Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 997 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 06, 2015, 02:32:37 pm »
Ως προς το θέμα της Αμερικής, η Αμερική είναι ακόμα πολύ πίσω από την κεντρική Ευρώπη στο θέμα της αντιμετώπισης του μιάσματος που λέγεται θρησκεία. Στην κεντρική Ευρώπη, ο προτεσταντισμός και ο ορθολογισμός έχει κάνει τους ανθρώπους να απορρίπτουν τη θρησκεία και να σκέφτονται πολύ πιο ελεύθερα. Οι Αμερικάνοι, ως γόνοι πουριτανών, δεν έχουν ακόμα ξεφύγει από το θρησκευτικό κόμπλεξ, και οι πολιτικοί τους χρησιμοποιούν τη θρησκεία μέσα στην πολιτική, ακόμα και μερικοί Ε/Σ. Η σύγχυση της θρησκείας με την πολιτική ιδεολογία είναι απλά γελοιότητα και κρετινισμός.

Όσο για την "αντρειοσύνη" των Αμερικάνων, μιλάμε για τους φαντάρους που πρώτα περιμένουν από τα αεροπλάνα να ισοπεδώσουν μια πόλη και μετά μπουκάρουν στα χαλάσματα για να μην έχουν απώλειες. Για αυτούς που αντί να πολεμήσουν σαν άντρες στην Ιαπωνία έριξαν δυο ατομικές βόμβες. Γι' αυτούς που δεν ξέρουν γιατί πολεμάνε. Για τους μισθοφόρους. Για τους τύπους που θεωρούν κορυφαίο στρατηγό τον Πάττον, επειδή ο άνθρωπος έκανε απλά το αυτονόητο, να πάει στα ίσια και παληκαρίσια πάνω στον εχθρό χωρίς να περιμένει τα αεροπλάνα να του στρώσουν κόκκινο χαλί. Ο Πάττον έκανε ό,τι έκανε κάθε Γερμανός και Ρώσος στρατηγός, αλλά για τα αμερικανάκια αυτό ήταν πρωτόγνωρο.

Ο "αντρισμός" και η "ψυχή" του μπάσταρδου πολυφυλετικού αμερικάνικου έθνους όχι απλά δε συγκρίνεται με τον πραγματικό ανδρισμό του Γερμανού ή Γιαπωνέζου πολεμιστή, αλλά ούτε καν με του Ρώσου.

Και όπως έλεγε ο Ρόμπερτ Λάι "εμείς ελέγχαμε τον κόσμο 1000 χρόνια πριν εσείς γεννηθείτε". Oπότε καλύτερα να διαβάσεις εσύ τη γερμανική ιστορία παρά εγώ την αμερικάνικη.
Πάντως στον πόλεμο δεν μετράει ο "αντρισμός", ο αντρισμός και η τιμή δεν έχουν καμία σημασία στον πόλεμο το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσεις με όσο μικρότερες απώλειες γίνεται. Αν πρέπει να ισοπεδώσεις 1-2 πόλεις για να πέσει η υπόλοιπη χώρα χωρίς μάχη τότε πρέπει να το κάνεις. Οι Ιάπωνες δεν θα παραδίδονταν ποτέ, δεν παραδόθηκαν μετά την πρώτη βόμβα, έπρεπε να πέσει και η δεύτερη για να παραδοθούν. Αν οι Αμερικάνοι δεν χρησιμοποιούσαν τις ατομικές βόμβες τότε ο πόλεμος για την κατάληψη της Ιαπωνίας θα κράταγε για πολλά χρόνια με τεράστιες απώλειες και για τις δύο μεριές και θα έκανε την ατομική βόμβα να μοιάζει ως μια σχεδόνα αναίμακτη λύση.

Να πω εδώ ότι σέβομαι απόλυτα το αμερικάνικο Kράτος, γιατί είναι η δύναμη που έχει ελέγξει και περιορίσει τους πιο διεστραμμένους καπιταλιστές (όπως και να το κάνουμε, οι πιο διεστραμμένοι είναι πάντα οι αμερικάνοι) και δεν τους έχει αφήσει να αιματοκυλήσουν ολοκληρωτικά τον κόσμο.

Ο Τέντι Ρούσβελτ, ο Γούντροου Γουίλσον και ο Αϊζενχάουερ μας δείχνουν το δρόμο για το πώς πολεμιέται το βιομηχανικοστρατιωτικό σύμπλεγμα αιμοβόρων καπιταλιστών που γεννάει όλους τους πολέμους. Και μακάρι ο τέταρτος σε αυτή τη σειρά να είναι ο Τραμπ, αφού πρώτα αποκληρώσει / εξορίσει στη Μαδαγασκάρη / πνίξει με Zyklon B το εβραιόμουνο την κόρη του.
Ο Τραμπ δεν μπορεί να κάνει κάτι για την κόρη του γιατί, οι Εβραίοι στην Αμερική είναι πάρα πολλοί και επηρεάζουν πολύ την κοινή γνώμη. Βέβαια αρχίδια Εβραίοι είναι, οι περισσότεροι είναι σαν την κόρη του Trump, Αμερικάνοι που άλλαξαν θρησκεία λόγω κάλλου στον εγκέφαλο.