Author Topic: Περί της υποθαλπούσης πουτσολαγνίας του Πατερά_  (Read 193 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
“The substance of every true and stable political organism is something resembling an Order, a Männerbünd in charge of the principle of the imperium, comprising men who see loyalty as the basis of their honor.”
 Julius Evola, Men Among the Ruins


Ο αυθεντικός Ναζί αγαπάει τον ομοφυλόφιλο πούτσο των συντρόφων/συναγωνιστών του. Μαζί με αυτούς συστήνει ένα είδος "μυστικής εταιρείας" που σκοπό της έχει το να εξουσιάζει τους υπολοίπους ανθρώπους. Αυτό είναι το νόημα που δίδουν στο Κράτος οι Φασίστες και η Πίστη στην Ιδέα πραγματώνεται μόλις ο ομοερωτιστής αποποιηθεί τις απολαύσεις και αφιερωθεί ασκητικά στην άσκηση της εξουσίας, την προώθηση της φασιστικής βίας, την υλοποίηση των αβυσσαλέου φασιστικού ολοκληρωτικού Κράτους.

Ο ομοφυλόφιλος δεν κάνει οικογένεια, δεν προσμένει στο να κάνει παιδιά. Μόλις τελειώσει η ζωή του, τέλειωσε κι ο ίδιος. Ενώ ο ετεροφυλόφιλος έχει βιολογική συνέχεια, νοιάζεται για τα παιδιά του· από την ευτυχία τους αντλεί κι αυτός ευτυχία. Ο ομοφυλόφιλος όμως δεν ξέρει από όλα αυτά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η άμεση Δόξα. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με μακροπρόθεσμους στόχους, γιατί δεν θα ζήσει μέχρι τότε. Για αυτό προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από την Ιστορία και τη Φυλή. Ζει για το σήμερα και επιβιώνει μέσω τρίτων, ενώ ο ετεροφυλόφιλος ζει για το αύριο και επιβιώνει μέσω των παιδιών του. Αυτό είναι και η ειδοποιός διαφορά στη σκέψη του Φασίστα και του Καπιταλιστή.