλότριχες λαθραίου υπανθρώπου ονομάστηκε από τη Διανόηση της Παρακμής ως "ταξική πάλη" και το γλείψιμο των όρχεων και η υποταγή και η ξεφτίλα και το χύσιμο στη μάπα και όλα αυτά τα εξευτελιστικά για την Ανδρική Φύση μετονομάστηκαν σε "ελεύθερη έκφραση" με απώτερο στόχο να χτυπηθεί ο Ανδρισμός. Εκείνο το οποίο με την άλλοτε απαστράπτουσα διαύγειά του και το παραδειγματικό και αρειμάνιο δυναμισμό του δημιουργούσε Πολιτισμούς που εξύψωναν τη Φυλή στα ύψη του Ουρανού και τα Πέρατα του Σύμπαντος, τώρα κατέληξε να τσιμπουκώνεται και να καταπίνει τα χύσια των άρρωστων και των εφκυλισμένων. Έτσι η ιουδαιοχριστιανική Ισότητα κατάφερε, υποτροπιάζουσα, να επιβληθεί πάλι, με ακόμα χειρότερη και πιο ισοεπδωτική μορφή, με την επιβολή του μηδενιστικού σκοταδισμού, με την εξαφάνιση κάθε Προσωπικότητας και τη μετατροπή του Λαού σε μάζα πιστών, που προσκυνούν καθημερινώς και αδιάκοπα τη Δημοκρατική Ισότητα και τον Σκοταδισμό, την Έκλυση των Ηθών και την Αδυναμία Επιβίωσης, τον Εβραίο και τη νομαδική, παρασιτική και σιχαμένη του Ψυχή.
Η πλειοψηφία των Ανώμαλων σήμερα είναι εκφυλισμένοι υπάνθρωποι, μέλη της σκοταδιστικής υποκουλτούρας που μόνη χρησιμότητα έχει να νομιμοποιεί την εξουσία της προβατοποίησης, όμως, όπως και ο εκφυλισμένος βρωμόπουστας Gregory Vallianatos έχει αναφέρει, η σήψη και οι εσωτερικές αντιφάσεις αυτού του συστήματος που το ωθούν στην κατάρρευση οδηγούν πολλούς νέους (γιατί τα βιολογικά ψεύδη δεν ζουν πολύ για να γεράσουν) στη Φυλετική Αφύπνιση και την Ηθική Ανασυγκρότηση. Είναι κοινό μυστικό και όλοι μας οφείλουμε να το παραδεχτούμε πως ο εκφυλισμένος τρόπος ζωής των δημοκρατών πουσταράδων απεκδύει τον άνθρωπο από ιδανικά και κάθε σκοπό ζωής. Οι μέρες του γίνονται αναμονή θανάτου και οι νύχτες του γεμίζουν εφιαλτικές και ντροπιασμένες αντίστροφες μετρήσεις για το αναπόφευκτο. Ένας ομοφυλόπουστας που χορεύει με στριγκάκι στο πουστοpride χορεύει οδεύοντας στο αδιέξοδο, χορεύει προς τον γκρεμό και τον αιώνιο Θάνατο. Όμως υπάρχει διέξοδος για όλους όσους ασφυκτιούν προσπαθώντας να πάρουν ανάσες μέσα από τον υγρό, καθημερινό τάφο της ανωμαλίας τους και η διέξοδος είναι η Φυλή, η Μεγάλη Οικογένεια που παράγει και αναπαράγει τη μοναδικότητα του καθενός επ'απειρον. Γιατί είναι ανόητο και πλήρως αντιεπιστημονικό να νομίζει ο κάθε Λευκός πούστης ότι ένας μαύρος, ένα σκατόγυφτος, ένας αβορίγινας, ένας ασιάτης ή ένας ερυθρόδερμος, θα μπορούσε να νιώσει ή να σκεφτεί όπως σκέφτεται και ο ίδιος. Τα συναισθήματα και οι ανησυχίες μας, η Ψυχή μας είναι η Φυλή μας ορώμενη εκ των έσω, διότι το μόνο πράγμα που τα παράγει ως ξεχωριστές μοναδικότητες είναι το βιολογικό μας υπόβαθρο. Άπαξ και χαθεί αυτό, χάνεται μια για πάντα κάθε ίχνος της σκέψης μας, άπαξ όμως και επικρατήσει, επεκτείνεται και πολλαπλασιάζεται γεωμετρικά στα πέρατα του Σύμπαντος. Επομένως το διακύβευμα που ανακύπτει ως απαραίτητη προϋπόθεση διεξόδου από τον βούρκο της κρίσης ανηθικότητας, της παρακμής, του εκφυλισμού και της ανωμαλίας, είναι το "όλα ή τίποτα", είναι η άνευ όρων παράδοση κάθε ζωτικής ικμάδας στη διάθεση της Φυλής και η Επικράτηση, ή μια κενή και άψυχη αναμονή του οριστικού θανάτου, που μόνο οποίος σιχαίνεται τον εαυτό του θα μπορούσε να επιλέξει.
Στις 18 και 25 Μαΐου και στα ηρωικά, ιστορικά χρόνια που ξετυλίγονται μπροστά μας, η όποια Ιστορία γραφεί και το όποιο Μέλλον κερδηθεί θα είναι από εκείνους οι οποίοι δεν μισούν τον εαυτό τους και εκείνους οι οποίοι διαθέτουν το ψυχικό σθένος να αντισταθούν στις αντιξοότητες της Παρακμής και να δημιουργήσουν έναν Νέο Υπερχιλιετή Ιστορικό Κύκλο, με πρωταγωνίστρια τη Φυλή τους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα Χρυσή Αυγή θα είναι στην πρωτοπορία της Μάχης, την προμετωπίδα του Αγώνα, για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και τη Χρυσή Ψωλή του Ανδρισμού.
Πούτσα και Ξύλο στους Αντιλευκούς!
Πούτσα και Ξύλο στους Ανθέλληνες!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Φυλή!
Ζήτω η Νίκη!
14/88

το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Share on Facebook Share on Twitter


Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Καλά λέγαν δηλαδή στο Indymedia ότι όλοι οι χρυσαυγίτες είναι πούστηδες. :D :D :D