Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 1066 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Long Knives 88

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 447
  • Φήμη 1
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 07, 2015, 06:14:51 pm »
Για όλα αυτά φταίνε τα αριστερά κινήματα που εμφανίστικαν στην αμερική (μαζί με την υπερβολική χρήση ναρκωτικών, κάτι καθόλου τυχαίο). Οι εφημερίδες κάναν μια αριστεριστική στροφή όπως και πολλές εταιρίες το ίδιο για να κάνουν τις καλές στην κοινή γνώμη.
ειδικά οι εταιρίες χεσμένο το είχαν το αριστερίστικο κίνημα. Από καθαρό συμφέρον το κάνανε. Αν η κυβέρνηση της Αμερικής παίρνει πετρέλαιο μόνο από την Texaco, χαζές είναι η BP και η Shell να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια; Κλείνουν μια συμφωνία με το Μάο, προμηθεύουν τους Κινέζους-Βιετναμέζους και τα κονομάνε. Το ίδιο οι εταιρίες όπλων. Θυμήσου τη Γερμανία του Α' Π.Π. Επειδή με τον πόλεμο αυξήθηκαν τα έσοδα του Κρουπ, οι άλλοι βιομήχανοι ανταγωνιστές του Κρουπ, σαμποτάρισαν την πολεμική μηχανή της Γερμανίας και συμμάχησαν με τον εχθρό. Γι' αυτό λέω, με οικονομικό φιλελευθερισμό πόλεμος δεν κερδίζεται.

Όπως δεν κερδίζεται πόλεμος με δημοκρατία στο εσωτερικό. Εκεί κολλάνε τα αριστερά κινήματα κι οι εφημερίδες. Με σκληρή δικτατορία δε θα υπήρχε ούτε αριστερίστικο κίνημα ούτε αντιπολιτευόμενος τύπος.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko