Author Topic: Πουλάνε οι κωλομβιανές τις κόρες τους!  (Read 267 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Και που είναι τα σκλαβοπάζαρα; Πως θα αγοράσω τις κολομβιανές με τον παχυλό κρατικό μισθό μου; :(

Στην Ελεύθερη Αγορά είναι. Αφού δεν υπάρχει Ελεύθερη Αγορά για αυτό δεν υπάρχουν σκλαβοπάζαρα. Αφού έχεις επιβάλει αυτό το ασφυκτικά αντιπαραγωγικό νομικό πλαίσιο για να ελέγχεις τους συνανθρώπους σου και να τους εκμεταλλεύεσαι και τώρα παραπονιέσαι γιατί δεν έχεις πρόσβαση στον πλούτο. Αφού την κατέστρεψες την πρόσβαση. Τι θέλεις, να φέρει το Κράτος κωλομβιανές και να τις μοιράζει στα τσιράκια του; Δεν μπορεί, δεν έχει τέτοια νομιμοποίηση, γιατί φοβάται τη γνώμη του λαού, στον οποίο ρίχνει στάχτη στα μάτια και παρουσιάζεται ως προστάτης και καθωσπρέπει. Χρειάζεται άπειρο ολοκληρωτισμό και άπειρη πλύση εκγεφάλου του Λαού για να φέρει το Κράτος κωλομβιανές και να τις μοιράσει στα τσιράκια του και πάλι θα είναι άδικο, γιατί τη μεταφορά και το κόστος των κωλομβιανών θα την επωμίζονταν έτσι πάλι ο εκμεταλλευόμενος λαός.

Αντιθέτως αν καταργήσουμε το Κράτος, χωρίς καμία εκμετάλλευση Έλληνα από Έλληνα, θα γεμίσουμε κωλομβιανές. Πως νομίζεις γινόταν το εμπόριο των μαύρων σκλάβων; Τους πιάνανε οι συναράπηδες και τους πουλούσαν στα λιμάνια της Αφρικής στους Λευκούς. Οι Έλληνες θα βγάζουν τρισεκατομμύρια στο ελεύθερο εμπόριο από την απελευθερωμένη παραγωγή και θα προσφέρονται όλοι οι καπεταναίοι να πηγαίνουν με τάκνερς στην κωλομβία να παραλαμβάνουν τις κόρες των κωλομβιανών από τους πατεράδες τους τους ίδιους.

Αλλά όταν εσύ έχεις βάλει στο στόχαστρο τον συνΈλληνα γιατί είσαι παράσιτο και υπάνθρωπος, λογικό είναι να μην μπορεί να κλάσει ούτε ο Έλληνας ούτε εσύ, να αργοπεθαίνει ο Ελληνισμός με εσένα να του ρουφάς το αίμα μέχρι να πεθάνει και να πεθάνεις και εσύ μετά.

Να καταργήσουμε κάθε αδειοδότηση επιχείρησης, κάθε φορολογία, κάθε έλεγχο και ο καθένας να παράγει ό,τι θέλει και ό,τι μπορεί, χωρίς να δίνει λογαριασμό στην οργανωμένη μαφία του Κράτους. Μόνο από τα ναρκωτικά θα βγάλουμε δισεκατομμύρια. Αντί να χρειάζεται να λαδώσεις 80 νοματαίους για να ανοίξεις επιχείρηση, να σου κάνουν ελέγχους καθημερινά οι αλήτες, να μην μπορείς να παράξεις τίποτα και να έχεις 40 φόρους και να σου μένει το 20% των κερδών και όλα τα υπόλοιπα να πηγαίνουν στα παράσιτα να ανατροφοδοτούν το μίσος τους για την παραγωγή και τους παραγωγούς. Αυτό είναι η ρίζα του ανθελληνισμού. Το Κράτος. Καταργώντας το Κράτος χαρίζουμε στον Έλληνα την Ελευθερία, του δίνουμε τη δυνατότητα να είναι ο κυρίαρχος, ο πρώτος, ο ισχυρότερος πάνω στη Γη. Αντί για αυτό το σύστημα, το οποίο δήθεν καυτηριάζει τον ατομικισμό και τον φιλοτομαρισμό δήθεν για την κοινωνία, και τι βλέπουμε από όλα αυτά τα δήθεν ευαγή και δήθεν προοδευτικά; Να τα κονομάνε μερικά τομάρια, να τα βάζουν στην ατομική τους τσέπη και να καλοπερνάνε και να μας πουλάνε μούρη ότι δήθεν το κάνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, και οι Έλληνες να έχουν γίνει επαίτες, μετανάστες, πουτάνες της ολιγαρχίας και των τραπεζικών καρτέλ, δηλαδή των μεγάλων συνεργατών του Κράτους. Ποιο είναι λοιπόν το πατριωτικό και ποιο το αμαρτωλό σύστημα; Εκείνο το οποίο θέλει από τον καθένα Έλληνα να είναι ελεύθερος και υπεύθυνος; Ή αυτό που θέλει τον Έλληνα κορόιδο και υπηρέτη μιας χούφτας παρασίτων;