Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 998 times)

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Long Knives 88

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 447
  • Φήμη 1
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 07, 2015, 12:07:25 am »
Δεν νομίζω ότι μόνο στην Αμερική συμβαίνει αυτό παντού συμβαίνει αλλά και οι Αμερικάνοι έχουν το επιπλέον προνόμιο ότι βρίσκονται απομακρυσμένοι από επικίνδυνους γείτονες και έτσι υπάρχει ένας παραπάνω λόγος να "φλωρέψουν" παρότι υπάρχουν και οι ημίτρελοι rednecks με τα 10.000 όπλα στο σπίτι τους. Σκέψου απλά μια κλασσική αμερικάνικη ταινία για την σχολική ζωή, υπάρχουν οι τύποι που τους δέρνουν όλοι και οι θρασύδειλοι jocks. Οι πρώτοι είναι εντελώς φλώροι και δεν ορθώνουν το ανάστημα τους ποτέ και οι δεύτεροι είναι απλά θρασύδειλοι που μόλις τους την πέσει ο αράπης με το γκάνι χέζουν το παντελόνι τους.

αυτό συμβαίνει όπου υπάρχει ο δηλητηριώδης φιλελευθερισμός. Πού να βρει ιδανικά η νεολαία; Στα Μακντόναλντς; Οι ρέντνεκ ζούνε αλλιώς. Δεν έχουν εκτεθεί τόσο πολύ στο δηλητήριο του καπιταλισμού.

Για την απομόνωση της Αμερικής συμφωνώ. Γενικά οι τύποι αρνούνται να έρθουν σε επαφή με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, ψωνίστηκαν από τότε που έγιναν υπερδύναμη και νομίζουν ότι έχουν την πρωτιά στα πάντα. Εδώ δεν αλλάζουν καν το μετρικό τους σύστημα, που είναι κοινό σε όλο τον κόσμο εκτός από αυτούς.

 Είχα πάει μια φορά Νέα Υόρκη, και περνάω μαζί με έναν Αμερικάνο έξω από ένα ελληνικό εστιατόριο, που είχε την ταμπέλα και στα ελληνικά και στα αγγλικά, κι ο Αμερικάνος νόμιζε ότι ήτανε ρώσικο το μαγαζί γιατί πέρασε τα ελληνικά γράμματα για ρώσικα.

Οι τύποι είναι απαίδευτοι και απροσανατόλιστοι.
« Last Edit: December 07, 2015, 12:10:46 am by Long Knives 88 »
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko