Poll

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;

ΑΓΓΛΙΔΕΣ - ΓΑΜΙΟΛΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΕΣ
0 (0%)
ΓΑΛΛΙΔΕΣ - ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ
1 (14.3%)
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ&
4 (57.1%)
ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΕΣ, ΥΠΕΡΑΡΙΕΣ, ΦΕ
1 (14.3%)
ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΓΑΜΙΟΛΕΣ, ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙ&#
0 (0%)
ΑΡΑΠΙΝΕΣ / ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ / ΕΒΡΑΙΕΣ
1 (14.3%)
ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ, Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ&
0 (0%)

Total Members Voted: 6

Author Topic: ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ;  (Read 508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Somalian Pirate

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 485
  • Φήμη -2
  • Gender: Male
  • 卐νικωλάκης卐
  • Location: ₪Hagii Anargiri₪
    • View Profile
    • Πρεζα Τιβί
Re: ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ;
« on: March 11, 2014, 02:01:55 pm »
Αγγλίδες: Ισχύουν αυτά που λέει ο υπεράριος συναγωνιστής παραπάνω. Αν εξαιρέσεις το ότι ο τρόπος διασκέδασής τους είναι για τα μπάζα (χειρότερα από τον τρόπο των ΝεοΞΕΦΤΙΛήνων), είναι η μόνη χώρα που ακόμα και ένας οροθετικός πρεζόπουστας με πρόσφατη εγχείρηση αλλαγής φύλου και σύνδρομο άσπεργκερ μπορεί να γαμήσει.

Γαλλίδες: Ένα μάτσο ψωνισμένες γεροντοκόρες, στείρωση και εξαφάνιση εντός 5 γενεών. Άλλωστε όπως το πάνε ψηφίζοντας οι καριόλες ανοιχτά σύνορα, σύντομα δε θα μιλάμε για Γαλλίδες, αλλά για Αράπισσες.

Γερμανίδες: Τα μοναδικά θηλυκά της Ευρώπης (ίσως μαζί με Ολλανδές και ανατολικοευρωπαίες) που δεν έχουν γίνει εντελώς μαλακισμένες. Γαμάς αξιοκρατικά και συντηρητικά στο Βερολίνο, στο Μόναχο, στη Φρανκφούρτη. Πράγματι έχουν αρκετά χιλιόμετρα, αλλά και μεγαλύτερο προσδόκιμο υπηρεσίας. Τις συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε (υπερ)αριογαμήκουλα.

Ελλεϊνίδες: Σκατοφάρα. Επειδή δεν πέρασαν κομμουνισμό έχουν γίνει τα ίδια σκατά με τις Αμερικάνες αξύριστες λεσβίες. Οι μισές είναι σε κατσικοχώρια με μουστάκι και μύκητες στο μουνί, οι άλλες μισές είναι καριόλες που νομίζουν ότι πρέπει να είσαι ο πρίγκηπας ενώ οι ίδιες σκοράρουν κάτω από 1.

Σκανδιναβές: Πούτσο και ξύλο. Μεγάλη κωλοφάρα. Έχουν ευνουχίσει τους γκόμενούς τους στη Σουηδία με τον πολιτισμικό μαρξισμό και βγάζουν έξω τη βρώμα ότι "είναι καλές γκόμενες" για να καλέσουν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά υπεράρια αρσενικά να ευνουχιστούν και αυτοί. Απώτερος σκοπός η εγκατάσταση των αραπών στην Ευρώπη, ο ευνουχισμός τους και η δημιουργία πανθηλυκού μαρξυστικού παραδείσου (α.κ.α κολάσεως).

Οτιδήποτε προέρχεται από χώρα ανάμεσα στον Τροπικό του Καρκίνου και του Αιγόκερω (δηλαδή αράπισσες): Κλειτοριδεκτομή, σκλαβιά και τζάμπα γαμήσι. Θα παραμείνουν ζωντανές μόνο για να λέμε ότι έχουμε μόνο μία γυναίκα ενώ στην πράξη θα έχουμε και άλλες 100 αράπισσες εφεδρικές.

Εβραίες: Συμφωνώ με τα παραπάνω, έχουν σεμνότητα και γνήσιο αναρχικό πνεύμα. Όλες όσες είναι εκ του Ισραήλ έχουν υπηρετήσει 2 χρόνια στο στρατό (που αφού έχει και άντρες και γυναίκες, λογικά είναι μέσα στα γαμήσια) και είναι θηλυκά για τρελά γαμήσια.

Την τελευταία επιλογή δε χρειάζεται να τη σχολιάσουμε, υπάρχει και το bourdela.com κάθετος τρανσέξουαλ γι' αυτά...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.